53

Минко кавала

преди 1 седмица

Имам панелна гарсониера в Люлин 3 на 55 годинки само...но е в чудесно състояние....Искам и само...150 000 еврони...дано се намерят балъци

52

Минувач

преди 1 седмица

А кое е легитимно? Да имаме избори едни след други до безкрайност докато изгоним всички от България ли? Да си отидат чуждите инвестиции, да спрат всички еврофондове, въпреки че си плащаме членски внос на ЕС или какво? Някои целят умишлено да е анархия и всеки да прави каквото си иска и да имаме служебна власт през повечето време. Докога така?Дойдоха онези измамници преди 3 години и май ще постигнат целите си...

51

БЕЛГИЯ НЕ ГЛАСУВА!

преди 1 седмица

ДОКЪТО НЕ ИЗЧИСТИ ТАКИВА КОРУМПИРАНИ М1РШИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ!

50

Бай Ганя

преди 1 седмица

Време е за ТВЪРДАТА РЪКА !! ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, КУПОННА СИСТЕМА, ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД БАНКИТЕ...Инак...задава се пълен фалит и рухване на това което е останало като държава все още...

49

До 41

преди 1 седмица

"До 35", ти чувал ли си за Белгия ? Знаеш ли какъв е стандартът на тази държава ? Белгийците за проsти ли ги имаш със стандарт на трета икономика в ЕС ? Знаеш ли, че те не гласуваха в продължение на 3 г., докато не видяха изчистени от списъците КОРУМПЕТА ? Как ще ми обясниш ФАКТА, че за масово гласуване пледираха най-корумпираните ни политици ? Започни да мислиш, ако имаш с какво разбира се !

48

Аvengers

преди 1 седмица

Руско робство!

47

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Национализация и смена на парата и губат. $ не може да се обменя и постъпва в БНБ.

46

AVENGERS

преди 1 седмица

43 Не сме добре просто червените ДС бок лу ци го смазаха тоя народ.Останахме малко борците за свобода от болшевишко милиционерското побство!

45

Анонимен

преди 1 седмица

Като бяхме по площадите и надойдоха самовлюбените надрусани навлеци, какво постигнахме? Даже се прегърнаха с крадците и ги задминаха по далавери. Ай сик-т-ир

44

Анонимен

преди 1 седмица

Падна им евроатлантическото прикритие, а на него се дължеше цялото им самочувствие и чувство на превъзходство над народа, че са го излъгали веднъж завинаги. Сега няма за какво друго да се хванат.

43

боко тиквата

преди 1 седмица

Ша им спръ *** на тия от днес

42

Анонимен

преди 1 седмица

Днес са женски полови органи, отворени за .....

41

Никога няма

преди 1 седмица

да се осъзнае това овче стадо, НИКОГА ! Светът е пълен с примери как се свалят от власт корумпирани шайки, но кой да "вдене" ? САЩ ни показаха ЯВНО и РАЗБРАНО корумпираните български политици НИЕ СТАДОТО ги вкарахме в НС за да ги пази ИМУНИТЕТЪТ вместо в ЗАТВОР ! На площада НЯМА НИКОЙ, значи сме ДОБРЕ, какво мрънкате тук, "каквото сме посели, това и ще жънем", посяхме си крадливи проsтаци сега ще им "жънем реколтата", я тя ще е още по-бедна ! Млъквайте и не дразнете повече с мнения и "героизъм"

40

Анонимен

преди 1 седмица

Освен много глупави селяни някой друг гласува ли за величие?

39

До 35

преди 1 седмица

Това ли им е надигането?Като негласуват?Някои хора верно имат сбъркан чип в мозъка,както ни определи крадливия цар.

38

гербавите в затвора

преди 1 седмица

гербавите с всеки следващи избори губят гласоподаватели. Щото ca крадлива uзмеm. Тоя път ги спаси ниската избирателна активност. Но гласовете няма да си върнат.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да има правителство. Те много добре знаят положението и умират от страх. Още с първите студове наесен ще дойдат и новите сметки и ще стане стане страшно. В същото време те са свикнали яко да ни щавят и няма как да спрат. При това озлобление на народа и накаква легитимност на партиите, няма как да управляват.

36

До 30

преди 1 седмица

Дори самата физиономия на подполковника пишман политик е отблъскваща,а като го чуеш как говори се сещаш за барба га.ньос и сменяш канала.

35

Чукът на Тор

преди 1 седмица

Сред една година ДПС ще стане първа политическа сила с достатъчно депутати да състави правителство или примерно пак с герб тогава ще им се молите на колене да ви дадът дърва за зимата да има с какво да се сгреете както веждодругото вече се случва сред турската общност от която има много свестни хора които са против ДПС но нямат избор!

34

жорето

преди 1 седмица

Зададе се пак Гепи, и она иска да блажи