146

Анонимен

преди 3 месеца

Никакъв Тръмп няма да идва, стига вангувАли. Той ли ви е последната надежда, че сте се хванали за него като удавник за сламка. С цар Путин е свършено, но всички ще трябва да го изтърпим о преболедуваме заедно с него, и той душа носи. А манията за величие се лекува само от палач.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Има до януари. После идва Тръмп и просот ще секне ВСЯКА подкрепа, по всички възможни начини, кактои най-важното - ще секне и всякаква парична помощ за възстановяване на Украййна. Щетите ще са в билиони. Бе помощ, без "отстъпки" и прочие, Украйна няма да може, да се върне на нивото не от 2020-а, ами от 1995-та.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че е този таран че да спира башибозука. Иначе войната може да се премести по-близо. Пък и е забавно братски народи да се избиват за природни ресурси, начело с някакъв избелял евреи от една страна. И последовател на златната орда монголо татарски варяга от другата.

143

Анонимен

преди 3 месеца

До Горящ Байдън - Как да не е легитимна? Кога ще е легитмна? Ползвай гa малко таз глава беее

142

По-точно

преди 3 месеца

Преговори за мир ще има само тогава, когато НАТО се оттегли от конфликта. Преговори ще има между Русия и САЩ. Украйна е само таран и разходен човешки материал.

141

Горящ Байдън

преди 3 месеца

Две неща: Първо - губещите не могат да поставят условия. Второ - зелката не е легитимен. В момента той е просто един незаконен диктатор и не може да представлява украйна по никакъв начин.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Ще научат те е наведена главица сабя не я сече. Посреща се с хляб и сол или по избор може вита баница. Когато имате някой като цар Путин, страдащ от мания за величие и огромна армия пускай го да минава и да заминава. Ще бъде назначен местен сатрап да управлява, бебета пак ще си правите, внуци пак ще имате, за разлика от сега когато градовете са изравнени с земята. Изтребление до крак по-хубаво ли ще ви бъде.

139

Мда

преди 3 месеца

Жалък клоун, жалка среща бла-бла, нулев резултат!

138

Анонимен

преди 3 месеца

"Китай трябва да бъде изолиран от Европа" - И как го допусне някой с власт? Китай е работилничката за ВСИЧКО, бе момче! Може Тайван да сглаба ядрото на чипчеата, ама без Китай, маово няма да има евтини дрегхи, обувки, електроника, части за коли, мебели и прочие. Нали не мисли, че някой "неолиберален политик", като Урсула, чийто мъже е 10-то пколение налседствен богаташ, ще предаде парите си, за някакви престорени морали.

137

Анонимен

преди 3 месеца

ХАХХАХАХХАХХХАХХА ХА Х А АХ АХХА ХА.... ок :)

136

Анонимен

преди 3 месеца

Хехехе, точно това си мислеше и Путин.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Тва нелегитимно джудже още си мисли, че може да поставя условия на Русия! СМЯХ!

134

Иванов

преди 3 месеца

Абе кво се занимават с тоя Китай не разбраха ли че те диктаторите се подкрепят Китай трябва да бъде изолиран от Европа той дава сили и на джуджака да воюва да си правят бизнес там в дълбоката Азия Сърбия Унгария юар

133

Анонимен

преди 3 месеца

Така и не разбрах тези за какво се събраха.

132

4

преди 3 месеца

Че тогава за какво ще преговаряте!?

131

на гъби е

преди 3 месеца

Този обърка нещо позицията на преговарящ, сядай и спасявай това което все още не е превзето! И украинците вече искат да го бесят този!

130

007

преди 3 месеца

Съвсем сашол с ума.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Ха хаха.... Хааааа ха ха ха........хааааа ха хааа..... долен наркоман :)))

128

Анонимен

преди 3 месеца

Клоуна пак обади лафа!

127

.|.

преди 3 месеца

Русия да се изтегли от денацифицираните територии?! Тоз чува ли се кви ги блещи?! Та нали това беше целта на операцията! Рускоговорящото население да спре да бъде тормозено и да си остане там където е!