122

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? От уважение към един от най-големите учени в света, Вилхелм Райх и следвайки неговия пример аз ще използвам термина "Оргон', не "Оргия" според Чагата. Множество други знаменити учени, също използват това название. В следващите мой Космични писания са изброени не по - малко от безкрайни названия на Вселената - Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна.... дадени от различни хора на тази или подобна сила!

121

Кировизъм

преди 2 седмици

От 30г спасението дебне зад ъгъла! Тъкмо Го "настигнем" и То се е скрило зад следващия. Или "спасяват" се само представители на представителната демокрация и тяхните метастази!

120

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? ОРГОН Тъй като всички известни ефекти на Оргона се наблюдават в при работата на клетката на Джо е желателно читателя да има една по-добра представа за енергията на Оргона. Затова може уверено да се каже, че това е именно Оргон, а не нещо друго, като примерно "Оpгия", тъй като работещите клетки се подчиняват на всички закони на Оргона, без да нарушава нито един от тях, както по време на "Оpгия"!

119

Анонимен

преди 2 седмици

обУснаваните факти за Джо, Юл или Илийката,, са че е градил килия и на нас ни е през батерията на оргазма опс оргона.....

118

СТРАНДЖАТА

преди 2 седмици

С НОВИТЕ РУСКИ ВОДОРОДНИ БОМБИ... може би?

117

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Конструкторът също трябва да е готов за опасностите предизвикани от необмислени или преобъркани решения!

116

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Вън от всякакви съмнения е, че клеката на Джо е обикновен акумулатор на ОРГОН. Имаме 100-процентово съвпадение на клетката на Оргона. Такива акумулатори са се използвали и ще се използуват по целия свят, тъй като конструктора може да черпи от този огромен фонд от знания без да обръща внимание на миговете, дезинформацията и весникарските патици, а да се захване за работа с научно обусновани факти.

115

Анонимен

преди 2 седмици

...пламъка от моя гаС е със специфична миризма, а га ям свински пражки с боП, ходим все едно съм с нитро и капе Браунова маса, баце.В брауновата маса от време на време попада някое едноклетъчно и галено съм го нарекъл "Джо", а клетката да се чете - тоалетката...просто аФстралийският спелчек ми прави номера.....Иначе за по учено вместо H20 , реших балъците да ги мажем с HHO, много виждат те слепите...

114

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Присъствието на човека оказва положително или отрицателно въздействие върху работата на клетката. Някой хора разполагат с значително по-вече информация относно клетката на Джо, но тези ключови моменти са достатъчни за да се разбере с какъв тип енергия си имаме работа

113

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Клетката изисква своеобразен стил на конструкцията непонятен за болшинството от конструктори. В емпиричната конструкция на клетката почти не се използват достиженията на съвременната наука и техника. Источника на енергия и нейното използуване имат голямо значение за някой хора. Тези хора разпространяват лъжи и преследват омаловажаване и отричане на заслугите на конструктора на клетката.

112

Анонимен

преди 2 седмици

НИТО НЯКОЙ ГО ВЪЛНУВА ДЖО С НЕГОВАТА КЛЕТКА...

111

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? Може да се премахнат всички проводници на запалването. Мотора ще работи докато са изравни индукционната бобина разпределителя (делкото) Не е необходимо да се съединяват изхода на клетката с детайлите на двигателя, достатъчно е просто да са разположени достатъчно близо един до друг. Клетката изисква "заредена" вода. "Заредената" вода може да се прелива от един съд в друг без загуба на своите свойства.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Това очаквано бъдеще ни хвърли в страната на чудесата като Алиса.

109

Инженер

преди 2 седмици

Този човек няма понятие от енергетика, водороден баланс, геотермални източници, обработка на отпадъци при производство на машини, материали и суровини, екологични проблеми и т.н. Нека да реши първо въпроса с утилизиране на изхабените хиляди панели и милиони батерии, с опазване на производство на храни, основен проблем на нашия век.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Какво представлява клетката на Джо? За да разберем всичко, нека да се запознаем с някой характеристики на "клетката" открити от Джо. Водата в клетката не се изразходва. При работа клетката остава студена при докосване. Необходимо е известно време за да заработи двигателя при захранване от клетката, След това неговата производителна мощност е променлива, а режимът на работа е непостоянен. Ако клетката се намира в машината, двигателят се зарежда и заработва сам и не се нуждае повече от клетката!

107

ОТ НЕУК ДО ГЕНИЙ

преди 2 седмици

БЛАГОДАРЯ Н2О ЗА ТОЧНИЯТ ОТГОВОР. ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ СТАНДАРТНАТА ЕНТАЛПИЯ НА ОБРАЗУВАНЕ НА ВОДАТА Я ЗНАЕ ВСЕКИ ПЪРВОКУРСНИК ОТ КУРСА ПО ТЕРМОХИМИЯ:: 241,818 kJ/(на нещо) ПРИ 100 ГР. ПО ЦЕЛЗИЙ. ЗАДАЧКА ЗАКАЧКА "ГЕНИЙЧЕ":: КАКВА Е ДМЕНСИЯТА НА (на нещо)??... О-О-О, НЕ ОТГОВАРЯЙ ИМАМ СИ ДЕБЕЛИ КНИГИ,ПЪК И ИНТЕРНЕТ...

106

Стоян

преди 2 седмици

Браво, най-после един да го каже!

105

Анонимен

преди 2 седмици

Ще цъфнем и ще вържем..напраоо невероятно

104

Анонимен

преди 2 седмици

на въпросният брауноФ гЪС е долазано, и теоритично и емпирично, че твърденията му са ЛЪЖА.Самият архив на глупоститв му може да поискате от леля Събка в Политехническият музей (каквото е останало от него)....Даже да примем, че и частица от твърденията му са истинност, то той не е патриот, а его-шмекер-капиталист.....В началото на демокрацията и тоз и Кашпировски имаха еднакъв успех, както и Ку-Ку с атомното шоу ')

103

Не вероятно

преди 2 седмици

Е правилната дума