33

Анонимен

преди 2 седмици

Защо не се забрани това гласуване от чужибна вече? Като си живеят в друга страна, да си живеят с проблемите на страната, в която живеят! От де на къде ще се мешат в българските неща?

32

Тенгри кан

преди 2 седмици

До мнениеОт САЩ и другите западни страни, гласовете за "Величие" идват по линията на сциентологията. И "Възраждане" и "Величие" са много опасни антибългарски партии, защото са християни, а не тенгрияни, кат първите са хазаро-православни;))), а другите са сциентолози под православно прикритие.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Ще е новина ако в Турция гласуват за тях.

30

анонимен келеш

преди 2 седмици

Че ква дясна партия са ППДБ при положение,че техния *** електорат гласува един път за Мая Манолова на кметските и два пъти за Зеления Чорап на президентските?:):):)Уж десни ,а гласуват за разни пробити кАпейки и то не веднъж:):):)

29

Неразбрал

преди 2 седмици

Абе защо хем всички от чужбина са гласували за Възраждане и Величие, хем като идваха протоколите от там само процентите на ГЕРБ се вдигаха? Сигурно аз нещо не разбирам.

28

АЗ

преди 2 седмици

Естествено - руските *** гласуват за българските такива !

27

Гледна точка

преди 2 седмици

До 25. Въобще не си прав. Процентът на ненормалните може да варира в много големи граници и доста общности, че и цели държави, го доказват.

26

Русофоб

преди 2 седмици

Ау, каква изненада?

25

Анонимен

преди 2 седмици

До До 19: Не може 30% да са "нормални хора". Нормалните хора са винаги болшинство, колкото и да не ти се иска да си го признаеш. Просто това е определението за нормалност.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Е как? Я се опитай там да гласуваш за проевропейска партия и може да ти лепнат дежурното обвинение за дискредитация на нещо или някого.

23

мнение

преди 2 седмици

За гласувалите в Русия и Африка все пак някакво обяснеие има за вота им. Но за гласувалите в Европа, Англия, САЩ и Канада??? и от там има доста гласове за тези партии

22

факт

преди 2 седмици

където са създадени там гласуват за тях

21

Милчо

преди 2 седмици

Щото Коцето мяса на руски комбайнер.Само кепето липсва

20

До 19

преди 2 седмици

Абсолютно си прав. Живея в Германия и мога да кажа, че 70% от българите тук са про руско настроени, мразят даже и ЕВРО-то което е най-парадоксалното. Останалите 30% са нормални хора.

19

Факт

преди 2 седмици

30 русофила живеят в Москва. Останалите в НАТОвски държави.

18

Зозо

преди 2 седмици

....... От Москва във вота за национален парламент партията взима 123 гласа. Бюлетини от секцията там са пуснати за ПП-ДБ 14 на брой, за "Величие" 12 и за БСП 8 гласа..... Хахахааааа, ето ги руските слуги кои са. Копейката, ППДБ, Безразличие и БСП.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Хората ги мързи да ходят до урните и да се редят на опашка с миризливите зелено-кафави. Но ако можеше по интернет да гласуват, с ПИК на НАП например да влизат там, с 5-6 клика през телефона и ще видите какъв е истинския вот на народа. Такива партийки ще останат под 1%.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Не може да бъде!

15

...

преди 2 седмици

Я виж ти броя на гласували от Москва е подобен на тези гласували от Мидранд Южна Африка. Явно много българи са решили да живеят в рая на земята Русия и за това гласуват за про руски партии, за да може и ние да живеем в рая като тях. Хвала на такива българи и родолюбци.

14

Електронно гласуване

преди 2 седмици

Само то може да събори мафията,копейките и профаните