98

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен За Боко какво да кажем, ами за Пеевски, малко ли трупове им тежат на съвестта, ако е имат разбира се :)))

97

Мдааа

преди 2 седмици

Нормално е Продължаваме Промяната да се скрият в планините! В София е пълно с шпиони и подслушвателни устройства, Бокича иска първи да подслушва и знае плановете им и да ги бие на свой терен!!!

96

пред нас са блеснали

преди 2 седмици

...и ний вървим вървим вървим към Банкя.И няма край и няма грай нашир и длъж.Ехоооо,ехооооБезкрай нашир и длъж!

95

Анонимен

преди 2 седмици

Вярно е.Бойко козирува на Пеевски.Дори не диша.Иначе ще бъде смачкан.Пеевски май все още го бие на килограми

94

Анонимен

преди 2 седмици

Зад тях хвърчат тонове трупове, а те си чукат пачица спокойно - Ал Петров, Къро, Шефа на Лена, все загинаха, според слуховете, покрай договаряне на тяхни управления. Дано да не се докопат пак до власт, защото не знам вече, кой ще плати по най-спъпата тарифа? Ромео трябва да умре.

93

Анонимен

преди 2 седмици

"Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите" Що така ,да не би да ги е страх да не изтече някой запис :)

92

Реалист

преди 2 седмици

Авно PR-ите на ПП-ДБ са продажни шпиони на Боко Тиквата! PR-ите на ПП-ДБ ли шпионират и правят тайните записи на сбирките им, от тях ли изтича информацията????

91

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно.В София навсякъде има слушалки.

90

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ли са ходили с Боко по манастирите да договарят разпределението на порциите? Доста оправни и прагматични момчета излезнаха. Както е казал Ботев: само, знайте, за парата, като човек - що да прави? Изяда си и месата!

89

Истината!!!

преди 2 седмици

Последните три години на власт в България са били поне временно "Сили на Реформата"- ПП-ДБ! Но сега вероятно отново ще управлява един "печално известен дует - бившият бодигард Бойко Борисов и олигархът Делян Пеевски, който е под санкциите на САЩ и който е "начело на партия, известна с купуването на гласове!!!!!

88

Анонимен

преди 2 седмици

Като се друса да го виждат по-малко хора сигурно. ***.

87

Чао

преди 2 седмици

Чао баджо https://youtube/watch?v=uJ3CZmzx7rA

86

Анонимен

преди 2 седмици

Герб и ДПС отдавна са овладяли държавата по всички структури, Петков нема да има шанс повече, така е по нашите ширини :)))

85

Анонимен

преди 2 седмици

А какво ни интересува това нас нормалните хора

84

като едно време

преди 2 седмици

Айдутите фанаа гората , падишахът да праща потерята .

83

Анонимен

преди 2 седмици

Ся като вземат пълен контрол над държавата мутрите на Шиши и Боко, требва да се изнася за Канада Петков :)))

82

Анонимен

преди 2 седмици

Тези са толкова безумни, че каквото и да измислят, то ще е в полза на глиганите. Чекмеджан е хванат така яко за топките от другото прасе, че само се моли да оживее още няколко месеца по върховете. Тези сървули около него обаче нямат ли съвест и чувство за самосъхранение, че са се надупили и те. Каквото и да направят все ще е грешно.

81

Анонимен

преди 2 седмици

В България няма партии има секти , ПП е глобалистката секта за изтребление на населението по плана за златния милион.. Полковника Марков с Ивелин са секта измамници от сектата на сциантологията.

80

Празнодумци

преди 2 седмици

Празнодумците и популистите от ПП с незаконния кеш, направиха само едно, което остава скрито от очите на хората! Разбиха евроатлантическото мнозинство и влизането ни в еврозоната е мираж, за жалост позволиха на проруски партии да се множат и да събират сила. Все пак президента ги вкара за това, да унищужават България, да не влзеем в европа и да заживеем добре, да ни присламчи към Русия и да станем като Иран. Който е живял при шшибаната диктатура през шшибания комунизъм, знае защо всичко се разпа

79

Анонимен

преди 2 седмици

Асен Василев имал харвардски гениален план коя банка да думнат, че нали няма пари по ПВУ, пък трябвало да платят пенсиите, а и нови джипове за НСО искали. И сега съгласуват с Пеевски.