56

Анонимен

преди 2 седмици

До ЯворПО-СЪМНИТЕЛНИ ОТ ппдб НЯМА, НАП ЩЕ ИМ ПРОВЕРИ ЛИ кеша ЗА ИЗБОРИТЕ. ЗА КАКВО Е ИЗРОЗХОДВАН КЕШЩА, ДЕКЛАРИРАН ЛИ Е ИЛИ МОЖЕ И ДА Е ПРИБРАН ОТ НЯКОИ АКТИВИСТИ ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ПО ОСТРОВИТЕ.

55

Гичка до Явор

преди 2 седмици

Те вече са в политиката. В парламента. А по медиите не се правят проверки на НАП. По медиите се прави реклама.

54

Анонимен

преди 2 седмици

НАП няма ли да провери фирмите на Д. Славчев, Б. Методиев и сие?!?!?!?!?!?!?!?!?!!Докога такива избирателни репресии, ако въпросната проамериканска партия не беше влязла в парламента никой нямаше да ги проверява нали така... НАП няма ли да провери сделката за нов скъп реактор при харизването за някой лев на два собствени. дОКОГА БОГАТИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ПРОПОРЦИОНАЛНО ПО-НИСКИ ДАНЪЦИ ОТ БЕДНИТЕ, ДОКОГА ЩЕ ИМА НЕОБЛАГАЕМ НЕ МИНИМУМ А МАКСИМУМ. ДОКОГА ЩЕ ИМА МАКСИМАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ДОХОД НАД КОЙТО

53

Явор

преди 2 седмици

Правилно действие. Ако искаме да сме нормална европейска държава, не бива съмнителни хора да влизат в политиката. В противен случай все така ще си я караме. Добре е да осъзнаем напълно, ако частично сме осъзнали, че 12 години мафията управляваше БГ. В неделя, заради 70% негласуващи, тези две партии са на първо и второ място. Партии като Величие ги раждат политически аматьори като ПП-ДБ.

52

Ахмат

преди 2 седмици

Това е демокрация по американски а вече и по български.Целия държавен апарат и хиляди чиновници като бухалка срещу хората.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам за Вас, но след това което видях че се случва с Величие тези дни като терор и репресии мога да Ви уверя, че ще гласувам за тях завинаги.Независимо какво се случва.Сериозно го казвам.

50

Бойко съм

преди 2 седмици

Ивелин има повече от 100 къщи, заедно с бившият кмет на Пазарджик и жена му направиха много схеми.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Значи всички са срещу Величие, а вие искате да ми кажете че не са те хората? По всички изглежда че това са хората. Поне за сега. Може и да се промени, но за сега това са хората, с които цялата система и управленска и уж опозиционна е решила да воюва. Значи това са нашите хора!

48

Анонимен

преди 2 седмици

А, до сега какво чакаха???

47

ПроСоТо

преди 2 седмици

айдеее,започнаха !Знаете ли кога ще се оправим?..-Ще ви кажа:-Когато заиграем хорото в такт 7.62..

46

до 41

преди 2 седмици

Всички пирамиди навремето тръгнаха от Варна .. ---------- Е, тия Величия са новите фараони. Връща се египетския период. Няма пари по ПВУ. Откъде да дойдат пари? Само по модела на КТБ. Друг вариант няма. Заеми не можем да връщаме, че няма никаква икономика. И руснаци по морето няма. Да не мислиш, че румънци и поляци имат пари?

45

Jojo

преди 2 седмици

Тоя ще направи Величие-велики.Малките камъчета като Спецов обръщат каруцата.Помните ли кой докара ПП?Ами Гешев.Влезна в президенството с въоръжени гавази,после Радев излезе,вдигна юмрука и Бойко замина.Сега от 5 процента за Величие,на следващите избори от 15 нагоре.

44

Анонимен

преди 2 седмици

тия Величие са жива секта, има и по-луди от копейките...потъваме

43

Анонимен

преди 2 седмици

Тия либерали са големи......Байдън погна Тръмп - наля му проценти. Петков вкара Борисов в ареста - направи го мъченик. Сега Спецов ще вдигне двойно процентите на Величие.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Спецов ли беше любовника на Асенчо?!

41

Анонимен

преди 2 седмици

Всички пирамиди навремето тръгнаха от Варна ..

40

Независим

преди 2 седмици

До анонимен Как основаваш партия и участваш на избори без проверка, защо проверките са след като партията е влезната в парламента....Само дотук всичко намирисва

39

Анонимен

преди 2 седмици

Този Марков ли е какъв е говорил против Левски и някакви глупости невероятни тоя човек нормален лие и тези които са гласували за тези дали са вредни

38

Бау

преди 2 седмици

Някой ще ме оповести ли за резултата на Атака на току що отминалия вот, моля!?Трети ден чакам медиите и - нищо!!?

37

Реклама

преди 2 седмици

А защо чак сега, като рекламна кампания излиза. Ще се пишат репресирани, а после и изпрани