176

Величко

преди 3 месеца

Абе всичко хубаво, ама медиите пропуснахте да пишете за кучето Величко. Историята е следната: възрастен човек бил зарязан да умре в ковид отделението без храна. Но Марков, който лежал в същото отделение, му направил сандвичи от неговата собствена храна и двамата някак оживели, докато всички пациенти наоколо си отивали един по един. Та човекът беше много благодарен и подари на Марков сладко кученце за късмет. А Марков го нарече Величко, като талисман на организацията - и то донесе късмет.

175

Хунка

преди 3 месеца

Имали заплахи, ами дай трите имена на заплашващият. Пак общи приказки.

174

smokeeeee

преди 3 месеца

Очаквах повече от "Величие". Хайде Марков е ченге, нямах много очаквания и пак бях разочарован. Но другия образ има 100 думи заедно с цифрите в речника. Потресаващо ограничен капацитет.

173

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО УПРАЖЛЯВАЩИТЕ НИ 33Г. ПРЕСТЪПНИЦИ.ИСКАТЕ ДА СМЕ КОЛОНИЯ НА Е.С. И САЩ.ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА УПРАЖЛЯВАЩИТЕ ДО СЕГА ПАРТИИ НЕ СА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,А СТАДО ДОБИЯЕТА.

172

Анонимен

преди 3 месеца

е и? боли ме онова между левия и десния за това

171

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдете безкомпромисни срещу лужата и далаверите...задкулисбите договорки..От Вас зависи дали ще имате голям потенциял от гласове или поредната еднодневка...

170

ТРЯБВА ДА ИМА

преди 3 месеца

ПРАГ НО В БРОЙ ГЛАСОВЕ

169

А бе

преди 3 месеца

Никой не разбрал, че ги има ,а вече в парламента??? Това е като да пратиш пари на брат си ,какъвто всъщност нямаш?!

168

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да ви потискаха , доста хора ви повярваха и влязохте. Нека видим какви ще бъдат действият ви и дали на новите избори есента ще имате повече гласове или ще сте поредната еднодневка. Недей да карате хората гласували за Вас да съжеляват. То е ясно , че с 1-3 депутати нищо няма да направите, но може да сте говорители на НАРОДА.

167

Анонимен

преди 3 месеца

На Бойко и Шиши Б отбора.Пп ги цакаха със синя българия,Бсп със Солидарна българия а Възраждане с тия и меч.Само Герб,Дпс и Слави нямаха кой да ги дърпа назад,тва трябва да ви покаже за какво става въпрос.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Дъното, братя

165

Анонимен

преди 3 месеца

Поне има нова партия в Парламента няма да е скучно.

164

Анонимен

преди 3 месеца

И как спечелиха толкова гласове, след като никой не разбра за тях? Фантоми? Изморих се да живея в тая държава и да ме правят на марсианец. И да играя ролята на калабалък, маса, бройка, база данни.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не ги е мерил, никой не е обръщал внимание, че съществуват. А изведнъж гледам снощи се появиха данни за профила на избирателите по възраст и по образование. Как социологическите агенции знаят хора на каква възраст са гласували за "Величие" и какво образование имат, като един час преди това въобще не знаеха, че някой е гласувал за тях и бяха изненадани, че влизат в Парламента?

162

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам обяснение за медийното внимание върху Величие. Прилича на надуване на балон. И нищо по същество. Никой не ги е мерил, за да се броят за изненада. При тази избирателна активност дори и блогер може да има толкоз фенове. Няма нищо по същество, нито качества извън мазно говорещ от ДС и посредствен бизнесмен с претенции.

161

поредните

преди 3 месеца

яневжи,жоржевци,барековци и т.н.,този филм сме го гледали вече много пъти,даже прекалено много пъти,че сме го и играли,няма начин да гласувам за тези двамата от снимката,отвратителни са

160

vs

преди 3 месеца

При такава активност 20к са ти достатъчни, за да си вътре! Щеше да е смешно ако не беше тъжно! Със 500-600 к може дда управляваш!

159

Диверсия

преди 3 месеца

Това Величие" е създадено от "някого" умишлено -- с цел да се отнеме от електората на "Възраждане", за да бъде намален.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Тия казват, че трябва да си убивал човек, за да имаш право да си в политиката.....Какъв интелектуален багаж трябва да има човек за да даде глас за тях?

157

Анонимен

преди 3 месеца

Хубаво ги вижте тия двамата, най-обикновени безмозъчни чeнгета, които се готвят да ви нареждат как да живеете. Ако не ви хареса ще ви ступат да влезете в пътя.