25

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 25 - Ами, що чиниш тук, бе, куха главо? Айсде бегом на фронта да стане твоето. Ама ти е лесно, щото не са те погнали натам, та можеш да си пишеш врели-некипелите по сайтчета разни.

24

Доди

преди 3 седмици

Слава и на Чирпан! Аз, съм от там. Ако няма рима удари ***.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Върви по дяволите с тоя лош мир. Или ще е справедлив, или без него. Набийте си в празните глави, че няма да е вашето.

22

Доди

преди 3 седмици

Обичам ви всички!Слава на Русия!!

21

Анонимен

преди 3 седмици

"Историческите книги не улавят ужаса на битката. Позволете ми да ви уверя, че това, което четете в онези глупави книги, които са написани за Деня Д, са абсолютни глупости", каза Чандлър."Това е много тъжен спомен, защото гледах как млади американски рейнджъри бяха застреляни, заклани. И бяха млади. Тогава бях на 19 години. Тези деца бяха по-малки от мен." - Хубаво да го прочетат мераклиите-военнолюбци. По-добре лош мир!

20

Доди

преди 3 седмици

Извинявам се приятели!!Шмръкнах в повече и писах малко глупости. Бойфренда ми дойде и ще заминаваме за Китен. Яко лято на всички!

19

Ямболски цървуль

преди 3 седмици

Денят Д?!?! Денят на дините ли означава?!? Моля,драскачите пояснете! Не съм длъжен да знам българо- английските ви бълвочи! Или само на български,или само на английски!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Руснята вече никой не ги брои за нищо. Даже не ги поканиха да честват Деня С, но пък поканиха Зеленски. Гонят ги отвсякъде - ФИФА, УЕФА, МОК. Никой не иска да се занимава с такива гнусни и нагли същества. Впрочем копейките са същата изммет. Особено тия от изррраждане.

17

Христо Христов

преди 3 седмици

Само при Сталинград СССР пленяват 19 немски дивизии и няколко италиански, румънски и унгарски. Д-дей е холивудски шарж в сравнение със Сталинград.

16

Христо Христов

преди 3 седмици

На Западния фронт са пращали останките от разбитите на Източния фронт дивизии. Като на курорт.

15

Христо Христов

преди 3 седмици

Какво да кажат - ненужни жертви заради некадърните американски генерали.

14

Наблюдател

преди 3 седмици

А защо не направихте десанта някоя и друга година по-рано??? Да видим кого щяхте да освободите.

13

Нане

преди 3 седмици

Прошляците от наглосаксия, кат видяха, че Сталин, ще разгроми окончателно гитлер, се намесиха да спасяват фашистите.... Плодовете ги берем днес със възтановеният фашизъм от наглосаксия.... ===)))

12

Омаха

преди 3 седмици

Смешници, има ли значение кой какво е направил. Спорите Русия, Америка, Англия и къде са умрели повече хора? Деца на по 18 години? Пратете вие вашите, не дай си Боже да стане такова нещо, и после умувайте кой е по-велик. Аз моите няма да изпратя!

11

Анонимен

преди 3 седмици

А нас какво ни грее въпросната битка, че сте решили да ни натрапвате новината?

10

Ф

преди 3 седмици

Платена статия от американските фашаги. Какъв д дей бе мухльовци ? Вие кацнахте на готово. Не ставате за нищо!!!

9

интересувайте се бе,

преди 3 седмици

Десанта си е чиста доза късмет!! Германците, както се полага на организирана армия, просто са ги чакали! Единствено мястото не са знаели. Когато тия настъпват, шепата германци на мястото ги изтрепват! За съжаление за близката девизия етрябвало специално разпореждане за намеса! АХ спи, на другата сутрин е късно!!

8

Ха ха ха

преди 3 седмици

Колкото и да се опитвате, няма как да отнемете победата на Червената армия над хитлеризма и фашизма. За Съединените щати, Великобритания и Канада , това е Втора световна война, но за Русия е Велика Отечествена. Разликата е огромна.

7

Гошо

преди 3 седмици

До авторката: лесно е да бъдеш нечия ***, трудно е да напишеш истината. Зеленски в качеството на какъв е там? Нито дума за заслугите на СССР това не е недоглеждане а...просто просто.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън се изпърдял пак :))) Казал че Украйна била превзета от диктатура и те пак щели да спасят света от диктатурата . В Украйна управлява Зеленски :))) Еми Зелански е диктатор щото отмени изборите . Има нещо вярно :))) После казал че от 40 години познавал Путин и той не бил порядъчен човек . Преди 40 години през 1984 Путин е бил в няква канцелария в ГФР а Байдън по врем на студената завеса е бил в щата Делауеър . Тоз не е добре с главата .