43

Анонимен

преди 3 седмици

Образованието не е проблема, невежеството на доста работодатели е видно от много години. Повечето нямат и средно като хората, лишени са от критична мисъл и въображение. Това са ДС агенти с червени пари пребоядисани като върли антикомунисти, възхвалящи гнилия ЕС. Както един човек е писал в по-долните коментари, всички са перачи и нямат намерение да наемат кадри.

42

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 44, много добре си се развиваме. Е някои като теб не могат.... но това е в реда на нещата.

41

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 46, пожелавам ти да станеш и ти "фирмаджия" и да си щедър със служителите си! Успех!

40

Анонимен

преди 3 седмици

Драмата е, че вече няма желаещи да бъдат експлоатирани за смешни заплати, овиквани и обиждани от селски шефчета, мениджърчета и hrи. А и последно време ми прави впечатление, че голяма част от фирмите не възнамеряват да наемат кадри. Това е само фасада за пред новините. Перачи на пари са всичките фирмаджии.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Спокойно, дрогаре! Вносът на банани и маймуни е показател за издигането ни в развита Европейска страна!

38

Тези

преди 3 седмици

Които са загинали за свободата са били използвани за целите на същите болярски престъпни кланове като сега да прилапат властта и парите не става дума за свобода изобщо!

37

Дядо Мишо

преди 3 седмици

Поредния пасквил как нямало кадри за некадърните предприемачи, плащащи мизерни подаяния - джобни стигащи за максимум 2 седмици. Спекулата в цените е доста ожесточена и парите тъй като нямат златно покритие се обезценяват. Всички стоки и услуги се покачват стремглаво нагоре, но заплатите си стоят на ниво от 2018 година.

36

Българин

преди 3 седмици

По турско си беше по добре.Това българско робство е too much.

35

В.Левски

преди 3 седмици

Борили са се достойни хора за свободата на България и са загинали и после чорбаджийте из мет та на държавата стават политици и подаряват държавата на Ру ш ийката. Hilarious!Eто ви българската история с няколко думи.

34

Анонимен

преди 3 седмици

До реалист, това не е проблем :) Това е "новото нормално". Има една книга "Следващите 100 години", там всичко си е "предсказано". Редно е да четете преди да пишете ;)

33

Анонимен

преди 3 седмици

До @@@, според министерството на труда... правото на труд не е абсолютно. С други думи, могат да ти го отнемат, ако преценят, че е нужно. И не можеш да направиш нищо!!!! Правото да не се трудиш също е налично. С други думи, никой от нас не е длъжен да работи. Ако някой може да си подреди живота без да работи е негово право да се възползва. Стига сте гледали кой, какво, и как. Оправете си "ценностната система" и започвайте да мислите! Никой на никого не е длъжен!

32

Глав4о vs Рундьо

преди 3 седмици

Каква битка се разразява кой да представлява БеГетото на срещаната на НАТО.Общото между тях е че и двамата са неграмотни и не паботят нищо.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Внесете си Бангал AI, не знае български и бавно се учи! Ще се опарят веднъж от нашите прокажени бизнесмиени и повече няма да се върнат в България!

30

Цирк

преди 3 седмици

Верно,а кой се подиграваше и лъжеше 35г.свойте работници и служители?!Тези същите който сега пищят че нямало кой да работи....

29

Анонимен

преди 3 седмици

...*** обяснения за газ и спирачка...и този ми бил професор, ами с такива професори, такива студенти и такива бъдещи служители....

28

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 3 седмици

НадНица : 9 000 000 000 (с думи: 9 Милиарда) за 9 дена!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Причините за остър недостиг на кадри са следните: фалшиви обяви и интервюта, яко шуробаджанащина, лошо отношение и организация от ръководствата, некадърен мениджмънт, услояване на средства от еврофондове, фалшиви кухи фирми, ниски заплати, липса на комуникация и обратна връзка след интервю, фирмена задлъжнялост, несигурност на работното място, неспазени трудови договори, микро мениджмънт, въобще прекрасен демократичен рай!

26

България е Чалга

преди 3 седмици

Така ще е като от 44та управляват недъ гави комунисти и алчни мутри

25

Елитна Труженичка

преди 3 седмици

за по-малко от 5 000 Не Ставам от Леглото, за по-малко от 10 000 Не Влизам във Леглото, ако не може да си ме позволите - има Украинки!

24

@@@

преди 3 седмици

Няма абсолютно никакво трудово възпитания у подастващите. Едно цяло поколение расте на гърба на родителите си. 30 годишни мъже и жени, които не са имали и 1 работен ден и продължават да разчитат на предходното поколени да им дадат 10 лв за кафе и цигари. Всеки 2ри смята че трябва да е програмист и да взима "големите пари" а видиш ли еднвам е избутал средното с 3 и до там. Ама той да не е някой балък че "да им работи за жълти стотинки". И това се превръща във всенародна практика...