17

Анонимен

преди 4 седмици

До Христо Христов - Я кажи за Македония. Кой я отдели от България? НАТО ли или любимите ти Сърбия и Русия? Е, предполагам за Македония не те интересува. Все пак си със сръбско-руско самосъзнание. На кой му пука за Македония...

16

Путин

преди 4 седмици

И аз прекръстих войната на специална операция, не че помогна много, та брачата срби гледат и преписват от най-високо място!

15

да убиваха сърбонаци

преди 4 седмици

До Анонимен 4 Особено пък в родилния дом в Сурдулица, бяха само жени-нацистки! Нацистка до нацистка в деветия месец на бременността. Някои наши медии дори твърдяха, че този град бил с българско население. Дали е така не знам. Знам само за Босилеград и още един град в Западните покрайнини.

14

Анонимен

преди 4 седмици

На русофилите им е по-мъчно, че Косово се отдели от Сърбия, отколкото че Русия и Сърбия отделиха Македония от България. Нормално. За тях България винаги е на поне 3-то място!!!

13

Зозо

преди 4 седмици

След като в Израел се върви към край на войната на Психото в Мордор му трябва нов конфликт. Най - добре на Балканите. Слугите в Белград ще сгрешат много ако направят нов конфликт. Ще ядат натовския жестоко :))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 4 седмици

Добре е че гонат турците и албанете от балканите но трябва да върнат и на България до река Морава и платят за Македония репарации за избитите войници.

11

Анонимен

преди 4 седмици

сърбите са се активизири, във всички бивши щгославски републики кънти на война.

10

Анонимен

преди 4 седмици

кеке комустическа му работа ... има име, има проблем, няма име, няма проблем. Ако наистина са убити над 9000 човека там, техните наследници какво мисля по въпроса?

9

Анонимен

преди 4 седмици

ДОДИК БРАТ МУ ГЛАВЧЕВ

8

Анонимен

преди 4 седмици

До Бай Дрън - Според мен трябва да вземеш сръбски паспорт и да се откажеш от българския. Ти обичаш повече Сърбия и Русия отколкото България. И теб да питам харесваш ли Сталин? А православен християнин ли си?

7

Анонимен

преди 4 седмици

Значи Сребреница ще се окаже поредната демократична и прогресивна краварска измама

6

Бай Дрън

преди 4 седмици

САЩ спечелиха деветдесетте една малка битка на Балканите, но днес добре, че Русия се възроди :) Това, което бе спечелено деветдесетте, нищо чудно да се върне до края на това столетие :)

5

Анонимен

преди 4 седмици

НАЙ-ДОБРЕ СТАНА КОГАТО НАТО ДУМНА СРЪБСКАТА НАЦИСТКА ТЕЛЕВИЗИЯ

4

8000 не са много

преди 4 седмици

мюсюлмани и мохамедани са малцинства . Свикнали са при всички режими да се нагодяват и увеличават числено . Като нашите мигранти - сирия , ирак , афганистан , пакистан , мароко , кипър . 2 души правят 12 деца . Нормално ли е Соцялнте за 10 квартала сърби отиват за 1 квартал сребренски сърби . Искат собствена държава както тук да отцепят Кърджали навремето . Така са привлекли Тигрите на христянството финансирани от бг групировките . долар от милошевич в джоба на бг капиталисти и генерали .

3

Анонимен

преди 4 седмици

В Белград никой не загина, само нацистите на Милошевич.

2

Анонимен

преди 4 седмици

До Аналния отвор:ЗАПАДА СПРЯ КЛАНЕТАТА ИЗВЪРШВАНИ ОТ ЮГОСЛАВСКИТЕ СРЪБСКИ НАЦИСТИ. ЗАПАДА НАКАЗА СРЪБСКИЯ НАЦИЗЪМ! ДОДИК ПРИ ХИТЛЕР !

1

що пък не?

преди 4 седмици

Ами да го сменя. То в Сребреница никой не загина. Тъй както и в Белград никой не загина при американските бомбардиторовки. В 1999 година. Хуманитарни бомбардировки на прага на 21 век!