97

Шоп

преди 4 седмици

До Анонимен 137: Корекция: на Асанж му е осигурено "правосъдие".

96

До130

преди 4 седмици

По западни данни, руските загуби са 6/1 в полза на Русия, затова и удобно си трайка запада, затова и зеля търси 500000 войници, запада е лошо копие на СССР и казва и прави само което му е удобно и изгодно, затова и са разрешени само мирни протести, демек манифестации, съвременен свят и по съвременни методи за контрол и диктатура, така да се каже, демикратичен диктат, *** по жесток и коварен, скоро комунизма ще ри се стори егати свободата е било.

95

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 139 Да не е открила фонтана на младостта, че да изглежда така на 80 години?

94

...

преди 4 седмици

Много са смешни Копейките, като се набират за "мъже"? Забавни са! Ако бяха такива мъже, нямаше да напуснат съпругите си и децата си, а да воюват с обратният от Кремъл!

93

Реалността

преди 4 седмици

До Истината Единствената истина е, че си призна, че Русия използва етикета "чуждестранни агенти" за да установява тоталитаризъм. Все пак е напредък.

92

Анонимен

преди 4 седмици

Тази съпруга на снимката сигурно е на 80 години.

91

Истината

преди 4 седмици

Русия запушва устата на инакомислещите с обвинения за чуждестранни агенти, Западът - с обвинения в расизъм, сексуален тормоз, омраза и подобни. Резултатът е един и същ. Или всеки луд с номера си..

90

Анонимен

преди 4 седмици

До До 124 На Асанж му е осигурено правосъдие. Нещо, което е непознато в руската фашистка диктатура.

89

До 124

преди 4 седмици

Аха, т.е викаш само на изток ги вкарват в затвора. Асанж са е объркал нещо тогава или не се брои, защото не влиза в наратива.

88

Реалността

преди 4 седмици

Това е отлично доказателство срещу кого работи режима на руския фашист и за какво лепи етикетчетата "чуждестранен агент". Нямат нищо общо с "чуждестранни" и всичко общо с такива, които застрашават режима му.

87

До 132

преди 4 седмици

Аз лично мисля че руския народ е виновен за избирането на съвременния Хитлер -Путин . Кое не е така ?

86

Фют

преди 4 седмици

До 126. Абе л***хман, не можеш да си преброиш пръстите на ръцете, тръгнал да брои колко украинци са загинали в Украйна. Не в Русия, в Украйна, защитавайки родината си.

85

Русия губи 10 пъти

преди 4 седмици

Повече войници идостигнаха половин милион .По някакъв начинни обясняват че имали успехи в момента . Половин милион войници ? Някой може ли да си го представи това ?

84

Алооуу,

преди 4 седмици

...Украинците не са нарушавали Минските споразумения! Това са абсолютни лъжи на руските таракани! Както казваше Пригожин,... " Украйна никога не е обстрелвала Донбас с артилерия! Никакви нацисти и фашисти не е имало! Просто Путин искаше да замени Зеленски с Медведчук, и да раздаде Украйна на свои олигарси"! А и никакви "споразумения" не могат да оправдаят престъпленията, които извършва Путиновият башибозук из Украйна!

83

Анонимен

преди 4 седмици

Рускините са най опасното оръжие. Ако се обърнат срещу Путин спукана му е работата.

82

Крундел

преди 4 седмици

Чуждестранни агенти под всяко дърво и камък, очаквам и врагът с партиен билет да се появи най-скоро...тъкмо мислиш, че по голяма неумност не е възможно да бъде измислена и злите клоуни веднага те опровергават

81

бандеровски слуги

преди 4 седмици

35000 украинци не са между живите,само за месец май.Зелето да продължи в същия дух.Сега вече има разрешение от дедо Байдън да удари и Москва.

80

Реалността

преди 4 седмици

До Анонимен 122 Не САЩ. Русия нападна Украйна и убива мирни украинци и разрушава страната им.

79

Фют

преди 4 седмици

До 121. Ако законите на любимия ти ботокс важаха в България, сега нямаше да драскаш тук, а щеше да си в Белене.

78

Анонимен

преди 4 седмици

Русия това, Русия онова. Що не драснете нещо за Украина, че понеже там е един рай небесен и цари такава демокрация. Не се връзва с "партийната линия" ...да се хвърля кал по Русия само. Е някои може да се вържат, но въпрос на интелигентност