94

Анонимен

преди 4 седмици

Никой не се сети какво прави ДПС през всичките 34 години

93

Анонимен

преди 4 седмици

Откритията на БАН са потресаващи, всеки нормален човек на една чашка, открива повече от тях!

92

До 90

преди 4 седмици

Излизай на улицата. Барем разбереш, че управниците не са виновни, че си неграмотен русофил. Ще сте си шепа телезесари от прованса на улицата.

91

Как така ?!

преди 4 седмици

Не се прави модерна държава със заведения питиепродавници. Държавата на тях им намали ДДС. Та са важни за нея.

90

Анонимен

преди 4 седмици

Трябва масово да излезем по улиците , да поискаме сметка на всички управници до сега и ясно да заявим , че няма да влизаме във война . Това е първата крачка , после ще си наредим държавата .

89

Анонимен

преди 4 седмици

Нямаме друга държава .Знаете когато работите в друга държава , никога не ставате местен . Не заслужаваме да изчезнем .

88

Анонимен

преди 4 седмици

Казвам ви съвсем сериозно , трябва да въведем някаква форма на социализма , поне заради децата ни .Иначе изчезваме и като народ и като държава . Не разбрахте ли , че са имали план за тези 34 години , обаче техния план не е в наша полза .

87

Анонимен

преди 4 седмици

Много ме е яд , че спряха , етъра , сайдера и алтая , за да ни продават кафеникава газирана течност овкусена със захар .

86

Анонимен

преди 4 седмици

Соца за 40 години постигна успехи в много сфери. Ако сравняваме 40 години Соц с 35 години демокрация, Соца печели убедително по много показатели. Това са фактите.

85

Анонимен

преди 4 седмици

То това е целта на новите ни "братя" хората не им трябват трябва им територията.

84

Анонимен

преди 4 седмици

България е била райска градина до цялостното й разрушаване с построяването, от по времето на соца, на тия бункери - блокове с апартаменти и напълването им с изгоненото българско население от селата, след изземването им на земите и вкарване в ТКЗСетата... Райската градина - селата се обезлюдяват и сега имаме вече не само обезлюдени села, но и обезлюдени Бункери - Апартаменти.

83

Анонимен

преди 4 седмици

Просто сравнението е от земята до небето . При единия строй имаме развита държава постороена буквално от нищото , при другия строй пълен упадък и разруха .Само слепец няма да види разликата . Още по ясно се вижда , когато се сравнят и годините 45 срещу 34 , горе долу еднакво .Ако бяхме единни , можехме да променим всичко , но се оставихме да ни смачкат окончателно .

82

Джентълмен

преди 4 седмици

Статистици, сър. Вместо да предложат някаква стратегия за излизане от демографската криза, правят само безсмислени статистики... за ясното на всички ни - изчезваме.

81

На Майн

преди 4 седмици

До Франкфурт - Турчин, стига си писал глупости!

80

Франкфурт

преди 4 седмици

На кого сте нужни вие ,бавно развити ,безполезници.С 15 век разбирания потурчени и чалга оппростачени осакатени от комунизъм неспособни гoлтаци и крадци с дефектнo развалена червива семка. Каймакът, елита ,мозъкът на България е навън.Там сте останали филтрирана yTaйkа от ненужни.100% пустиня да стане никой няма да забележи.

79

Пожертвани за тях

преди 4 седмици

НАТО готвят територията ни за война с/у Русия. Затова никой не инвестира тук. Всичко е план на Западните ни "приятели".

78

до кравара

преди 4 седмици

И ще дойдат..., не се и съмнявай!!! Турци, Гърци и Румънци (румънците ще си вземат северна Добруджа, която след ВСВ ни подариха руснаците)

77

Анонимен

преди 4 седмици

Има последици от престъпното управление в продължение на десетки години, от провала в образователната система, от липсата на здравеопазване, от простотията на населението. Оставаме престъпници да ни управялват, а те само крадат. Не се интересуват дали ще я има тази страна след 50 или 100 години. Няма проблем, щом не искаме да им държим сметка, ще продължат да крадат, докато може. България ще се загуби с времето, но ще е по-нанатък. Не е нужно да ни пука.

76

Кравар

преди 4 седмици

Природата не търпи вакуум (празни пространства) . И според законите на дифузията е време да идват нови хора - да заселват задунайската територия .

75

Математик

преди 4 седмици

Това значи че на 40 % от територията няма да се натъкнеш на БГ креттен с джип от Мама.