81

Анонимен

преди 1 месец

Когато те обстрелват от руска територия(случая с Харков),напълно нормално е да ти разрешат да им свитнеш огневите точки.Иначе,какво да го правиш това оръжие?

80

Анонимен

преди 1 месец

Да де, то *** така ще си стоят и ще гледат...Урковци..С всеки изминат ден от територията на укрите нищо не остава.

79

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 77 "Очевидно е , че " Берлин " не се отличава с особена мисловна способност" Не бе, русофилите и руснаците, те се отличават с най-голяма мисловна способности и личи по държавите, в които "живеят".

78

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кво обмислят,но който е тръгнал срещу руснаците хубаво не е видял..

77

Анонимен

преди 1 месец

Това са боливийски латинопартизани от времето на Че Гевара внедрени от САЩ в центъра на Европа.

76

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно е , че " Берлин " не се отличава с особена мисловна способност , между впрочем веднъж са го отнасяли за престъпления срещу човечеството . Защо пък срещу човечеството , по две причини , защото всъщност се отнася и за украинския народ , нацитата са друга тема , и втората е защото е съпричастнос във вивличане и на други народи във война подклаждана от англосаксонската пастмина , губеща световната си хегемония и хапеща като умираща змия .

75

Анонимен

преди 1 месец

Добре че рашките не се връзват на болните им мозъци. Някога така франсето и мустакатият са мислели, но друго се получило. И сега няма да е по-различно. Това да си мислиш, че може да завърнеш обратно мечока или да го унищожиш на бойното поле е изперкване. И кой досега го е направил и как може това да се случи.

74

Развеселен

преди 1 месец

До до Развеселен "И как Укрозомбитата млатят Руснаците" Добре, ти сега на неразбрал ли се правиш? През ден има удари по руски военни обекти в Крим и Донбас. Ако ще ми се правиш, че такива няма, вземи си намери другаде да тролействаш, при мен не си забавен а тва значи и че не си интересен.

73

атомни тикви

преди 1 месец

Короната на световно господство което получиха след разпада на СССР е основа на съществуването на запада. Всякакви преговори с Русия могат да се разглеждат от останалия свят като поражение на запада. 30 години доказваха, че никой не може да им противостои, и да им търси сметка за нещо. Сега ако загубят в Украйна, се превръщат в тиква. А каква е разликата да се превърнеш в тиква, или ядрена война.

72

до Развеселен

преди 1 месец

Ама ти наистина ме развесели с простотията си. И как Укрозомбитата млатят Руснаците като останаха без бронирана техника, авиация скоро и без хора а фронта се придвижва на Запад. Въпреки помоща на 52 държави Русия намля Украйна факт. Всеки ден падат населени пунктове а гробищните паркове в Украйна се разрастват.

71

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте Белият Тигър, на Карен Шахназаров, накрая монолога на танкиста Найденов, и монолога на Хитлер.

70

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън Единия драска една руска опорка, другия драска друга: е това е "разговор" в "български" форум. театър. Балшой театър.

69

Анонимен

преди 1 месец

Партизан за бой се стяга. Това елита на нормална държава ли е според вас? Нашите партизани са били по-гладко избръснати и подтегнатипарфюмирана от тези вмирисляци украински. И това ни го пробутват за пример на подражание в 21-ви век?????

68

Олимпий Панов

преди 1 месец

Баси парадокса Украйна в състава на съветския съюз победи швабите в 45 а швабите сега дават прикази на коклите малииии!

67

Анонимен

преди 1 месец

От военна гледна точка, тези удари по руска територия няма да променят и на йота ситуацията на фронта, САЩ и ЕС нямат толкова ракети да унищожат всичко в логистиката на военните действия, а може и да удрят по цивилни обекти. Целта е съвсем друга - да се въвлече Европа, тези системи могат да се управляват само от западни специалисти, шведите вече дадоха самолети радари. Украйна няма никакъв шанс на фронта, целта е да се въвлече Европа, защото загубят ли в Украйна, западът губи всичко.

66

Анонимен

преди 1 месец

Радой Ралин казваше Европа даде на света култура за да *** на Африка . Ура. Германистан не си вижда уср. Ани. ят Хъз че повече от половината и население е АзиятоАфриканско, Индиянско а и пълно с наркомани тръгнали... Да.....

65

Анонимен

преди 1 месец

Западът беше убеден, че ако Русия се осмели да започне война в Украйна, с Русия е свършено. Сега са убедени, че ако успеят да провокират Русия да започне война с ЕС, с Русия е свършено.

64

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

63

Бай Дрън

преди 1 месец

58 , според краварската и еврогендърска преса, спирането на огъня не е решение, защото щяло да позволи на Русия да се прегрупира и пак да нападне Украйна. С такива хора няма как да се водят преговори, щом още преди да са седнали, казват бъдещето. За тях заличаването на Русия е единствената алтернатив. И не, не се заблуждавайте, че искат да свалят Путин и нещата да се оправят. Путин не е Русия. Махне ли се, зад него има мощни сили, толкова мощни, че Западът ще съжали, задето не е преговарял.

62

Панайот Цаконис

преди 1 месец

ВОЕННИЯ МИНИСТАР НА УКРО-СТАН е ТУРЧИН = КРИМСКИ МОХАМЕДАНСКИ ТАТАРИН, ТУРЧИН В ЧЕРВАТА СИ....МРАЗИ ЗВЕРСКИ РОССИЯ, ЗАЩОТО СТАЛИН Е ПРАТИЛ ДЯДО МУ И БАБА МУ В УЗБЕКИСТАН ПРЕЗ 1944 ГОДИНА.....ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ БЕШЕ В АНКАРА И ЦЕУВАШЕ ТУРСКИЯ ФЛАГ И ЦЕЛУВАШЕ РЪКАТА НА ЕРДОГАН, НАВЕДЕН И КЛЕКНАЛ .