54

Говедовъд

преди 1 месец

Не знам кой е луд да отиде на украинска среща за мир,след като по стара украинска традиция преговарящите ги засрелват на улицата!

53

Анонимен

преди 1 месец

Ленин, Сталин, Хрушчов дадоха територии на Украйна. СССР и създаде всевъзможни производства, построиха градове и я направиха най-проспериращата република на съветския съюз-4-та икономика е била в Европа. А тоя *** ликвидира всичко за има няма 2 години. Не само той, естествено, че всичко се срина още след развала на ССССР, но тоя допринесе най-много. Вижте какво е бил Киев преди ССССР-едно село с 2 къщи. Кой каквото сам си направи друг не може.

52

До 50

преди 1 месец

Няма как да видя такова интервю защото тогава на власт е Порошенко. Зеленски го избират 2019 година след предизборната му кампания насочена към осъществяване на спиране на военните действия срещу източна Украйна. 2014 най-много да го видя в някой сериал или да ми разказва вицове в някое стендъп шоу.

51

Бирата

преди 1 месец

Неговата формула за мир,ако се направи опит по военен път да се реализира от целия останал свят и си върне дори само Луганск,който вече е част от РФ означава ядрена война,в която победили те РФ ще живеят десет години под земята само в Нова Зеландия и Австралия,ако смогнат да си осигурят вода и достатъчно плъхове за храна сочат единодушно всички анализи за след третата световна ядрена война.Светът едва ли ще окаже такава подкрепа,освен ако се управлява от ИИ,обзет от западни принципи.

50

ха ха ха

преди 1 месец

Найк и Адидас - новите генерални спонсори на славната Украинска Армия . Големи доставки на маратонки за офицерите и прррости гуменки за редовната войска вече се подготвяли. Представители на Найк обещавали че с новите спортни екипи украинския войник щял да бяга много по-бързо когато се налагало да се изтегля в "по-изгодни позиции" . "Отстъпвай със стил" било новото мото на Укро армията. РедБул, щото давал крила , също обмислял да се включи в помощите за Украйна. Славааааа....

49

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Крим ?

48

Анонимен

преди 1 месец

няма друг такъв *** като зельо. Взе да говори за мир за формули и подобни глупости. Вижте му интервюто от 2014г когато го избраха за президент и ще чуете че той щял да направи всичко за да има мир и видяхте 10г какво се случи. Той самия отказваше многото срещи за да се договори мир и сега да си яде надробеното.

47

Анонимен

преди 1 месец

Единственият враг на Украйна е самият Зеленски.

46

Бай Дрън

преди 1 месец

Вече няма контранаступ и плаж в Крим, а стабилизиране на обстановка. Де бакалъм.

45

Бай Дрън

преди 1 месец

И Хитлер до последно си е мислил, че ще стабилизира обстановката извън бункера, но...

44

Бай Дрън

преди 1 месец

Между другото, ако знаете историята на евреите ще знаете, че голяма част от тях са от днешните украински територии.

43

АНОНИМЕН

преди 1 месец

ЗЕЛЕНСКИ И ХОРАТА ОКОЛО НЕГО СИ ПЪЛНИ СМЕТКИТЕ С ПАРИ,ОРЪЖЕЙНИЦИТЕ ОТ САЩТРУПАТ МИЛИОНИ ОТ ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА,НЕ ИМ ПУКА ЗА УБИТИТЕ РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ ---ИЗХОД НЯМА ,ПРИ ТОЛКОВА ХОРА БЕЗ СЪВЕСТ КРАЙ НА ВОЙНАТА НЯМА ДА Е СКОРО

42

Бай Дрън

преди 1 месец

Предполагам става въпрос за развява е на бяло знаме?

41

Факт

преди 1 месец

Единственият враг на Украйна Е евреина зеленски!!!

40

Анонимен

преди 1 месец

Тоя с промития си мозък в час ли е , че ако урконатовски самолет бомбандира Руска теритирия , реакцияте ще бъде могновенен ядрен удар от подателя , включително и тези които доставят самолетитте !!!!

39

Анонимен

преди 1 месец

Той вече не е президент! А и никога не е бил!

38

Капитан Омарика

преди 1 месец

Всички сме разбрали че в Хипермаркет Пендосии се пробутват ни продуктите със изтекъл срок на трайност. А и твърдо разрушителни.

37

Анонимен

преди 1 месец

Зеленият нинджа наистина извънредно гл У пав, даже и невменяем. Не е в позиция да поставя условия с неговата +формула за мир+ Даже западът се отрече от него. Вече никой не го аплодира и нарича президент. Не забелязва ли? Даже и никъде не го канят. Самопоканва се да проси, но никой не го поглежда. Снимката говори много.

36

Azz

преди 1 месец

той искал....какъв си ти бе нарко....явно си в един далечен от реалността "живот"....

35

Анонимен

преди 1 месец

33-По близо е отколкото да Крим.