36

Анонимен

преди 1 месец

Айдааа, и на га...нчов...ците почнаха да им изкарват кирливите ризи наяве! Ее,естествено и те като северните си братушки ще изкарат един тон документи,че всички обвинения са фалшификации на лошите сърби и т.н. но нищо няма да помогне-кутията на Пандора се отвори вече!Лелее,как не ви е срам да отричате всички злини,причинени от вас на съседните народи?!Аз лично съм жив свидетел как вилнеехте над мирните турци,на които единствената вина беше,че са турци и само искаха да си останат такива!

35

Анонимен

преди 1 месец

Явно сърбите са легнали на Китай и ЕС не ги интересува.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 Ако има Бог ще съди такива лицемери, които твърдят, че сръбските действия не са срещу България.

33

Анонимен

преди 1 месец

Сурдулица е част от Шоплуко и е била част от Българската екзархия след референдум на населението.

32

Анонимен

преди 1 месец

Кланетата са дело на паравоенните от ВМРО.През 1913 сърбите колят и бесат в Македония. Избухват неколко въстания срещу сръбския терор - Тиквешко, Охридско и Дебърско.След като смазват бунтовете, сърбите избиват доста народ. След разгрома на Сърбия през 1915 г, опълчението от ВМРО просто са ги сърбели ръцете да си връщат. А когато сърбите вдигат Топличката буна, войводите от ВМРО просто са ги разнитили.

31

Анонимен

преди 1 месец

Порфирий се е порнафиркал!

30

Анонимен

преди 1 месец

Литургията е за помен за Сурдулишки мъченици а не срещу България, гнyсни mаниpулатори!!! Бог ще ви съди!

29

Анонимен

преди 1 месец

До Пропаганда еЕ да ама хиляди българи гледат да устроят животът си при англосаксонците а на никого не му се ходи нито при съветската нито при сръбската мизерия.На никого не му пука за шовинистичните им простотии.По времето на комунизмът мразеха руснаците сега зацивриха с тях за СССР. Ама се гушкат и с французите. Значи когато е угодно са патриоти кога е изгодно руснаци а през останалото време френска колония. Бенин 2 може би.

28

Стига глупости

преди 1 месец

До АнонименНай-бруталните зверства срещу българско население на територията на Македония са дело на Гърция, но нашите пропагандатори избягват темата, защото не им е спусната от финансира щото сайта НПО. Който плаща, той поръча музиката. Грузинското правителство е напълно право със закона за външно финансиране на НПО. В САЩ го има, а в Грузия не може. Защо?

27

Под друг ъгъл

преди 1 месец

Аз харесвам сърбите, но мразя англичаните и еврейте. Има защо.

26

Пропаганда е

преди 1 месец

Опитват се да ни настроят срещу близките ни народи и ни обясняват непрекъснато колко сме си близки с враговете. Сърбите и руснаците са лоши, а подлите англосаксонци са ни най-големите доброжелатели. Не е вярно. Нашите истински врагове са настоящите ни съюзници. Те са ни съюзници по решение на правителството, което е поставено от тях, а не по убеждение на населението. Който не е съгласен с мен нека инициира рафаерендум и ще се убеди.

25

Анонимен

преди 1 месец

Идва времето когато Сърбия ще кандиства в ЕС и трябва и за тях вето.

24

Анонимен

преди 1 месец

Точно и в България трябва да се учи в училище за сръбските зверства и окупация на поморавието и Македония

23

Анонимен

преди 1 месец

до 39, траките са българи, Тракия е географско понятие, то се използва дори в старите карти, когато сме под турска власт

22

Анонимен

преди 1 месец

Карат децата да мразят българските деца за нещо което може би се е случило преди 150 години. Това според вас нормално ли е ?А тва че американците ги избомбиха преди 30 години с няколко хиляди тона обеднен уран от който още се раждат ууроди и раково болни няма проблеми нали ? Те са братя. Верно от сръбските жреци на платената любов и политика няма по-големи.Преди изпитвах някакви симпатии към тях.Съседи.Малко ги бомбиха трябваше да ги оставят на палатки целият ромски катун.

21

Анонимен

преди 1 месец

Русия печели войната и сърбите им дойде смелост..

20

Анонимен

преди 1 месец

Слаби сме защото САЩ ни грабят и всички комшии взеха да се гаврят с нас.

19

Анонимен

преди 1 месец

Замисляли ли сте се, че да ни мразят така наистина има причини? Аз към никого не храня лоши чувства без причина. Поне.

18

Анонимен

преди 1 месец

до 30, сърбите нали бяха "необвързана страна", след ВСВ им дадоха всичко каквото пожелаха, после бомбардировки и сега нямат излаз на море, защото хърватинът Тито е дал почти цялото адриатическо крайбрежие на Хърватия, той между другото е воювал на страната на Австрия срещу Сърбия през ПСВ

17

тТт

преди 1 месец

Вече не е важно какво сме имали, а какво имаме и какво ще остане след 20-30 години, било то от Сърбия или България... Една шепа народ останахме с 2,1 милиона Пенсионери и около 1 Милион в предПенсионна възраст! Външни сили ни насъскват един срещу друг, а вие им се вързвате...