75

Анонимен

преди 1 месец

Не 'ще трябва", а ТРЯБВА. СПЕШНО.

74

Анонимен

преди 1 месец

Има и рима :Запада , заПАда!

73

дрън та пляс

преди 1 месец

истината е 4е които плаща на музиката за него пеят,така 4е украиа прави квото и кажат,само 4е ве4е на командирите не им е ясно какво искат, понеже тяхната мисия си я изпалниха,те6ко на украин4етата

72

Анонимен

преди 1 месец

До стига бе, нали другарю, понеже другаря Путин нареди да се изтеглят, те рашшките толкова бързаха да изпълнят заповедта на Путин, че си изоставиха техниката:))) а бившия Янукович дето се беше довлякъл в Беларус и даваше интервюта че е готов водиш ли да поеме власта в Киев изчезна отново в забвение, аре знаеме ви опорките

71

стига бе

преди 1 месец

До Анонимен 83- драгре пак ли вземате Киев за 3 дня и нищите натовците:))) - Кажи кога и къде Путин е казал това? По-скоро западните аналитици предполагаха, че Киев ще падне за три дни. Но нахлуването не беше "пълномащабно" както всеки ден ни го набиват в главите. И да, руснаците стигнаха до Киев и спряха, защото започнаха преговори в Истанбул. В резултата на преговорите спряха и се изтеглиха. Но тук ни проглушиха ушите, че укрофашистите са отхвърлили руснаците.

70

Анонимен

преди 1 месец

Кравороби Киевската хунта върна ли Крим и нищите Русия :)))

69

Олимпий Панов

преди 1 месец

Най-добрата стратегия на Украина-да капитулира колкото може по бързо!

68

Анонимен

преди 1 месец

драгре пак ли вземате Киев за 3 дня и нищите натовците:)))

67

Хи хи

преди 1 месец

Никакви преговори, преди руснаците да влязат в Киев ! Путин каза за три години, а не както някои погрешно са разбрали за три дни ! Така урките ще ядат боя достатъчно време ! Няма да е само за три дни, както им се иска !

66

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин победи в Украйна, със запада е свършено. Не че някой ще ги напада, или ще умрат, ами просто вече няма да са място където се живее добре, ще станат като Африка и Латинска Америка, става дума за ЕС, САЩ пак ще са богати, но няма да са хегемон. А българите 35 години ручаха жабета и мизерстваха да ги приемат в клуба на богатите и да ги сложат на масата наравно със златния милиард, но стигнаха само до задния двор в пристройката за слугите.

65

Споко

преди 1 месец

Споко, САЩ научиха искуственио да кара ефките, скоро идват ефките и искустенио с дип лърнинк и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки и ще живеем като самодоволни и оядени западняци.

64

мдаа

преди 1 месец

Яворов-2.В Лвовска област, в района на село Самбир, е нанесен удар с високоточно оръжие по база, където е разположен личен състав на противника.Потвърдените загуби сред персонала на противника възлизат на до 300 убити и ранени.Tъй като значителна част от вносните инструктори живеят в района на Лвов, възможно е някой елф в много близко бъдеще да падне от скала, докато се разхожда в Алпите, или да падне от хеликоптер в Невада, задавяйки се с кроасан.

63

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с шейсетте и един милиарда помощ и новите оръжия за Украйна? Върнаха ли вече Крим?

62

Този

преди 1 месец

Няма статия за яворовският полигон, все още?! Що тъй? А като че ли снощи ,е било шумно там.... и за капак само наемнци, опс, инструктури, по-модерно е :) Цяла нощ, медицински и товарни самолети, към Германия, Полша и обратно. Злите езици говорят, основно инструктури от Бенелюкс, Чехия и Испания..... Таварните самолите, май повече са били...

61

Анонимен

преди 1 месец

Девизът на копейката е "не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Това е вече генетично кодирано в природата им. Не могат да постигнат нищо сами без крадене и лъжи, затова - дай да унищожим всичко, поне да няма нещо, което ежедневно да ни напомня как сме се провалили като общество. Затова и през час - "западът та западът". Не мо'ат се запрат, както има един лаф.

60

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с НАТО 1 трилион военен бюджет, високи технологии 80% от световния БВП, 18 хиляди унищожителни икономически санкции + 40 милиона нацистка държава готови да умират и да се бият във война с Русия срещу изостанала нискотехнологична Нигерия със сняг, 1.5% от световния БВП, само 70 милиарда военен бюджет, икономика по-малка от Португалия където 80% от населението няма канализация и ползва външни тоалетни?

59

Анонимен

преди 1 месец

Злото на света, Раша ще бъде победена и поделена между съюзниците, за да не представлява никога повече заплаха за никого.

58

Анонимен

преди 1 месец

Центаджиите се гърчат, четейки това хахаха Добре дошли в реалността, пещерняци !

57

Анонимен

преди 1 месец

Аре, копейките детектнаха думата "копейка" и започнаха да бълват тъnотии в коментарите. И така им минава животът - в копи пейст на мокри сънища на робовладелците им.

56

?

преди 1 месец

А в Русия имат ли вече яйца? Защото без яйца са за никъде. И ще се разпаднат до дни без яйца.