132

Факт

преди 3 месеца

"Западния поход на Непобедимая приключи на 90 клм от границата някъде в източна Украйна" Чечения издържа 2 години а "голяма" Украйна фалира за 1 месец.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Следва, че дебелогъзите алчни "инвеститори", които само прехвърлят от пусто в празно и не създават стойност ще фалират. Елементарно.

130

Анонимен

преди 3 месеца

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария.

129

Анонимен

преди 3 месеца

"Видяхте ли алеята на звездите в Холивуд? Пълно с бездомни и наркомани. Дрипави палатки, колиби и навсякъде битови 0тпадъци. Някои дори спят по земята, друсани яко. Всичко е 0пиkан0, добре че миризмата не се предава по клиповете. Това са Американската мечта, великата демокрация и западните ценности."Точно така колега. Тва е мечтата на ЛГБТ феновете. Ако си направиш татуировка на ***, ако не ядеш месо и ако спиш с куче и да му душиш *** ще си още по готин.

128

блицкриг

преди 3 месеца

Западния поход на Непобедимая приключи на 90 клм от границата някъде в източна Украйна

127

Анонимен

преди 3 месеца

Добрата новина е, че ЕС ще се разпадне. Лошата е, че няма да се разпадне с гръм и трясък, разпада ще продължи години, може и десетилетие. Агонията ще бъде бавна и мъчителна, и все повече ще прераства в ужасяваща смесица от педеращина, зелени и климатични истерии и турбо фашизъм. Идват интересни времена за гражданите на ЕС.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото с което западът превъзхожда Русия това е доларовата икономика на печатана на пари от въздуха. Всички са вързани за долара, никой засега не може да се позволи да се откъсне.

125

Хунка

преди 3 месеца

Украинските нацисти методично унищожават руските ***.

124

Анонимен

преди 3 месеца

При Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахма тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

123

Хахаха

преди 3 месеца

"В Китай няма демокрация. В Китай изобщо не се провеждат избори."Ама в Китай се прави хиляди километри магистрала за два месеца а у нас няколко километра за 25години.

122

Хунка

преди 3 месеца

Светът има дълг от 315 трлн. Светът също така има вземания от 315 трлн. Печелят посредниците.

121

Българин

преди 3 месеца

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на купичка ориз дневна дажба.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Началото на 80те икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай. България беше сред 30те най-развити страни в света. 89 г. китайците пуснаха танкове на площад Тянананмън срещу няколкостотин демократи излязли на майдан, докато в СССР Горбачов демократично побратимява СССР със Запада и се прегръща със САЩ. Резултата се вижда днес в сравнението двете икономики.

119

Хахаха

преди 3 месеца

Украйна ще връща. Зеленски ви каза: "Днес ни давате, ама утре ще започнем да ви връщаме.

118

Анонимен

преди 3 месеца

В Китай няма демокрация. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори и народа не гласува! Китаеца не може да си представи такава дивотия като предизборни кампании, уау уау, дебати, и после да влиза в някакви стаички да избира депутити или президенти. В Китай няма политически партии.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Китайските коли вече превъзхождат немските. Немската автомобилна индустрия бавно умира. В Китай карат най-добрите автомобили.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Нито Китай, нито Русия, нито Индия, нито Африка, нито Южна Америка, нито САЩ участват в дeбилщината наречена Зелена сделка. A българите по заповед на европедерастичните си господари спират ТЕЦовете и си съсипват енергетиката за да спасяват планетата от карбан имишаните - хаа хаааа хааааа хааааааа, карайте колела, бегедебилчета... защото педерастичното ЕС им налага квоти за тецовете и тока става скъп непродаваем, ха ха хааааа , а имат всичко да си произвеждат ток и да бъдат енергийно независими.

114

Хунка

преди 3 месеца

До Анонимен------Москва е била провинция на Киев, доста по-дълго от обратното.

113

Браво на Букутакоа

преди 3 месеца

Пентагонът се отказа от бракуваните стелт изтребители F-35, но продължава да ги пробутва на съюзниците от НАТО. Изначално съмнителната идея за производство на универсален самолет за всички случаи се оказа неуспешна. Най-големият изпълнител на поръчки на Пентагона, Lockheed Martin, вече няма място за паркиране за своя бързо нарастващ флот от изтребители F-35 от пето поколение, от които Пентагонът се отказва. Това съобщи Службата за отчетност на правителството на САЩ (GAO).