60

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност чл. 5-ти както ни пази в известна степен от страни извън НАТО, така и не чак толкова. Така че нито експертите, нито Радев са напълно прави. Прочетете договора. Има го в нета. Според него ако някой ни нападне нас, тогава всички натовски страни трябва да му обявят война, НО всяка помага както прецени. Под масата дали се е подписвало друго не знам, но Германия може да реши да ни помага с каски. Ако пък Русия нападне Франция, ние може да решим да помагаме с одеала, стига да не ни натиснат.

59

Анонимен

преди 1 месец

До Сега Ти може да жадуваш ама мирът не се дава, той се печели. Никой не ти е гарантирал мир.

58

Анонимен

преди 1 месец

всяка сама, но на някои им помагат да вземат тези решения..

57

Анонимен

преди 1 месец

Значи всяка държава имала право да реши дали да атакува Русия, ама после всяка държава от НАТО ще трябва да я защитава щото разбираш ли член 5!?

56

Сега

преди 1 месец

На хората им писна от нато,сащ,украйна и вечните им войни.Всички жадуват за мир.

55

Анонимен

преди 1 месец

И Унгария е в ЕС ногледат и защитават собствените си интереси

54

Да

преди 1 месец

Това безумно решение нато да разреши на Украйна да удрят Русия,ще ни донесе само беди.

53

анонимен

преди 1 месец

на изборите трябва да ги махнем предателите от герб и подмяната! иначе със сигурност си хващате торбичките и към месомелачката украйна! нашите хамстери са го решили вече с оня кокалест плъх!

52

Боко Пеевски

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

51

Анонимен

преди 1 месец

Български военни бяха пратени в братска Чехословакия по заповед на сатрапите в Кремъл

50

Ммм даа

преди 1 месец

А, после, всички държави от НАТО са принудени да я "защитят". Лесно става. Като да пратиш най- хахавият от компанията да се заяде с някой бабаит, та после цялата компания да му скочи. Само, че от този бабаитлък, живи ще останат тези с големите бункери, пригодени за 100+ години живот. В Швейцария има такива. Не съм чул, нашенско *** да има пропуск за такъв.

49

Анонимен

преди 1 месец

До Груйо Михалов...Крилата фраза / една от тях/ , на Баце : ТУКА Е , ТАКА !

48

паф

преди 1 месец

дрънкайте си по сбирки и партита, колкото си искате....ВЕЛИКА РУСИЯ си прибира нейната украйнина, защото това е земя към руската империя от векове, и хич не и пука ни от нато, ни отЕС

47

Груйо Михалов

преди 1 месец

Докато спасяваме Украйна в България станахме дивия запад. За да има пести от заплати Киро закри малките полицейски участъци. резултата : Воражени банди обират пощити и банкомати стрелят на месо...

46

Анонимен

преди 1 месец

Право Куме в Очи , НАТО /САЩ/ : Всяка държава от ЕС , да се оправя , САМА !

45

нн

преди 1 месец

Глупости. САЩ диктуват, налагат и най-брутално се месят в Европа. Европейците се оказаха безмозачни и простаци, управляват ги и ги водят на кайшка. Срам и позор за стара Европа. Европа недостайна за уважение в светът, дао там се докараха европейците.

44

Анонимен

преди 1 месец

И каква ни е ''подкрепата'' за Украйна ?Изпращаме наши войски , за Украйна през Косово , после ги наричаме че са за ''подготовка'' на украински бойци ,... но ми се струва , че май пращаме врагове в тила на украинските / западните / войски !

43

Бай Дрън

преди 1 месец

Аз подкрепям Украйна, най-вече задните и части.

42

сиромах

преди 1 месец

Леле какви тълкувания!Това,че всяка държава сама определя дали и къде да се удари Русия ,ако ще и в Москва според мен означава,че Русия може да удари по тази страна с каквото намери за добре за нея самата!И ако това не е пряк път към третата световна здраве му кажи!Тия хора или ни мислят за *** или при тях има повреда!

41

жорето

преди 1 месец

чавдарчето, и пионерчето, и детско пистолетче не са държали под полите на майките си.Да го духат и двамцата така наречени експерти /кой ли ги нарече/