141

Анонимен

преди 1 месец

Тая чистка, брат е и началото на края на Путин. Тези ще му спретнат преврат а Путин ще го разстрелят като Чаушеско на някоя стена в училищен двор.

140

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ Е ТОТАЛНО КОРУМПИРАНА ! И ПО ВРЕМЕТО на бай Тошо ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ УВОЛНЯВАХА ПО НЯКОЙ МИНИСТЪР, ЗА ДА ГО ПРЕМЕСТЯТ НА ДРУГА СИНЕКУРА ! ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ ! ПРЪДНЯ ВЪВ ВИЕЛИЦА !

139

Нане

преди 1 месец

Я защо, ти разпраам, че носиш празната кратуна само за баланс... П. К. Значи само пулемьот калашников.... И щи одреже главурдата с един откос, кат гилотинка... ===)))

138

Търпение джуджашко

преди 1 месец

Това ботоксирано джудже налива вода в мелниците на САЩ и Китай. И двете суперсили печелят от продажба на оръжие и от отслабена Европа. Разбира се, че ще искат войната да се проточи, а той вече се чуди какво да прави със специалната операция. САЩ и Китай могат да го ликвидират утре, ако искат, но не искат. На тях им е изгоден, полезна в глу пак, който задвижи спрелите икономики за сметка на държавата си, народа си и европейската икономика.

137

анонимен келеш

преди 1 месец

Нане,а ти един 19 см би ли поел?:):):)Филип Киркоров и Шамана няма да имат проблем:):):)

136

Нане

преди 1 месец

Знаиш ли, що значи П. К. килешче.... Доведи мама и кака, ако имаш им обясним... ===))) акУ не знаиш де...

135

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 151. А ти откъде знаеш ? И се пише "управлява" с "у".

134

Анонимен

преди 1 месец

и до него е стигнало нещото което и кокошките знаят руската армия е помия опрАВЛЯВАНА от некомпетенти но за това крадливи командири същите като самия путин

133

анонимен келеш

преди 1 месец

Нане на колко ракии си?:):):)Наздаровье:):):)

132

Анонимен

преди 1 месец

Талибаните са предимно Пощуни Русия ще сътрудничи като противовес на Клона на Ислямска държава са предимно таджики който са от сектата Хорасани и сътрудничат със Цру, ми 6,Украйна нали те запалиха крокуса. Китай сътрудничи и строят огромна магистрала която ще свързва Афганистан със Китай, също Китай ще добира редки ценни метали във Афгнистан

131

Анонимен

преди 1 месец

Храня се само с гречка! За пръв път опитах *** по пекински! Толкова ми хареса, че изядох две патки!

130

?!?

преди 1 месец

Търпението е вяра! Останалото е страх. Страхът му става голям. Колко хубаво ! Милион Ален Тоз!

129

Анонимен

преди 1 месец

Бъдещето на Русия е в исляма, узбеки, кирги са нравствени и добри хора, докато руснаците са пропаднали хора с нисък морал

128

555

преди 1 месец

Путин много тъпелив и доверчив излезе. От години го лъжат че имат някакви супер оръжия и чак след 2 години излагация реши да разчисти.

127

Анонимен

преди 1 месец

Че кое не му се е изчерпало?

126

Нане

преди 1 месец

Аве келешче.... Ти виждало ли си гола жена на живо ... Ил само по тАлавизията... ===))) те така некой 9 милиметров, ща ти изнесе празната кратуна, де я влачиш само за баланс...

125

ало ало

преди 1 месец

а вие дж.ендъри, скоро щие ви зачислят към бойните части в любимата ви украйна, като пушечно месо! вярвайте на столтенберг!

124

Ари Голдберг

преди 1 месец

нямам Търпение да се върна в Родината си - Райският Йерусалим - Хазария!

123

Нане

преди 1 месец

Аве василиевна от цереуто... Що не вземеш си метнеш каиша през някой по дебел клон на някое некрастено дрЪво и рипни смело.... Са отървеш от параноята... ===)))

122

Василев

преди 1 месец

Какво стана с Кадиров, стигна ли вече в Киев!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!