70

Анонимен

преди 1 месец

Наглецът Зеленски, при това нелегитимен днес каза, че Русия много пъти ги излъгала.Но кой кого излъга всички знаем.Меркел сама си призна, че Минските преговори са били с цел да се спечели време,за да се подготви Украйна за война. Зеле казва,че преговорите били лъжливи и Русия излъгала,за да се подготви за тази война.На кого да вярваме? На Меркел или на Зеленски?Кой лъже? Западът излъга и Горбачов,че няма да разшири НАТО на изток.Горбачов изтегли 300000 руски войника,за да падне Берл.стена.

69

Анонимен

преди 1 месец

До67. Ама абсолютно си прав . На българина не може да се разчита . Всеки българин си гледа кесията. И не му е до Русия . А пък за младите да не говорим . Те си мислят , че Путин е кръвожаден император . Готов да завладее България

68

Василев

преди 1 месец

До сега не съм чул F-16 да е свален от Миг!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 1 месец

Аве у украиниян правят ли кисело зеле, а?

66

тъпаците от ЕС

преди 1 месец

Вярваха на тъпотиитe на Брюксел за санкциите и победата на бойното поле докато ЕС фалира и затъва в тинята.

65

Анонимен

преди 1 месец

Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо! Всички живеете в голям концлагер, Голям Чалгарийски Райх, голям нацистки концлагер. Вие сте следващите за мобилизация, след украинските затворници. Даже вече са оградили цялата Чалгария с огради, за да не избягате, като ви мобилизират за Украйна.

64

Анонимен

преди 1 месец

Не се радвайте щото рецидивисти, психопати и крадци бързо ще дезертират, а не се знае в кой хотел в Несебър или Варна ще се настанят.

63

!?

преди 1 месец

Ко? Не! Украйна умре!

62

Анонимен

преди 1 месец

15 мин свободен на фронта, и после цял живот умрял. Ще се избият да се записват, ша знайш.

61

фермер

преди 1 месец

До58. А бе и аз всеки ден сутрин уж , съм фалирал , вечер съм се се възстановил . Частното си е друго. Виж страната / държавата РБ / ударили те спасението е трудно. Затова от нея нито жилото , нито меда

60

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО ЕС се разпада и ще има ново разпределение на геополитически зони. Турция ще бъде фронтофиса на Путин за разпределянето на газта за Европа и важен фактор в Европа. Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбова и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария.

59

Рендето

преди 1 месец

Ами силну съ съмнявам, Хит в 4.0.4 е, който нема пари да си плати да не го мобилизират, извършва леко или средно тежко престъпление, за да го арестуват и усъдят на 2-3 години, на въпроса - Защо? , отговорът - от Затвора се излиза, от гроба - Не!!! Та, "файлетона" на "Дойче Зеле" не върви... -)))

58

Анонимен

преди 1 месец

Той Ергенът също беше готов да се натиска с 26 жени, ама нещо взе да издиша накрая, оказа се, че не харесва никоя и е актьор :))) В негова защита ще кажа, че при толково жени е кошмар :)))

57

Анонимен

преди 1 месец

Украйан вече умре.

56

Анонимен

преди 1 месец

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България. За Русия и за руснаците българите са неблагодарници, врагове и предатели. Така мисли обикновения руснак, така мислят и политиците, и това ще се отчита при новите договорености и разпределения в света които предстоят.

55

Анонимен

преди 1 месец

По руската телевизия преди време казаха, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция.

54

Фашистка България

преди 1 месец

Четири български дивизии действаха със садистичен размах в Македония. Там от април 1941 г. до септември 1944 г. са убити 24 хиляди души, 56 хиляди са изпратени принудително на работа в Германия, 19 хиляди души в Италия, 25 хиляди души в България. Българите оставят своята кървава диря и в Гърция, където избиват 65 хиляди от жителите на страната. По всички закони на войната тогава тази държава трябваше да изчезне, но Сталин я спаси.

53

Василев

преди 1 месец

Истината е че Русия е загубила повече жива сила и техника от Украйна, но не си личи, защото е голяма държава!Путин хвърля варварите в огъня така както Сталин го е правил, човешкия живот няма никаква стойност в Руската Империя!Сега си напрегнете млзъчните гънки ако Запада застане с по-силна подкрепа, дали стръвницата няма да си ближе рабите и да вие от болка!Агент Торн Блъско!ЦРУ!!!

52

Влад Пути-дракула

преди 1 месец

нищо подобно.. Путин за да прикрие своя провал почна война .500 000 руснаци загинаха, икономическа изолация, НАТО се приближи още повече и благодарение на Путин има ново оръжие- старото се даде на Украйна. 200 милиарда ДОЛАРА струва войната на Русия. ако бяха раздаде ни на всеки руснак щяха да са милионери в долари и нямаше да дават пари за погребения а за почивки и забавления и руснака нямаше да е мразен от целия свят .

51

Европеец

преди 1 месец

Сега най-важното е икономиката на ЕС да мине на военни релси, европейците да се мобилизират и да започнем усилена подготовка за войната с Русия.