86

Алооуу,

преди 1 месец

...Зелената сделка си вървеше прекрасно, докато Путин не започна войната! Китай вече бяха готови да залеят Европа с електромобили! Само че, след 5-10 години, кой щеше да му купува на Путин петрола? Затова и нахлу в Украйна!

85

Анонимен

преди 1 месец

В Китай няма демокрация. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори и народа не гласува! В Китай няма политически партии.

84

Анонимен

преди 1 месец

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

83

Христо Христов

преди 1 месец

"За да работи военната икономика на Русия, тя трябва да компенсира тези загуби на пазари" - и явно го прави удпешно след като тази година положителният търговски баланс е с 50% по-голям от миналогодишния.

82

съюз на идиоти

преди 1 месец

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?

81

Тцъ

преди 1 месец

Сига китайкити ши почнат да се омъжват за руснаци а рускинити за китайциШи са умешат и тогаз ши видите кон боб яде ли Ши маат борш в сладко кисел сос и патица по московски

80

тъпите беге дебили

преди 1 месец

Нито Китай, нито Русия, нито Индия, нито Африка, нито Южна Америка, нито САЩ участват в дeбилщината наречена Зелена сделка. A бегедебилите спират ТЕЦовете и си съсипват енергетиката за да спасяват планетата от карбан имишаните - хаа хаааа хааааа хааааааа, карайте колела, бегедебилчета... защото педерастичното ЕС им налага квоти за тецовете и тока става скъп непродаваем, ха ха хааааа , а имат всичко да си произвеждат ток и да бъдат енергийно независими.

79

Христо Христов

преди 1 месец

"Ако Русия загуби войната, китайската стратегическа позиция срещу САЩ и Европа би отслабнала" - като прочете това човек и лъсва, че демократичното заглание е изсмукано жт пръстите на някой зависим грантаджия.

78

Дрис Беге

преди 1 месец

А какво става с шейсетте и един милиарда помощ? Върнаха ли вече Крим?

77

Анонимен

преди 1 месец

Русия не зависи от Китай, тя е васал. Затова чакаха да свърши олимпиадата на господарите преди да нападнат Украйна

76

Анонимен

преди 1 месец

E, не може всички да са "независими" (напълно зависими от САЩ) като ЕС например.

75

Някой

преди 1 месец

Ами че той единият, се въртеше като пале около господаря си! Сладък, пухкав, иде ти да го ощипеш по бузата! Толкова беше добричък! Дано Господарят се омилостиви и му даде играчките!

74

Анонимен

преди 1 месец

Стокооборотът между РФ и КНР достигна рекордно ниво $240 млрд. Само за миналата година има 25% увеличение спрямо предходната.

73

До 79

преди 1 месец

Защо да е свършено с него ? Разсъждаваш като детиняк от софия. Както Русия е зависима в търговията от Китай така и Китай е зависим от ресурси за икономиката си от Русия.

72

Хи хи хииии

преди 1 месец

Щото нимойми да напишем фолцваген правилноЗатуй

71

Анонимен

преди 1 месец

Професорът не му е силната част геополитиката. Русия е младши партньор в икономическата сфера, но е старши във военната. Спрямо Китай само САЩ не е младши партньор ако трябва да сме по-прецизни. Нещо бърка и термините, съюзът е защитен, защото САЩ оттдавна организират нападателен съюз срещу Китай.

70

Анонимен

преди 1 месец

Ще се навежда . Какво да прави. Ако не е Китай е свършено с него.

69

Анонимен

преди 1 месец

Фолцваген защо не дадат на България лицензи и технологии да правим Поло, или Голф 4, чисто българско производство и собствено, и да ги разработваме и развиваме. Това са страи модели, но България може да ги произвежда ако получи цялото know-how от фауве, защо не дават, нали сме партньори, или?

68

Зависими

преди 1 месец

Да де, ама китай прави най-добрите автомобили в света, отдавна задмина немските. А руската автомобилна индустрия беше умряла след опустошението на Русия след 90те години. И Китай сега даде на Русия готови технологии и модели за производство на автомобили, нещо което се разработва десетилетия.

67

Анонимен

преди 1 месец

"Едноличната хегемония, блоковата конфронтация и политиката на силата деректно заплашват световния мир и безопасността на всички страни" - Разбирате в чия градина хвърля камъните Председателят Си. Не в градината на Градинаря Жозеп, той е васал, а в градината на Изключителния Хегемон.