23

Zks

преди 1 месец

Лека полека няма да има кой да работи най обикновенните професии и тогава ще зацикли всичко... на никой не мунсе робува за без пари... при условие че имашмварианти за чужбина

22

хахах

преди 1 месец

е такива са ни "експертите", София е последна в ЕС че и даже Белград е преди София по цена на наема спрямо средната заплата, демек тука е най-евтино да живееш под наем. със покупката е същото положението, с най-малко средни заплати купуваш жилище. Всеки който има желание може да провери, но трябва четене с разбиране.....от друга страна пък стига толко ceляци в София то вече не се живее

21

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно. И цените ще паднат, ама и трудовия пазар ще залинее. Няма идеална ситуация на тая земя. Раят е "на небето".

20

Анонимен

преди 1 месец

Те си живеят под наем, не се загробват със заеми и могат да мигрират в чужбина по всяко време сами се сетете защо.

19

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 месец

Шопите се пазарят като евреи за цена нощувка. Не идвайте в градчето с разглезените си хлапета. Космическите ви претенции - другаде!

18

Анонимен

преди 1 месец

Ааа,Добър ден! София не е само ИТ-та и Кол центрове.Трябват готвачи,чистачи,хора работещи в производството,и за тях по изгодно е да си стоят по родните места.

17

Йо

преди 1 месец

Айде стига сте ревали какво било в София. Не можели прозорците да си отворят... Факт е, че се доближава до всяка друга европейска столица. Има своите минуси, но има и много предимства, спрямо другите столици. Няма как в такъв град, с толкова хора наемът да е нисък. Навсякъде е така!

16

Анонимен

преди 1 месец

При Фандъкова жилищата бяха евтини и много българи от провинцията си купиха апартаменти в София. Като дойде Терзиев ги увеличи.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Факт...а защо БСП, Възраждане, пп не напълнят София да гласуват за нея?!

14

баба мара

преди 1 месец

в люлин новото строителство е на наи мръсните и шумни кръстовища да дадете250 000 евро и да не можете да си отворите прозорците ни денем ни нощемсега гледам два плаката на балкони че се продават купили са ги на зелено видялиса за какво става въпрос и първите 2 тристаини апартамента излизат на пазараами новия блок срещу тунела от зап парк отдолу е метрото шок и ужас

13

Х

преди 1 месец

Ами това е нормално да са високи цените там където доходите са високи. В Ню Йорк заплатите са много големи, затова наемите са много големи. В София заплатите са прилични за бг стандарта, затова и наемите са съобразени с този стандарт.

12

Анонимен

преди 1 месец

А дано ама надали!

11

Да

преди 1 месец

Провинциалистите убиват София

10

Факт

преди 1 месец

Селяните продават ниви и животни и идват в София, къде те не може вече да се диша от простотия и селения... София загива.

9

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ напълниха София със селяни да гласуват за Борисов и протежето му Фандъкова.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ахх софия, толкова е хубаво там...като има национален празник си го празнувам по паркингите, пътищата, третоарите и едно кръгово. А ако валне малко, задължително гумените ботушки че да не ме хлопне някоя третоарна водна мина....

7

Анонимен

преди 1 месец

Ами намалете ги тогава.

6

Ели

преди 1 месец

То оставаше и на безценица да идват да живеят тук. Сега става задръстване ежедневно, няма места в детските градини, няма къде да се паркира и т.н. Ако започнат да живеят тук за 400 лв наем,както искат представяте ли си какъв маймунарник ще стане. Високите цени са един вид филтър. Пък и най-големите oтpепляци не идват.

5

От 2

преди 1 месец

Дано не съм лош пророк, но шестото ми чувство подсказва, че следващите ще са САП. На немския инженер заплатата е сходна с тази на българския програмист-рентиер.

4

Анонимен

преди 1 месец

А кой ше копа на село у ТКЗС-то :)))