9

Бонго Бонго

преди 1 месец

БЪЪЪЪЛГАРИ НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ И ИЗБРАЛИ ФЕРДИНАНД. И ОНЯ ТЪЙПКАЛ ЖЕНИТЕ НА ГЕНЕРАЛИТЕ И ГО ПОВИШАВАЛ ЗА ДА МЪЛПАТ....ТОЛКОВА ГНУСЕН Е БИЛ

8

Анонимен

преди 1 месец

Да пълним самочувствието на Симеон Крадливеца. Дето тука изсече една камара гори и изнасяше дървесина в чужбина, за да трупа пачки за тайфата си.

7

Бонго Бонго

преди 1 месец

Не е вярно че са назначени отвън колега!!!!! Два вагона с подаръци, пиене и тримата глупайци,които не могли да оформят бг правителство отиват да си изберат цар.фронсеро отказал директно, а Фердинанд го намират в кръчмата пияйн

6

Бонго Бонго

преди 1 месец

А бре кви щуротий пишете...???Тия не са родени в България, кви бг царе????Мислех, че ще кажете за Шишман нещо...Тия не са избирани нито от българите нито са знаели български език... Първият Фердинанд не е знаел Добър ден на бг . Обещали му куврий и лов банкети и пари и той се съгласил....кое му е българското???????

5

Бгг

преди 1 месец

Тия царе не са български, чужди са. Назначени от вън. Никаква жал за такива.

4

Анонимен

преди 1 месец

Фердинанд не е българин, а напъните са политически. Продажниците за пореден път облизват заадника на западняците и буквално си отричат докараните от него национални катастрофи войните и републиката. Българската армия кара този чужд натрапен монарх да абдикира след като вкарва страната във война с всички.

3

Анонимен

преди 1 месец

Той Тодор Живков казваше, че комунизЪма е бащата на развитието и просперитета. А в същото време като погледнем Англия и САЩ 10000 пъти бяха по-добре, а там са демокрация. Значи Живков с едното око гледаше или говореше това, което му диктуват от СССР. Нещо като при нас с ЕС.

2

Анонимен

преди 1 месец

Дано тия новите да изровят кокалите на всеки член на БКП заедно с родата им и всичките да ги хвърлят от държавния самолет някъде далече в Сахара например, да се отървем най накрая от тези непотребни отпадъци и България да се отърве от проклятието си най накрая.

1

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите заклеймиха монархията и изселиха и заточиха от България техните наследници. Свирепият и сталинистки Вълко Червенков издаде заповед всичко царско да бъде разрушено, защото това са били предатели на Народната ни Република! Да не забравяме, че Симеон Сакскобургготски не му даде БКП да припари в България до 89-та година. Едва след това дойде и ни оправи за 800 дни.