132

Анонимен

преди 3 месеца

138 Рускатакочина Сърбия никога не може да бъде като Швейцария.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Ало цървулчето ,че то и Швеицария не е в Европеиския съюз.Ама ела и им стигни стандарта.И това недоразумение ни беше президент.Сърбите никога не са искали да бъдат част от тираничен и обсебващ съюз.

130

Сульо

преди 3 месеца

Пулев защо пак се обажда!?

129

До 134

преди 3 месеца

Объркал се е Кемала. Все пак и той има българска жилка, нормално е. Сърбия е вторият най голям враг на България, след нас, самите българи. Такива като тебе, които скачат на амбразурата за сърбите, но за родината си трайкаш.

128

Край

преди 3 месеца

Най-големия враг на България е Сърбия - така казал бил Кемал Ататюрк. То и същото казвали и султаните Мурат и Баязит и така България изчезнала от картата за 500 години.

127

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 3 месеца

Плевнелиев се определя като Небинарен - отрича да е говорил друго преди да е видял жена . По време на Соца се казваха ***.де.ра.си , Демокрацията - Гей , евро атлантиците ги наричаха д..жен.дъри , сега са Небинарни Глобалисти. Това са мъже обичащи мъже .

126

Анонимен

преди 3 месеца

Д-р.деси Плевнелиев,а га..н..ь..о,имали място е ЕС.

125

Анонимен

преди 3 месеца

"Haй-roлeмuят вpar нa Бълrapuя e Cъpбuя!" Keмaл Aтaтюpk

124

Ze nigmar

преди 3 месеца

Джунгареца ви дразни въпреки, че ви е минорен потенциал

123

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите водят политика едно към едно като бандеровците всеки който не говори сръбски и не се нарича сърбин се подлага на репресии

122

Анонимен

преди 3 месеца

Добре го е казал, правилно. Тука много защитници на бюрмаджиите.

121

Край

преди 3 месеца

До Филип. Французи и германци са още по-големи исторически врагове. Същото е и французи и англичани. Само, че си дадоха сметка, че поотделно са едно нищо и направиха ЕС. Българите нямаме по-бизък народ от македонци и сърби. Не се ли обединим - ще изчезнем в близко бъдеще.

120

Филип от Филипополис

преди 3 месеца

Исторически Сърбия винаги е била архивраг на България. Когато северните маймунодонци ни обиждат на татари, монголи и простаци, трябва да знаем че това са заучени фрази от сръбския печат от 19 в. Винаги когато е станело дума за българите там е пишело че жените ни са евтини, ние сме хора без култура и земята ни им принадлежи. Още Раковски го е отбелязал. Днес сръбските ученици учат че България е била васална на Сърбия по времето Стефан Душан, а сръбската етническа граница на изток е река Искър.

119

Край

преди 3 месеца

Македония и Сърбия имат голям общ проблем - албанците. Неприятно е да си го признаем, но сега ние заеедно със САЩ и ЕС водим проалбанска политика в тези страни. Коментар на бившия президент е излишен. Той е излишен човек.

118

Мнение

преди 3 месеца

Сърбите са най-лошия материал на човечеството - те са избивали Мюсюлмани , Католици , Православни и собствения си народ - Канибали . Това Племе остана без достъп до море и трябва Европа да го разсели - те са по-зле от Ромите .

117

Анонимен

преди 3 месеца

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в източната покрайнина на Континента.

116

чехъл

преди 3 месеца

Украйна , тия дето искат да смажат Русия са католици бе алоу. Затова избиваха с кеф хората в Донбас. Донбас са руснаци , ония от киеф са католици . Същото като Хърватска и Сърбия.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. Си Цзипин на посещението си с Европа посети Унгария, Сърбия и Франция.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Си Дзинпин: Китайско-сръбското приятелство е желязно.

113

уювич

преди 3 месеца

Майкоооо, тоя чехъл за Албания ли говори ?