151

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще рухне с и без американска помощ! Само ще се удължи агонията на Бандерите! Русия няма задна,защото от победата и зависи бъдещето на руския свят! 99,99% че Путин ще провежда парад на 9 май в Харков и Одеса! Украйна приключи като държава!

150

Фибуначи

преди 1 месец

Срещу Франция нямаше заплаха, имаше реални действия в Африка . В няколко африкански държави френските войници бяха изгонени и сега в казармите им има руски бази.

149

Коравия Ой

преди 1 месец

Мими Керимидов,Слон Пасе,Тоцата Тагаренков,Росната Плява и още около 200 идЕота са за трибунал! Басирам се с всеки по на стотачка,че ако Путин погледне насам,тия първи ще увиснат на вжето

148

И. Петров

преди 1 месец

Г-н Керемедчиев , косвено мишкува, подклажда война, като си мисли, че тя ще е само в Европа и няма да засегне тежко България. Не си дава сметка, че ако стане така, ядрения облак от Украйна и съседните и държави ще стигне и до нас. Тогава го очаква съдбата на съдените от първи състав на Народния съд, повечето от тях авторитетни хора, но безотговорно обявили война на САЩ и Англия. Макар, че по-вероятно е да стане друго - глобален сблъсък и край на света, което е по-добрия вариант. Няма да се мъчим

147

Анонимен

преди 1 месец

Какво може да направи Русия с колективния Запад. Единственото което може да направи джуджето, е да се изнесе в бункер в Сибир и да си сънува Аляска, или да си я гледа на видеоигри.

146

Анонимен

преди 1 месец

"прокси войната в Сирия показва как ще свърши всичко. Сценарият е същият. Когато Башар Асад победи с помощта на руснаците, всичко утихна" - Русия победи в САР и нещата утихнаха в Сирия, но се разгоряха в 404. Сега е същото: Русия ще победи, нещата ще утихнат в Антирусия, но Пиндостан и Наглобритания няма да се признаят за победени. Има индикации, че те подготвят поредна жертва, подобна на Украйна. Полският беглец-съдия твърди, че това може да бъде Полша.

145

ВИЦ

преди 1 месец

Нашите Анализатори постоянно произвеждат Вицове , и на вътрешната Политика и на Външната Сцена . Личи си че са от Село /

144

Анонимен

преди 1 месец

Другари, не се напъвайте да се срещате с НАТО. Ще ви се види тясно това кълбо.

143

Анонимен

преди 1 месец

То и смешката Русия отдавна да е чао, ако не бяха Иран и КНДР да снабдяват с антично оръжие. Въпреки тях смешките се борят за села на няколкостотин метра от границата.

142

Не разбирам

преди 1 месец

От кога смъртта се нарича помощ?

141

Анонимен

преди 1 месец

Ако Украйна рухне, значи така трябва. Лично аз съм за свободните кокошки, от бройлери ми се повдига. Нещо "торът на живота"т.е.народа, както го наричате децата на ко*му*нетата, не се държи, както трябва, а?

140

Дванадесет!

преди 1 месец

Фашага Керемидчиев, къде ще се криеш от Народния Съд???

139

Анонимен

преди 1 месец

Щом не може да "замести" Щатите, тогава да се готви за мужишки начин на живот... Т.е. за нецивилизовано, просташко общество.

138

Анонимен

преди 1 месец

Изключителмно плоски и повърхностни разсъждения, характерни за първокурстник в Софийски...

137

Пак ли тоя !!!

преди 1 месец

Тоя аматьор и наведен нагаждач от снимката нещо май обърна палачинката. Само преди около 6 месеца пееше псалми за непобедима Окрайна. Така наречения "колективен запад" все още не е разбрал , че оръжията не са проблем. НЯМА хора мотивирани да се бият за пропадналия киевски режим и за алчността и наглостта на "западните декорации".

136

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност, прокси войната в Сирия показва нагледно как ще свърши всичко. Сценарият е същият. Реториката по медиите също. Когато Башар Асад победи с помощта на руснаците, всичко утихна. Сега е същото. Велики надежди, ЗСУ някак си да надделее. Напразни разбира се. САЩ ще задържат територии от Украйна, но ще загубят 8 области, включително излаза на Черно море и Дунав. Сирия отново е член на Арабската лига и приета световно. И с Русия ще стане така. Вече показаха карта на бъдеща Украйна.

135

Тръмпист

преди 1 месец

Светът щеше да изглежда другояче с президент Тръмп.Очаквайте още по-лошо в агонията на демократското зло!Тия ще хапят и тровят докато мърдат братче,умрели после радиация ще излъчват,толкова са проклети!

134

Анонимен

преди 1 месец

Керемедчиев продажна политическа пр---о--с-т--и--т---утка

133

Малко за политика

преди 1 месец

Нека да си припомним, че от региона на Храков украинската армия от месеци обстрелваше жилищни райони в Белгородска област на Русия далеч от военни обекти. Както признават и украински военни, Русия иска да създаде зона за сигурност до границата на Белгородска област за да спрат тези обстрели. Да си припомним и това, че когато Израел е създавал подобна зона за сигурност, например по границата с Ливан коментарът от САЩ винаги е бил "Израел има право да се защитава".

132

Анонимен

преди 1 месец

Мене Bambie Thug по ме кефи от Nemo. Aз отдавам препочитанията си на Bambie Thug.