151

Анонимен

преди 1 месец

Мисля,че няма нормален човек,който да гласува за това недоразумение,освен намазалите покрай него филия с черен хайвер.Ще ги познаете по обществените поръчки,по изявите им в медиите,по подкрепата им в парламента(основно ДПС),по приятелските му връзки(Вальо Златев и д-р),но всичко си има край.Само салама има два края.

150

Анонимен

преди 1 месец

Парите,Бойко,са в купените от теб прокурори,магистрати,държавни служители,бизнесмени,медии и не на последно място във всички наивници,които гласуват за теб срещу 100 лева преди избори,а в останалото време мизеруват.

149

Анонимен

преди 1 месец

Вече не знам какво говориш от месец. От месец хвалиш Асен кат големия финансов министър, сега пък от месец говорел, че парите ги нямало. Ами казаха ти, че на края на месеца става ясно има ли ги или ги няма, като се събере каквото се събира. Само се чудите как да се ръчкате един друг.

148

Анонимен

преди 1 месец

Не ви ли е унизително,един еднокнижник да ви скача по главите вече 12 години?

147

Анонимен

преди 1 месец

като ги няма цялата сглобка в панделата , няма ги ама гласувахте предизборно по 100 кинта на тези дето не са плащали осигуровки . Дайте си ги от партийните каси или от социалните . не от НоИ. По объркана държава няма и по заблудено стадо също няма

146

Кики и Коко

преди 1 месец

Пари оПукваме всякакви !

145

Анонимен

преди 1 месец

"Имаме лош човешки "мат'рял".Думи на Б.Борисов пред диаспората ни в Чикаго преди години,преди избори."Хората трябва да се държат на къса каишка".Думи на същия,но вече в България."Пенсионерите ми изяждат бюджета".Цитат от същия.Изводите си направете сами.

144

мак

преди 1 месец

Защо постоянно повтаряте думата "лидер" по отношение на банкянския? Сега е мъдър, защото не той разпределя пари, това не решава той. Колко кинти са подарени на украйна? Затова в държавата няма пари. Но тоя щеше да води същата политика за украйна, за да не си навлече гнева на началниците от ес, нато и не знам откъде още. Затова напразно се пенява.

143

Хаха ха

преди 1 месец

Управляваха заедно и сега баце търси паритеДа се чудиш да се смееш ли или да плачеш

142

Анонимен

преди 1 месец

До 130 тъжна картинка са такива като теб дето лъжат по сайтовете 130 пропадане шарлатанска жалка картинка

141

Анонимен

преди 1 месец

ДО135 а аз съм отвратен от шарлатаните слуги на олигарсите назначените божковисти 135 като те крадат добре ли ти е или на теб не ти пука

140

Анонимен

преди 1 месец

ДО 139 никакъв Василев никакви пенсии не е вдигали Спрете да Лъжете Василев освен инфлация друго не е вдигал и освен намалена покупателнаспособност освен саботажи освен манипулации освен Кражби освен комисионни освен алчност освен разруха освен пропадане друго от Шарлатаните няма а и препълване на техните сметки с милиони

139

Анонимен

преди 1 месец

Борисов Василев излезе и каза че са там парите но просто служебната фин министърка не ги вижда щом Василев казва честният е така ДА липсват милиарди и Василев безнаказано да се подиграва с държавните пари това е престъпление но понеже от 3 год държава няма едни шарлатани крадат и така безнаказано п

138

До 136

преди 1 месец

За сметка на това е откраднал не за 3,а за 300 години напред.

137

Анонимен

преди 1 месец

Това лице и Пеевски са най-голямото зло за България.Мразещия пенсионерите обвинява Асен Василев,че им е вдигнал пенсиите,вместо да им подхвърля трохи по Коледа и Великден,както правеше то.лупов досега и продължава с новите трохички,но не за всички.

136

Ахахах

преди 1 месец

Абе като се замисля... Май по-добре да няма пари в държавата, та да няма от къде да краднат! :D

135

Ха ха ха,

преди 1 месец

...от три години Борисов го няма във властта, а на крадливите Менкаджии, все той им е виновен?

134

отвратен

преди 1 месец

Тоя докато е в политиката оправяне няма да има.

133

До 128

преди 1 месец

Те го плюят, а той вика дъжд вали, хем ги виждаш какво правят и пак ПП,тъ па нара си е тъ па нар и ти си такъв

132

До ужас

преди 1 месец

Щеше да видиш ужас , ако бяха останали Гея и фъфляка.. , добре че ги изритаха от политиката