327

Анонимен123

преди 1 месец

А според нас Българите, "фащ" и западните, и "нато" са виновниците за цялата тази схема...

326

АМЕРИКАСКИТЕ ТЕЦОВЕ

преди 1 месец

Като говорим за корупция в енергетиката и дума не става за договорите с американските тецове у нас, който са КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!

325

АКАДЕМИЧЕН КАПАЦИТЕТ

преди 1 месец

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Изглежда "капацитетът" на господин академика е на менталното нивото на 4-5 годишно дете. Всичко е черно и бяло и има един лош Путин и Русия за е виновна за всичко и навсякъде. Пък даже и за корупцията при все, че от 35 години се водим демокрация! И при все, че последните 15 години насам единствено "Евроатлантици" ни управляват.

324

Дани

преди 1 месец

Денков пред "Файненшъл Таймс": Правителството се разпадна заради Москва?Добре, че този човек се маха от примиерския пост. Ще бъде отлично ако се махне и от политиката като цяло. Как успя да го измъти това?

323

Анонимен

преди 1 месец

Русия може да се държи грубиянски и повелително с България, защото Русия е военна машина. И да не й харесва на България няма какво да направи по въпроса.

322

Помним добре

преди 1 месец

До Някой Къв "Козяк" Киро и Асенчо ги довере руския чорап Радев, вие нас за дементрали ли ни вземате та се опитвате да прбутвате лъжи?

321

Анонимен

преди 1 месец

Файненшъл Таймс нищо като изповедник ли им се явява?

320

Анонимен

преди 1 месец

Академичните фантазии на Денков нямат край. Правителството което оглави за кратко време се сгромоляса с гръм и трясък, защото беше криминално. имаше не само контрабанда, но и много кражба. Денков би трябвало да бъде подведен под съдебна отговорност за злоупотреба с власт и покровителстване на криминално проявен висш служител от МВР. А злепоставянето на страната навън е извън всякаква критика .

319

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 322 Поне вкусни ли бяха сандвичите или и те като останалото на Възраждане?

318

Дядката

преди 1 месец

Напълно в синхрон със Запада - винаги Русия е виновна !Жалък академичен м.и.ш.о.к!

317

Анонимен

преди 1 месец

Как изобщо някой може да си помисли че България може да се иправи срещу Русия . Само ще ни изпратят военния си оркестър и сме готови , ако се дърпаме , най -много да ни пуснат женската рота .

316

Някой

преди 1 месец

На убитака му виновни всички. Мъдри харвардски нещастници. Хайде сега и Лена парапета се искаже. Некадърни продажни боклуцина козяк.

315

Анонимен

преди 1 месец

Долен лъжец!

314

Анонимен

преди 1 месец

Как ще накараш българите да се обърнат срещу Русия ? Аз оръжие срещу руснак не вдигам , за вас не знам . Денков , да беше дошъл на Шипка поне , знаеш ли колко народ те чакаше ?

313

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 317 Няма да дойде червената армия, другаре, ще трябва да си изкарвате хляба с истинска работа. Кариерите ви като надзиратели в Белене и партийни секретари се изпариха.

312

Анонимен

преди 1 месец

Денков като Борисов повтарят една и съща лъжа вече 15 години - ние крадеме и сме некадърни но Станишев/Москва ни е виновна. Реално това са пионки, сложени от Посолствата да съсипят и окрадат България като работят само в чужд интерес, в повечето случаи за интереса на С$Щ и рядко за интереса на Урсу$лите в Брюксел!!!

311

Анонимен

преди 1 месец

Най добре за България е да се предаде на Русия без бой. Русия е военна машина а България не може да се сравнява с нея. И да се сбие с Русия България пак ще загуби. Все едно срещу себе си да имаш някой 2 метра 100кг мускули.

310

7373

преди 1 месец

Ужас!

309

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 308 На границата с Русия те чакат с отворени обятия и мешка и автомат.

308

Анонимен

преди 1 месец

Държавна измяна ли е да подариш своето въоръжение на чужда държава за конфликт , които не те засяга пряко ? Ще отговаряте за всичките си действия !