135

Анонимен

преди 1 месец

В интерес на България е Одеса да не е при укрофашистите, нямаме нужда от техните мини нито от техните дронове.

134

asd

преди 1 месец

Защо да отстъпва? Защото путин ги иска? Утре като поиска нещо други какво правим? Това ще е сигнал и за много други диктатори, че могат да шантажират свободния свят.

133

Анонимен

преди 1 месец

До Психодиспансера - и сега какво ще направиш с треперещите пенсионерски ръчички и увисналия пенсионерски шушляк, Тавариш? Само да не думнеш байпаса, че са кът. Сменят ги с руZки, пък те са още на въглища.

132

Кои са тия

преди 1 месец

световно признати граници??? Тия на римската империя, на македонците, на югославяните, на британската империя ??? Какви глупости още ще трещиш ???

131

gaga

преди 1 месец

До Българин-UKRAINE NITO E V EU,NITO V NATO.DREME MI ZA SKAPANITE HOHLI.TIRSIHA SI BELATA DA SE OPRAVAT SEGA HAYDEE CHIBA.

130

ПРОРУСКИ АКТИВИСТ

преди 1 месец

Мачкай, Вова! Ти си най-великият! Дърпай конците на тази cмeт, великий!

129

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще вземе това което реши че трябва да вземе Краварите нямат никакво влияние

128

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп има цици!

127

Психодиспансера

преди 1 месец

днес е изпуснал само 2 троолчета, а кой знае може и да не са то психото а от наркогрупичката на сглобкадджиите. ИдиоотскиЛозунги и до там. Добре сега да ви нема писна ми от Идиоотизмите ви.

126

122

преди 1 месец

Путин пръв наруши световно признати граници още преди 10г. Кой кого дразни? Кой влезе да анексира Крим? Айде бегай да си пишеш другаде.

125

Public enemies

преди 1 месец

Глупости неглупости да ви бе мобилизирал НАТО в Украйна да ви набият малко канчетата руснаците всички нямаше да сте такива разбирачи :)

124

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 122 - мда, после ще пееш същата руска песничкща и за Молдова, после - за Литва и Латвия, а един ден и за България. Върти, суми - предателската кръвчица никога не става друго!

123

САЩисан вие на луна

преди 1 месец

До Public enemies Браво страшни глупости надрънка...Идея си нямаш колко хуманитарна помощ е изпратила Русия след като бандерите дойдоха на власт в ЛНР и ДНР с оня изр0д порошенко.

122

Анонимен

преди 1 месец

До Мега държавата - тоя пост говори много за психологическите ти разстройства. Май вече си закъснял за Чичо Доктор! Но си готов за пасивен роб на Путин. Ако те хареса де!

121

рашизъм

преди 1 месец

рашизъм=фашизъм

120

Анонимен

преди 1 месец

"да напрегнем всички сили за да се съберат 100 милиарда долара за Украйна" - Тов дето сс прави на Българин да се вземе у ръце... Говориш от собствено име, предлагаш собствеността си (ако имаш такава) на търг. Парите от търга отиват за украйна... Това се отнася за всички които мислят като теб. Ареееее, чакам търгове а не "дайте господа / другари да дадем"

119

путин

преди 1 месец

е УБИЕЦ

118

Анонимен

преди 1 месец

Това е недостатъчно за устойчив мир. Трябват още няколко неща - Украйна се връща в сферата на влияние на Русия и става като Беларус (каквато си беше преди дирижираният Майдан от ЦРУ) и НАТО никога повече не си и помисля да влиза в 'Руския свят'. Като цяло, НАТО трябва да спре да приближава и провокира Русия. Толкова е просто, но те нарочно не го правят. От 1990 г. не са спрели да ги дразнят, докато накрая не влязохме във война.

117

Анонимен

преди 1 месец

днесбг пак са в паралелната вселена Крим, Донбас , Луганск и Запорожие са загубени вече за хохландия русия ще иска Одеса и Харков и тогава спира а Трумп ще им ги даде какъв Крим с 10 години назад сте

116

Анонимен

преди 1 месец

До Българин Вие стоите гладни с по 100 лева в джоба,ще.събирате 100 млрд.долара за Украйна. За Муахахахахаааааа.....