363

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, САЩ ще дадат 60 милиарда, поредните милиарди. Ама с тези 60 милиарда Украйна няма магически да победи в тая война. И тези пари ще свършат и украинците ще ревнат за още 60. И после цикълът се повтаря. Не е известно колко такива цикъла може да издържи Русия. В началото на войната запада се нанадяваше с 200-300 милиарда да занулят руснаците ама явно не се получава и сега вече не им се наливат пари в каца без дъно. Май са пожертвани украинците вече, не успяха ама пробваха.

362

ХХХ

преди 1 месец

Тоя почна да изтрезнява май .....хахаха ама пак нахъсва Русия щяла да нападне и други държави ....всява истерия и паника ....до сега да бяха нападнали тия други държави бре наркоман ...Русия има проблем с Укрофашагия защото беше готов да си дадеш г*за на САЩ дори за разполагане на ядрено оръжие ...освен биологичните лаборатории !

361

Голям праз

преди 1 месец

като я загуби

360

Чери00

преди 1 месец

Леле, тоя е луд за вързване! Ама нормално:акалиите от САЩ и Европа го водят!

359

Ти да видиш..

преди 1 месец

Русия ще загуби без помощта на Северно Корея . Е , снарядите по някога избухват в цевите на оръдията и танковете , но стават.

358

Случаен минувач

преди 1 месец

Много е лошо човек да приема ЛСД. Силен халюциноген, губи се чувството за реалност. Примерно, ако застанеш на отворен прозорец, можеш да усещаш, че литваш от прозореца. Или пък, ако си на жп линия и идва влак срещу тебе, усещаш, че той литва над тебе. И така. В чист вид цената му е доста висока. Бийтълс са го пробвали и са написали песента "Люси ин дъ скай оф дайамондс".

357

Някой

преди 1 месец

До Веселинъ 7112136860. Между другото много ситъп. Не без хапове е така.

356

Анонимен

преди 1 месец

"като тръгнат руските танкове през украинската степ, ще спрат чак в Киев" - Не разбрах каква сила ще ги накара да спрат в Киев? Френският контингент на Микрон ли? Колко евроцента струват думите на Микрон? Не обеща ли той, че ще събере съюзници и ще удари непокорното правителство на Нигер? Остана си само с празните приказки.

355

Анонимен

преди 1 месец

И с помощ от САЩ пак ще я загубиш. То затова не им се наливат повече пари. Като си тръгнал със САЩ трябва да си наясно, че тези те подкрепят докато имат интерес. Вж Афганистан. Цъфнаха и вързаха. Вж освободените и демократизирани Ирак и Либия.

354

slayer

преди 1 месец

палечко малечкo пак реве за пачка & плаши с постна пропаганда само за балъци. ( И аз съм един от тях, макар не по избор, вече сме 200 милиарда "вътре" от щатски данъкопладци като мен... Зел иска още 100!)

353

Анонимен

преди 1 месец

Украинците ако го набарат този с голи ръце ще го разкъсат на парчета

352

Хари

преди 1 месец

Загубил народа и страната,а плаче за изхода на войната!С просия,няма оправия, вдигай бяло знаме!

351

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

А САЩ ,без да помага на съветският разбойник Зеленски ,който е вице на съветският разбойник Путин, ще постигне финансови рекорди ако не помага на далавераджиите с оръжие и дрога в Украина. Между другото.

350

Напразни тревоги!

преди 1 месец

Владо Зеленски се притеснява, защото още не е разбрал, че Съда няма да допусне кло.унът Тръмп да участва в президентските избори, заради четирите дела, които се водят срещу него и 81 обвинения за нарушаване на законите в страната. Никога Америка не е имала за президент авантюрист, като тоя...

349

Анонимен

преди 1 месец

Зельо, Папата много ясно ти го каза - да се спре кръвопролитието инда развеете бялото знаме. Вие го оплюте естествено. Човекът не е казал нищо лошо.трябва да се сложи край на невинните жертви. Мир можеше да кма още преди две години,но ти слушайки рошавия Джонсън се отказа в последния момент.за сега ти и лайката ти богатеете добре. Но народа ще ви потърси отговорност. Имате вал.резерв 43млрд. Купувайте си оръжие и не просете от цял свят! Вие и неумниците от ЕС разорихте Европа.заеми не връщате!

348

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

347

Trump2024

преди 1 месец

426, Руснак, Путин го предпочете само защото вижда че престъпника байдън не прави нищо друго освен да съсипва САЩ по всички параграфи - финансово, икономически, морално и каквото друго направление се сетиш. Путин е много далновиден политик, който милее и се бори за страна си, докато байдъната е точно опбратното - провален политик, провален баща с провалено "семейство" с починал един син, а другия наркоман педофил. Няма ДОРИ ЕДНО качество, с което да се нареди до Путин, камо ли да милее за САЩ.

346

Анонимен

преди 1 месец

*** май започна да се усеща че сам е затънал в калта и загинаха толкова невинни хора

345

ЧЕРЕН ПАПА ФРАНЦИЦК

преди 1 месец

БОГ ПУТИН ИЗБРА ДЖО БАЙДЪН ДА ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА С 2-РИ МАНДАТ!

344

Руснак националист

преди 1 месец

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЖО БАЙДЪН ЛИЧНО ПУТИН ГО ПРЕДПОЧЕТЕ ПРЕД ТРЪМП! ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ Е ВОЛЯТА НА ПУТИН!