125

Анонимен

преди 1 месец

Акушерката беше натрапена на този пост за да работи за Американският интерс в Европа ..акушерката прави всичко възмжно да затрие Европа - икономичеки, финансово, демографски, културно. Европа под нейният диктат се скара с Русия, провокира война, прие с което подмени религията и основните културни ценностти на Европейските държави. Европейците са бити от бежанци и кюнци като в съшото време ЛГБТ-ЕКО организации я изпиват финансово!

124

Тааа

преди 1 месец

Не беше ли изпълнена с некви ценности

123

Анонимен

преди 1 месец

Ще е готино Урси да я вкарат на топло, но едва ли.

122

Анонимен

преди 1 месец

Добре че ваксърите са толкова про_сти, че дори и до ден днешен не осъзнават какво им се случи. Иначе щяха да скочат от първия по-висок мост хахаха

121

мика

преди 1 месец

Няма да забравя никога кривите усмивки на стадото което ни наричаше "антиваксъри" и говореха за филмите в които сме влезли. Те запрятаха ръкави "смело" макар че нещо в душата им се обаждаше, страха им беше по-голям от мозъка и накрая им оставаше все пак облекчението да гледат отвисоко и пренебрежително към онези които не бяха съгласни да са тестови мишки. Оттам идваше и омразата им, все пак вече бяха прецакани и им остана само да мразят онези които не бяха прецакани. Доста от тях вече не са тук.

120

сетиха се

преди 1 месец

Цяла Европа шушука че тази е корумпирана. И е зависима марионетка на американците.Предизборно се сетиха. Ще го замажат.

119

Анонимен

преди 1 месец

Урсула и компания направиха милиарди, а разни хора си мислят, че Усрула се интересува от здравето и благоденствието им хахаха Явно доста възрастни хора все още вярват в дядо Коледа. Браво! Нека детското във вас никога не умира, но моля ви се, не обяснявайте на останалите, че дядо Коледа съществува и че сме длъжни да вярваме в него... :) ... Боцкайте си се (колкото се може по-често) и оставете останалите да си живеем живота, без да ни се налага да ви ограмотяваме. Благодаря!

118

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време беше да се потърси отговорност на тези, които съсипаха живота на милиони хора в последните няколко години. Всичко беше безумното забогатяване на едно престъпно малцинство. В нашата страна също трябва да се помисли как да бъдат наказани тези, които поддържаха това престъпление спрямо човечеството, но за съжаление те още ходят по телевизии пишат по пресата, вместо да бъдат наказани, както трябва. Все се надявам, че времето за това е близко.

117

Анонимен

преди 1 месец

До Фугасников - Това, че ти не си знаел за нещо не означава, че го е нямало, а просто, че не си бил информиран. От грип ежегодно умират хора. И преди Ковид, и след него. Силно се надявам ДРУЖЕ да си ваксиниран. Дано не пропускаш и бустера на всеки няколко месеца. Само така ние хората с глави на раменете някой ден може и да станем като процент повече от вас, които козирувате на чичко Телевизор. Нали вярвате във ваксините? Ами ваксинирайте се, моля ви! На всеки няколко месеца! Ковид е опасен!!!

116

А! К'о '

преди 1 месец

До скоро, а може би и още, като напишеш за това тука и те трият и блокират....

115

Ром'с

преди 1 месец

И какво стана със западного прлсловитото "Подаване на отставка" при....Тя ще не подава отставка!? или вече Това не е "можно" в западните политически среди?

114

Анонимен

преди 1 месец

Мутри вън!

113

хммм

преди 1 месец

Забравила е да кихне някъде и и напомнят. Ще се оправят скоро, дане ви пука. Иначе точно това плашило на снимката е олицитворение на ситуацията в управлението на Европа-безкрупулност и задкулисие, интриги, подкупи и лицемерие целящо деградацията на народите от стария свят.

112

Анонимен

преди 1 месец

И тая,се " гласи" пак ,а 2 мандат???-:( Смяна!!!

111

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Откакто тази акушерка пое ЕС бял ден не сме видяли. Болести, пандемии, война.

110

Анонимен

преди 1 месец

Най- противни са тези, дето доброволно се бустерираха. По няколко пъти при това. Послушковци, верни на слугинажа, с оФчи мозъци и дебела кожа. Не ми е жал за тях, даже се радвам за тях. Точно тези са причината за хаоса и ужасът, предизвикан умишлено от бялата мафия. Защото се подчиниха и се обърнаха срещу нас - мислещите. Заслужават си съдбата!

109

Анонимен

преди 1 месец

Локдауна беше работа на китайците.

108

Полезен съвет

преди 1 месец

Слушайте само Киро Брейка и Карбовски, за да успеете в живота.

107

Анонимен

преди 1 месец

Обратно на логиката в България точно тези ваксини ги пазеха за свои хора. После ги бракуваха

106

Киро Брейка

преди 1 месец

Казах ли ви преди 4 години че това е една измислица от запада? А? Казах ли ви? А казах ли ви след срещата с Мангъров преди 4 години, че някои *** ще отговарят пред съда за тази измсислица короната вирус? А?