108

ЕМ

преди 2 месеца

Да кажем, че не помни (кой ли вярва), но гласува и това няма как да не го помни!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Тея жълти павета са много нагли, на изборите ще получат звучен шамар

106

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв нахалник и лъжец, след това което направи на нацията човек би си помислил, че поне ще се скрие от срам, но разбира се че не го направи. Това да издъниш Конституцията на държавата и после да коментираш служебния кабинет е невероятно нахалство.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Нали има стенограми уе! Как така не се помни! Толкова ли е западнало БГ-то, че и диря не остава!

104

Груйо от село !!!

преди 2 месеца

Тия от ДБ-то требе да се скрият некаде и да не се покавзат вече никагаш пред народо, оти нащата отиват на нов народен съд у "демократично" време. После па че се разправя че си отишал "цвета на нацията". Е ако това е цвета на нацията - егати и нацията. Язе призивавам сите ора да не се праат че нищо не се случва у даржавата, ами да се събереме и заедно да изметеме бокуко от държавата !!!!

103

РИСТЬО ЛИЦЕМЕРА

преди 2 месеца

Аз съм най-голамата ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА в държавата. Нито глас за Пеевски. :)

102

Истината

преди 2 месеца

В една нормална Арабска Държава- този индивид щеше да бъде бичуван на Площадът за лъжа в особенно големи размери-- поне 1000 камшика по "гърбината" и още 1000 по стъпалата (табаните) пред цялата публика-- защото такива индивиди когато живеят в нормална "бяла ' държава--така и правят--паразитират лъжат мамят и си въртят очите докато дават интервюта-- а тяхното място е в затвора без право на свиждане -ябълки листи и химикалки-- те не заслужават нищо освен всекидневен "бой по манерката"

101

koko

преди 2 месеца

Този и за Карлуково не става. Нали тези глупости ги дрънкаш 15 години бе мушморок. Киряк Стефчов е китка при този ***.

100

ДС

преди 2 месеца

ахахаха..."бунтовника" с гумената лоТка....смешмото е че много"умни"и"красиви"се хванаха на въдицата на този ДС сътрудник внук на комунистически кадри...а пък стадот си мисли че има някаква демокрация...свобода...а понятие си няма че всичко е бутафория!!!!агентите и доносниците на ДС свободно плюят и говорят по "свободните" поръчкови тАлАвизии....но когато обикновен човек си изкаже свободно мнението и каже истината веднага подлогХите го анатемосват и му раздават хапчета?!...бг-то е в АФРИКА!!!

99

Възмутен

преди 2 месеца

Боже, Боже, какво доживяхме, един нереализиран правист и един купил си дипломата от ЮЗУ Благоевград, да правят промени в конституцията. Писна ми 20 години Христо да върти една и съща плоча -съдебна реформа и промени в конституцията. Накрая какво направи ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! И...пий си лекарствата за да помниш глупостите си!

98

от нпо-то

преди 2 месеца

Ристе , днес ти беше датата за грантовете , не помниш ли ?

97

Христо Христов

преди 2 месеца

До 94 "... колко удобно го е налегнала деменцията,сле като са се оакали до козирката." - е, холандският премиер рюте поне 5 пъти е лъгал пред Парламента им, а после всеки път не помни. Свиквайте с евроатлантизма за който гласувате!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не ги разбирам като Риистьо юридическите работи , ама това дето се направи с Конституцията ми се чини държавно престъпление , изглежда ми , че и той почва да не ги разбира като мен , не помня , забравих , убягва ми .

95

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте хубаво за кого гласувате. За господин "Кой ми се изтропа в бельото"

94

Анонимен

преди 2 месеца

Може би в посолството на улица "Козяк 16" помнят?

93

Христо Христов

преди 2 месеца

До 90 "... после лъга народа с Конституционни и съдебни реформи" - ми кат има про'с'таци, що да не ги лъже?!

92

Боби

преди 2 месеца

Цялата работа в промяната на Конституцията беше останаве на ПП и ГЕРБ завинаги във властта, но трябва ше да угодят на ДПС, за да ги подкрепи и затова събориха паметниците на освободителите от турско робство и махнаха национални празници от календара. Сега ще се молят за глас, ама няма да го получат.

91

Анонимен

преди 2 месеца

колко удобно го е налегнала деменцията,сле като са се оакали до козирката.

90

Христо Христов

преди 2 месеца

До 87 " И продажни не мога да ви нарека, просто сте прости..." - е, матрялът дет гласувате за него и ЕС и НАТО, да не сте по-ум и?

89

Анонимен

преди 2 месеца

Слушайте ги сега, че след някое време пак за тия мишоци шизофенични да гласувате. Като има амнезия да си записва и да се лекува..... В Карлуково ще му намерят място като за бивш депутат.....