198

Анонимен

преди 1 месец

Махайте се ! Искаме избори 2 в 1 !!!

197

Анонимен

преди 1 месец

Няма да гласуват за ГЕРБ или ППДБ ама след изборите ще се вдигне процента на безработицата!!! Те си знаят! Баце ще развърже торбичаката... На Козяк си имат и печатница... Остава да видим кой има повече хартия!

196

Мата Хари

преди 1 месец

Горката използвана жена за пореден път. Тя си е виновна де, няма спор, но защо една празна и куха тиква да ти казва какво да правиш. Просто излизаш от гнилата партия и си пазиш авторитета. Дори тогава имаш шанс за нещо в политиката.

195

Баба Гицка

преди 1 месец

На снимката - измамената камила.

194

паф

преди 1 месец

тия си играят с народа! не виждате ли бе, амсалаци! пак гласувайте за тия продажници! няма нищо българско в тях!.....просто България загива без война!

193

Разтуряй сглобката

преди 1 месец

Отново да седнат да преговарят? хахахахаха. След всичките обиди? Мафия и т.н. Чакаме ПОСОЛСТВОТО да им набива канчетата ли? Не могат да се гледат един друг.

192

Анонимен

преди 1 месец

Неразбираем остава този напън, защо тази еврочиновничка с 50 клиширани думи в речника си, с нищо недоказала се че може да ръководи хора, трябва непременно да води цяла държава. Много ясно е за всички, че който и да сложат от ГЕРБ на това място ще подскача по банкянската cвиpka.

191

Суровикин

преди 1 месец

Разтурвайте го това НС и вие жалки подобия на хора, камо ли да сте народни избранници. По едно заявление за напускане и обратно при нас

190

До 191

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК Ако си мислите, че ПП не работят срещу запада жестоко се лъжете! ПП досега доказаха, че не искат да сме в Шенген и Еврозоната! Проследете всичките им действия и ще установите това! С особена сила се отнася за Асен Василев, който вече се отправя към островите, където е отклонил поне милиард от парите на България, всички Българи! Въпросът е защо ДБ са още с тях и честните привърженици на ПП-ДБ докога ще се оставят да ги зомбират!

189

Анонимен

преди 1 месец

Габриел може да става като човек, но има една лоена топка до нея, това не вдъхва доверие :)))

188

Хмм...

преди 1 месец

Никакъв кабинет, избори 2в1 и това е!

187

Анонимен

преди 1 месец

До ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТ А БУРАТИНО БОРИСОВ ЩЯЛ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА РУСКИТЕ ТРЪБИ В БЪЛГАРИЯ

186

ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТ

преди 1 месец

ГЕРБ ЩЕЛИ ДА ПРЕДЛОЖАТ ЛЕНА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КИРО ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР, ПИНОКИО ЗА изПРАВЕН МИНИСТЪР - СЕДНАЛ В СКУТА НА ДЕЛЯН С МАЗНО ТУРСКО В УСТАТА. НИНОВА - ЗАМЕСТНИК НА ТАГАРЕВ. ТОШКО - НА КУЛТУРАТА.

185

Анонимен

преди 1 месец

Бойко защо не се кандидатира са премиер? Нали е най-опитен, най-разбиращ, с най-много контакти. Той даже беше и най-добър футболист на България!

184

Анонимен

преди 1 месец

Мара да я изберат за премиер без министри. Достатъчно е в едното ухо да слуша Буци, а в другото Гуци!

183

ЕВРОАТЛАНТИК за 190

преди 1 месец

До АнонименРАДЕВ? ТОВА СЪЩИЯ РАДЕВ ДЕТО ГО ИЗДИГНАХА ГЕРБ КАТО ПРЕЦАКАХА ПЛЕВНЕЛИЕВ.

182

ПОДАЙ МУ ПРЪСТ

преди 1 месец

ГЕРБ ПРЕДИ ДЕСЕТ МЕСЕЦА ИМ ОТСТЪПИХА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НИЩО ЧЕ БЯХА ПЪРВА ПАРТИЯ, А СЕГА КИРО ИМ ДАВАЛ ПЕТ МИНИСТРИ? ОТ КОГА ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е НА ПП-ДБ? КОЙ ГИ ИЗЛЪГА, ЧЕ Е ТЯХНА? ПОДАЙ МУ ПРЪСТ ТА ДА ТИ ОТХАПЕ ЦЯЛАТА РЪКА!

181

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ ще предложи за премиер Йорданка Фандъкова, но и нея няма да я гласуват.

180

Анонимен

преди 1 месец

До 184: На нас не ни трябват мъже с топки, на нас ни трябват млади момиченца да ни управляват.

179

ОТ ОПИТ

преди 1 месец

ПП ПРЕГОВАРЯТ НАЙ-ДОБРЕ СЕДНАЛИ - В СКУТА НА ПЕЕВСКИ И С НЕЩО МАЗНО.