155

Крещенето е вредно

преди 2 месеца

За човешката цивилизация и развитие на човешката цивилизация.

154

Украйна ли?

преди 2 месеца

Няма такава държава Украйна!Това е Руска територия.

153

90,% от населението

преди 2 месеца

На земята е излишно и няма никакъв смисъл да си търкаш питичките на 4 часа да крещиш и да си биеш кратуната в килима и да хабиш водата и замърсяваш околната среда и въздуха.

152

Анонимен

преди 2 месеца

158 така е колкото и да не му се ще побъркания фашизиран. Имената на селищата местносностите реките планините са славянски. Фоклорът е славянски. За съжаление има опити да се подмени.Когато католическа Литва иска да католицизира хората от Северщината, те се противопоставят на това толкова активно, че Москва успява, възползвайки се от това, без война да постигне отделянето на Северщината от Литва и да я присъедини към Руската държава.

151

Анонимен

преди 2 месеца

До 155Коренното населения на днешна Украйна са сармати, българи и татари.)))Няма такова нещо коренното население са славяни, даже се знаят имената на племената.

150

Анонимен

преди 2 месеца

155 а коренното население на днешна румъния са даки. Които пък са траки. Само че няма един жив дак. Нито трак. Има българи и румънци. А ти си за затвора. Писна ми да ти чета глупостите ве Атила или Мирослав Блажев дето отвлече автобус. А щеше да връщаш българските земи от руснаците. Само че влезе в затвора. От такива теории

149

Украинците се

преди 2 месеца

Обединяват около инкубацията за развъждане на деца в епруветки за долари и кокаин.

148

333

преди 2 месеца

Киевска Рус няма нищо общо с Русия нито като население нито като манталитет. Коренното населения на днешна Украйна са сармати, българи и татари. Днешна Русия е по скоро наследник на Молголската империя, за което говорят и 35 милиона мюсулмани

147

Руският народ

преди 2 месеца

Се обединява с житейските ценности на християнската вяра, култура и традиции а Украйна я обединява атлантическитр мултикултурни ниско интелигентни религиозни общности без род и родина като наркоманията хомосексуалисти и наркоманията,содомия и феодално-тоталитарен режим.

146

Анонимен

преди 2 месеца

До 137Абе, робе я виж кой спасява от разпадане на Осман. Империя през 1832год.когато в голяма част Осм. Имп. вече е започнал разпад, Сърбия, взема Тимошко, Гърция се освобождава, Саудитите надигат въстания в Албания почти независима, Русия си е осигурила Влашко и Молдова като протекторати и сипе заплахи срещу всички османски отцепници и изпраща ЧФ в Средиземно море срещу египетският паша Мехмед Али достигнал, чак до Коня. Ако не беше Русия Осман. Империя още тогава щеше да се разпадне.

145

Анонимен

преди 2 месеца

145 даже и в СУ много добре знам как седят нещата. Сега има "нов" ректор но като видиш стария и какво и как е публикувал ти става ясно. Въпросът е защо *** теб не ти е ясно?Гледай : Аристотел, Политика. Превод от старогръцки език Анастас Герджиков. София: Фондация Отворено общество, 1995, 332 с.Сега отиди виж НБУ кой го е основал. Да същия който е основал и отворено общество, даже и агент на ДС Богданов, който сам казва че баща му е бил фашист.

144

Е

преди 2 месеца

Това е било на 11 03 2024г.в руско училище.А ние, образовани хора да видим над какъв въпрос са работили дечицата. На 21 март в Боливия в провинция ",,,,,,,,,,,," беше по интересен теста.

143

ДА НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ

преди 2 месеца

ДА НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ПИТАТ КОЕ ОБЕДИНЯВА ДОБРУДЖАНСКИЯТ И ТРАКИИСКИЯТ НАРОД ИЛИ ШОПСКИЯ С ИЗТОЧНОМАКЕДОНСКИЯТ??? АМЕРИКА ПЪРВО ГИ РАЗДЕЛЯ ПОСЛЕ ГИ СМЕНЯ ИСТОРИЯТА ПРАВИ ИМ НОВ ЕЗИК И ГИ НАСЪСКВА ДА СЕ САМОИЗБИВАТ ! ТАКА БЕШЕ И В ЮГОСЛАВИЯ СТАНАХА ПОВЕЧЕ НАРОДИ ТАМ И КОСОВАРСКИ И БОСНЕНСКИ И ХЪРВАТСКИ И ЧЕРНОГОСКИ, СЛОВЕНСКИ, МАКЕДОНСКИ . ТАКА И ЗА НАС НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕ

142

Анонимен

преди 2 месеца

КУКУ

141

Анонимен

преди 2 месеца

141 казах ти опорката за предварителността не минава. Циклиш над една дума от договора и от нея искаш да изопачиш целият договор. Така не става. Това че се предвиждат и други договори се разбира от самосебе си. Всичко не може да стане за един ден. За това е записано така. Това не значи че не важи или че трябва да има обратен резултат. Договорът е постигнат с кръв и много усилия, а не с твоите опорки. Иво инджевдски впрочем.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Тъй наречените "медии" не оправиха българите, но тръгнали да оправят руснаците. Нека си оправим първо нашата ко . чина.

139

Анонимен

преди 2 месеца

144 Абсолютно вярно. Грешката е моя- при спор с глУУпак е виновен този, който го е допуснал...

138

Анонимен

преди 2 месеца

140, Аве уминик, аз ти пиша какво виждам на ФАКСИМИЛЕТО НА АВТЕНТИЧНИЯТ ДОГОВОР, който е качен в нета,- Снастефанския договор, оно рупа ли , рупа, мармалад с мед...Я питай в СУ как стоят нещата. И преди да мрънкаш, вземи, ТА ПРОЧЕТИ най-накрая съдъжранието на договора... Хем нищо не знаеш, хем не си магистър, хем се пробваш да мрънкаш... Ужас....

137

222

преди 2 месеца

Спора за договора от Сан Стефано е безсмислен. Това е предварителе договор който разпределя сферите на влияние между две империи. Във варианта който е достъпен и съм чел има около 5 страници, България е спомената в 3 изречения и думите свободна или независима отсъстват.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Оставете Руснаците ,те ше се оправят .България я правят краварскиПолигон.