10

То хубаво расте,

преди 2 месеца

ама започва да става *** като София. Иначе нека расте.

9

програмисте

преди 2 месеца

Кои села растат, бре? Ти цайсмен, знаеш ли колко села изчезват всяка година от картата на България. Ей омръзна ми от вас да се правите, че всичко знаете и всичко можете. По цял ден щрака на клавиатурата и си мисли, че е нещо повеме от другите хора, че и заплати им бил давал, цайсмена. Ела да ти удара 2 шамара и да се скриеш в миша дупка. Програмист ли си къв си, хич не ме интересува. Ще ядете боя!

8

До софиянец

преди 2 месеца

Не започваш добре врачанино!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Добрите новини са, че растат селцата около големите градове. Хитрите програмисти се изнесохме, дадохме всичко под наем (не че и преди не давахме по 30 имота под наем де) и айде на красотата в райските български кътчета. Доста селца без роми са рай за отглеждане на деца, стават хъбове на хитри програмисти. А и даваме заплати на местните хорица да се грижат за градините ни, да ни гледат животни, зарзават. Изучи се- бъди хитър програмист, живей като цар, яж най-добрата храна!

6

ето

преди 2 месеца

човека от Шоплука се обади да изтъква голямото село Шопия. Моля, ви стойте си там и не ни занимавайте!

5

Софиянец

преди 2 месеца

Нищо не е това. Това е населението само на квартал Люлин. Пловдим е малък град, извън всякакви европейски класации по население. Елате в София да видите как се прави. 17-ти по население в ЕС. Доста по-модерен и по-европейски град е от Пловдив. Всички големи инвеститоли са на територията на София. Средната заплата е двойна на тази в Пловдвим, а цените на жилищата са същите, да не кажа и по-евтини. Всичко е по-хубаво в София. Пловдивчани могат само да ни завиждат. Лек ден!

4

време е

преди 2 месеца

Крайно време е Пловдив вече да спре да расте само навътре. Въздух не остана. Време е вече околните села да станат квартали и града да се развива натам. Да се закрият или намалят пределите драстично на общини Родопи и Марица. Така е навсякъде другаде, но не и в Пловдив. Защо ли ?!

3

Ади Х

преди 2 месеца

Пловдив е само ЧЕРНО БЯЛ!

2

пловдивчанин

преди 2 месеца

Район Южен е абсурдно презастроен. Същото започва да става и в Западен. В града не останаха свободни и не застроени зелени площи и междублокови пространства. Инфраструктурата издиша отвсякъде - малки улици, дългосрочно затваряне за некачествени ремонти, абсурден градски транспорт. И вече 4-ти мандат кмета е от ГЕРБ. Май нищо положително не се е случило за града от тяхното кметуване и тяхната партия.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Най-много расте квартал Столипиново.