16

Анонимен

преди 2 месеца

Отидоха заедно! Мафия и антимафия рамо до рамо към споделена власт.

15

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте тyтманици! Вкусни ли са бананите! Ха ха хааа хааааа!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Долу фашистката на ГЕРП!

13

Плъха Денков

преди 2 месеца

Циркаджилъкът свърши.... До сега бяха само лафове, локуми, Тиквеников плашеше (така както се плаши куче с кокал), Корсар Мореплаватела, владетела на моретата около Росенец - Ристю плашеше Мара Жирафата че ще я клепе из Европата и след като Киро Гнидата обяви че не го е страх, Леля Асена пак стана финансов министЕр, пак ще държи чувала с пачките въпреки заканите на Тиквеников, който сега ще го духа по Харвардска рецепта.... Цирка свърши, плебеите са доволни и стадото блее щастливо!

12

добре, че...

преди 2 месеца

Добре, че пепетките и дебетките са толкова ниска топка, така че Баце и Шиши да я отиграват толкова лесно и толкова пъти под одобрителния поглед на посолството.

11

aaaa

преди 2 месеца

Аз не мога да ги разбера тия ,всички са от едно котило кво се карат кво се делят какво се правят на по най най предател на Държавата и най голям евроантлактик !!От ДПС се изказаха и ей на веднага се оправиха нещата!!

10

Демокрацията Умря

преди 2 месеца

вече сме точно като Китай, където ако не Знаете ПолитБюро се Менкат, т.е. Ротират, на определен предварително уговорен период от време, за да К0мундетата всички се Изредат във Властта и да няма Вътрешни Боричкания в Единствена Партия - доказателството, при Прецедента, не както е по Конституция влязоха САМО ГЕРБ-СДС, а и ППДБ - Сякаш са 1 Партия - а Радев - Ни Вопъл, Ни Стон, че това е АнтиКонституционно!! Тежко и Горко на Българският Народ, това което Позволи е Вече НеПоправимо!!

9

Чехлю Чехънлиев

преди 2 месеца

Да отърват питомното за да гонят дивото в нови избори, ами няма да ги огрее копейките и правителство ще има, както и снаряди за ВСУ. Гойда друзя!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Сглобката отново ще е насила, щът или не щат примадоните, че при нови избори не се знае, какво ще стане :))) Пеевски щракна с пръсти, пощипна по дебелото дупенце Боко и воала :)))

7

Хахаха

преди 2 месеца

СЕга, пред президента ще попълват имената на министрите.Борисов нарита ПП/ДП не с 500, а с 1000.ПП/ДБ са пътници

6

Бай Дрън

преди 2 месеца

Маргарит и Маргарита-Зада получиш, трябва да дадеш!

5

Аз това разбрах

преди 2 месеца

Ще преговарят още една седмица.

4

Анонимен

преди 2 месеца

КлоУУУни

3

И Къв е Тоя Пореден

преди 2 месеца

АнтиКонституционен Цирк - при Президента Трябва да Влязат ГЕРБ-СДС, а Влезаха и кИкИ и Денков?! това вече е Всичко, Но Не и Конституционна Република - ако Радев, не беше Фалшив Месия - Просто щеше да ги Изгони!!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има любов на закрито!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Голееееема отговорност. Да краднат повеке.