71

Еми, хубаво...

преди 2 месеца

Да речем, че е станал сакатлък, но тоя сакатлък веднага се използва от родните политици, а самите сирийци са го заснели, че и качили в интернет. Ще видим дали това ще остане изолиран случай или ще стане ежедневие.

70

ъ

преди 2 месеца

Като толкова им бушува кръвта на тези 22 годишни "момчета", да ходят да се бият в Сирия, не в София. И стига с тези глупости по западен образец колко добри са миличките кротички мигранти. Който иска да изпита добротата им - да ходи с тях по родните им места или в Париж, Брюксел, Марсилия... Прав му път!

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 68. Въшки си направил разлика. Нямаш в главата с какво да направиш разликата.

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 67. Викаш да ги не бараме че ша са радикализират ? Да им пуснем жените и дъщерите си за да са спокойни искаш ли ?

67

Той бил съжалявал,

преди 2 месеца

Но ние видяхме по телевизията точно тази част от сбиването, момент от което е показан по-горе на снимката. И какво видяхме? Един сириец стои встрани от сбилите се, после се засилва тичешком, подскача високо и се озовава на гърба на едно от българчетата. Той направи това два пъти в рамките на няколкото излъчени секунди. Какво е това? Метод на бой, практикуван в стадата от шuмnaнзeтa ли? Само че тук сме народ-общност от хомо сапиенс и храним шuмnaнзeтaтa само когато са в Зоологическата градина!

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 65Не ме пали на диващина, миролюбив човек съм, но за да стана такъв ми се наложи да бъда бит и да набия, така успях да направя разлика между добро и лошо. А ти успя ли. Хубаво ли е да си млад и да не ти се умира, ама над главата ти само смърт да витае. Хубаво ли е да си млад и да те третират като ***, а ти просто да нямаш. Хубаво ли е да си млад, а родителите ти да са мъртви без вина. Хубаво ли е да си млад и да си с тъмен цвят на кожата, а да си емигрирал в белият свят???

65

Анонимен

преди 2 месеца

До До резидент, Мароканците са много по-различни от сирийците или египтяните, няма значение, че всички са араби, мароканците се занимават с престъпления и продажба на наркотици и хората се страхуват от тях. Но ако се държите провокативно без някаква причина, колкото по-агресивно се отнасяте към бежанците или ги обиждате и се държите като господари, толкова повече ще се радикализират и става опасно!

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 64. Че въри сътвори нещо подобно в техните държави па ние ще платим на попа да те опее.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 53. Вече ми стана ясно защо "демократите" се толкова недоразвити. Това било генетично предопределено. Произлизате от племена, които нямат капацитет да достигнат човешко духовно развитие. Затова и непрекъснато ви пали на диващина, така сте живели, така са ви възпитавали по пущинаците.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Защото сте възпитавани, за това сега искате да линчувате.., когато не си ял бой никога стваш още по-злобен. То на този свят всяка простотия е станала заради някоя мацка, а сега няколко младежа се сритаха и вече хайде всички под ножа. Направо ви се чудя на акъла, не сте се изправяли никога пред опасност, но сте готови да накажете защото така правили в Германия, мале мале.

61

МИСЛЕЩА

преди 2 месеца

Започва сълзливата пропаганда колко са кротки и добрички мигрантите! Да, има и такива, но какви ни водят от Европа инженери, ,учители, лекари...?! Радвам се, че хората не спят и даже инстинктивно усещат идващата заплаха. Няма да ви минат лигавщините пред българите, защото те са горд и мъдър народ.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Всичкото неандерталец със шутове обратно към турската граница.

59

Милиционер сапунка

преди 2 месеца

Горният разказ е типична милиционерска политкоректна сапунка, разказана с цел да се подчертаят витиевато позитивите на мигрите, тяхната дълбока интегритетност в българското общество и добри намерения, с една дума - да се създаде въображаем либерлано-позитивен модел. В личен план съм доста изненадан колко лесно хората се вързват на приказките на милиционерите и са готови да поверват на милиционера, а не на теб;))) В крайна сметка, всеки ден е затова - за да се освободим от илюзията си за другият

58

до Ана

преди 2 месеца

Какво си се завайкала за българските мъже? Без друго нямаш шанс да се докопаш до такъв, камо ли да го задържиш. За теб най-много някой пиян беззъб русофил за по веднъж в някоя тоалетна. Барай се там пред портрета на *** и толкова. Повече не ти се полага в тоя живот.

57

До резидент

преди 2 месеца

Във Франция голяма част от алжирците и мароканците заселени там преди 50-60 години също не са били радикализирани, но я виж сега какво става с техните деца и внуци. Тоест тези процеси са динамични. Просто се разходи из Париж и неговите предградия и виж.

56

Анонимен

преди 2 месеца

В Европа, по принцип често забравят закона на Нютон и че всяко действие, си има противодействие и залитат ту в едната крайност, ту в другата и там е грешката им! Не трябва да има провокации и от двете страни, а извършилите тежки престъпления или извършващи провокации, да бъдат екстрадирани, за да се предпази обществото, като цяло! Имайте в предвид, че на сирийците; жилищата, населените места, както и близките им, са били бомбени от нас като съюз и заради нас са загубили всичко и са емигрирали.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 53. Ами не сме. Нас са ни възпитавали.

54

Анонимен

преди 2 месеца

мигрантите много добре трябва да разберат,че ако в Германия на такива неща само стоят и гледат, в България бият после има и вендета,полицаите също бият така че да си опичат мозъка и да внимават какво правят да не се разхвърчат накрая.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Най-обичам информация от анонимен източник. Особено ако съвпада с паравоверната линия на властимащите.

52

Анонимен

преди 2 месеца

"Сириец, участвал в боя на "Витошка": Някой има интерес да бъдем представени като заплаха".............Напротив, някой има интерес да представи теб и неандерталските ти събратя като невинни агънца. Също така като химици, математици, физици и така нататък.