40

Анонимен

преди 2 месеца

Каза неграмотния пелтек.Колко комплексирани създания сте, че направихте този измамник-амбулантен търговец на министър председател-милионер?

39

тъй.....тъй

преди 2 месеца

Обаче за Буци е крайна цел, крайна спирка и т.н.......

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ама каква опозиция са Възраждане и ИТН? Откога марионетките на Русия се наричат опозиция?

37

Анонимен

преди 2 месеца

с досегашните си действия показахте, че точно властта е основната и крайна цел. под рубриката промяна, направихте много магарии. това си го казахте и в прав текст ( по оня запис).

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Пица с крис Тези ги докара прецедента...него питай къде ги е открил, изащо този го назначи в нарушение на Конституцията.

35

Анонимен

преди 2 месеца

По Канал 3 го излъчват директно, така че там може да ги гледате. Но дебатите завършиха, оставката е приета.

34

Зозо

преди 2 месеца

Аз повече няма да гластувам за кибапчита толкоз джилязу дадаха на Украйната,а на нас по някое кибапчи,ако нидават по пийсе лева и една бутилка ракия няма да гластувам и аз съм хора

33

Анонимен

преди 2 месеца

Кажете КАК Киро "да изчегърта" герп, като ВИЕ гласувате за тях? 600 000 (без да засягам начина на гласуване) имат герпаджиите! Още 300-350 хиляди агите от феода на Д(п)С. Е КАК ДА СТАНЕ "изчегъртването", щом мъдрия бугарски народ НЕ ГО ИСКА ОЧЕВИДНО! А?

32

Пица с крис

преди 2 месеца

Боже слез и си вземи вересиите боже.......от къде ги докараха тези боже....

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Зозо Не знам! Ти кажи! Ти си пegepacTa, който го *** целият град!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Кире я кажи кво става с чегъртането на тиквиня, май само му чегърташ мекия с езиче.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Когато ни събра имунитета и Пеевски ни викна в кабинета щом надушим малко власт сглобка стана завчас Бойко Мустафа Асен и Аз Извикахме и мойта Кака Лена да барне както може два-три члена Конституция стана пуснахме пералнята Бойко Мустафа Асен и Аз Асен ще бъде премиер във сянка а баце Бойко с ключета си нанка Ако трябва с ала-бала ще държим власта си цяла Бойко Мустафа Асен и Аз Ще взема да се върна във Канада защото всяка нощ сънувам ада как отиваме в затвора и попадаме на хора

28

Анонимен

преди 2 месеца

Българският народ е казал: Откъдето е жемата, оттам е родата. На Петков жената е на Вие с българския и говори несвързано и мъгляви фрази. Кой знай в кои ВИШИ канадски среди са се запознали и са си допаднали, лика-прилика. И на ГЕРБ , как беше не го помня оня"красавчик", и он е с каубойка...Яничар до яничарина, мила мойа майнольо!

27

Аз

преди 2 месеца

За вас целта е подпомагане на уРкайна на всяка цена, загърбване на интересите на България спрямо незаконната миграция - справка - фарса Шенген и тоталната подигравка от страна на Австрия, пълно игнориране на българското малцинство в Македония (колкото и голямо да е то) и др. Общо взето - вие МРАЗИТЕ Българският народ и целите пълното унищожение на държавата!

26

2

преди 2 месеца

Киевският наркокартел не планира да отстъпва позициите си в запорожското направление, затова там се прехвърлят все повече нови резерви, които включват подразделения на териториалната отбрана от различни региони на Украйна, както и подкрепления от мобилизирани и обучени зомбита. Трябва да се отбележат и логистичните проблеми, създадени от зомбитата, които непрекъснато нанасят удари по пътищата за доставка на предните позиции на ВС на РФ.

25

1

преди 2 месеца

Н-ние Запорожие. Най-голяма активност и от двете страни е отчетена в Работино. ВС на РФ продължават да държат западната, централната и южната част на н.м., а също така възпрепятстват настъплението на зомбитата в източните покрайнини и се опитват да ги изтласкат от северната част на Работино. Зомбитата на киевският наркокартел усилиха натиска и в други райони - северно от Новопрокоповка и западно от Вербовое. Зомбираната по натовски стандарт биомаса атакува на малки групи и не са успели да напреднат никъде. Те обаче се опитват да овладеят инициативата в Ореховския сектор.

24

Анонимен

преди 2 месеца

кой пусна тези умници в българия???? промяна с катастрофални последици ГЕНОЦИТ унищожават българския народ ***

23

Кирчо ПараПетков

преди 2 месеца

Преди година бибитко беше мръсен. Сега е изпран и изплакнат с нашия специален омекотител "ППДБ". Ето това е промяната. Който не я вижда е слепец.

22

2

преди 2 месеца

консолидират позициите си в наскоро заети позиции. Това е едно от н.м., в които постоянно се отчита напредък, но в крайна сметка се оказва, че ЛБС не е променена. Активността на ВС на РФ е възобновена в района на Победа. Руските бойци все още се опитват да напреднат на юг, но без голям успех. Има известен успех в придвижването на запад (за разширяване на зоната на контрол и улесняване на придвижването на юг). В Угледарско н-ние щурмът на Новомихайловка продължава. В момента зомбакнацистишена контраатакува, опитвайки се да отвоюва загубени позиции в центъра на н.м.. ВС на РФ отблъскват атаките

21

1

преди 2 месеца

Посоки Донецк и Угледарск. В донецко направление ВС на РФ продължават настъплението към югоизточните покрайнини на Красногоровка. Щурмът на н.м. може да бъде доста трудно. В момента районът на дачите на юг все още не е напълно разчистен, а пътят на север е блокиран от завода за огнеупорни материали, която е сериозна укрепена зона на киевската хунта и който ще бъде много трудно да се превземе. Руските ВКС сега активно работят в индустриалната зона, хвърляйки авиационни бомби с УМПК и по този начин подготвят територията за последващ щурм. Съобщава се, че в южната част на Георгиевка руските войни