25

все още

преди 2 месеца

Нека не забравяме, че тук все още народа решава на избори (за разлика от Русия например), така че кой-какво ще обере ще разберем скоро и струва ми се Бойко няма да е щастлив от резултата.

24

до 19

преди 2 месеца

едно направи тоя книжен плъх - разбра че вече е аут, и реши да се нахойка с народни пари, само при ескимосите не ходи.....и файда никаква, питай за какво е ходил - мънка под нос!

23

Анонимен

преди 2 месеца

Cлaб иrpaч, aмa нa napaneти nognиpaч, нa nици c kpиcтaли и raзoви koмиcиoнни лanaч и нa nocoлcтвoтo cвиpaч...

22

Соня

преди 2 месеца

Стига сте дрънкали глупости бе драскачи,като че ли не виждахте,че Киро е търчи лъжи още преди да го пратите в Парламента,като че ли не знаехте ,че Ристьо няма един работен ден като юрист и изхвърлен от адвокатската гилдияе ,като че ли не чухте за Маджо и не видяхте,че е свързан с Бобокови или не ви се вярваше,че са негодници?! Борисов искал да обере всичко на масата ?! Да иска да обере всичките им пъклени планове,защото тях най- малко ги интересува България.При тях всичко е ограбване и беаг

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тримата *** ви поздравяват

20

Анонимен

преди 2 месеца

Поне ми кажаете, че Денков, освен, че няма да бъде повече в която и да е партия, също така и ще бъде изритан от академията и няма, като Жан Виденов, да ми прилошава, когато ми беше лектор ... КАК МОЖЕ!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Това, което Денков направи за няма и 12 месеца, ГЕРБ не може го направи за 12 години ...

18

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 - И последно вече - и то останахме с 3-ти март, защото се съ събарха страшно мнго подписи, които, според някой от ПП, Радевщял да фалшифицира, за да си направи партия, все едно Радев не може да събере 5000 подписа от сутри до пладне, ако помоли избирателите си. Преди това игнорираха и 600 000 подписа, за референдм за еврото, щото имаше голям шанс, да получат мажоритарномнозинство с НЕ ... А почнаха, да си ТЪПЧАТ конституцията, както им харесва. Има и други, ама ми вдигат кръвното вече ...

17

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Само да не ни бутнат козяшката Сглобка :(

16

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 - какво ли свърши денкофф? Изпразни военните ни складове и подари "дефектните" ни ракети, бтри и всичко, което можаха да преместят. Подари 2 реактора от белене - уж щели да ни платят, ама друг път от евопа?! Чакайте от ум рял писмо демек. Поръча още 8 Фки на чертеж 16 милиарда и брадлита ли що ли 50 годишни наф милиард. 2 нови хюндай реактора за по 30 милиарда да има 10х цената за посредника. Внесе отровно жито и закопа бг-бизнеса. МАЛКО ли ви е? И тали бани от австрия за капак!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ама е силен къртач на парапета. Само момичета прави както виждате. Психиатрите отдавна му поставиха диагноза.

14

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 - И още нещо - тези соларни паркове, са масово в териториятта на рудниците, които уж щях да станат индустирална зона, кояот да поведе страната ни към нова епоха и да даде работа на всички, но има и още, които са на зем. земя, която вчера е променила статута си с подписа на хора, които след 2 месеца, няма да им видиш очите. И повечето от тези преокти са с парите за "Възстановяване" (от раните, дето си нанесохме с Ковид мерките) и парите за "Справедлив преход". Поне 3-ти март си остана ..

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всички са пешки на Путин!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше дъщеря му да разнасят в черните чували!

11

Анонимен

преди 2 месеца

До 7 - Ами да разгледаме - Бившият министър на образованието, който не е отговорен за проблемите в образованието, защото бил за краткоминистър и то 5 пъти, твърди че щели да правят промени в образованието. Съшия тотално НИЩО не направи, кгоато имаше масивни бури по ченоморието. Като захапваха властта, панически общеаваха, че няма да затварят ТЕЦ-ове и рудници, а сега излгежда, че 51 хил. работни места, ще изчезнат, а индустриална зона едва ли ще има, каот мнгоо народ си прави соларни паркове.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Как какво? Закле се във васалност на Украйна, мишото академиче.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко е от стара коза яре. Мислите ли, че е простил ареста? Дъщеря му беше бременна когато я тормозеха с черни чували за трупове пред къщата. Разнасяха му ковчега тези от сглобката. Не е просто Борисов. Целта му е да ги закопае живи. Те са хора без политически опит. Алчнотията им е безгранична. От лакомия за пари и власт ще се задавят. За това им даде Борисов шанс сами да се закопаят.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Преди няколко дни като вдигнах с 20% наема на умнокрасивите илитерати които се явиха на спонтанен протест на Киро най-много ми хареса физиономията им, догодина пак с толкова да са мислили като скачаха пияни по площада!

7

Анонимен

преди 2 месеца

За тези хора всичко е като игра на карти и кой колко ще заграби от масата. А става въпрос за милиони българи, които биват обречени на бедност и колониално ограбване за поколения напред и съжителство с та рамбу ки и упадък и спасяване по единично на децата им. И изселване на който може да се изсели и самота и почиване за тези със забегнали деца, които не искат или не могат да напуснат родината. Тъжно деградиране на обществото ни и страната заради продажници като тези. И НЕ, не сме ги гласували!

6

Public enemies

преди 2 месеца

Върви към година Денков начело на страната, какво ли свърши за това време?