39

Бай Иван пилето де е

преди 2 месеца

Абе, докога ще гледаме сул ьо и пул ьо да се изживяват като прокурори? Тази комисия ще е като с илчовски и най Иван пилето. Кога ще се почнат: Бай иване, като ядохме агнето не рева, а. Тук ще е още по-интересно. Усещам, че ще има секс скандали. От ориенталското към еротичното ще се премине. Като реалити е всичко в тази псевдодържава. Не е смешно, но не ни остава друго.

38

друг анонимен

преди 2 месеца

До АнонименПич, пий си хапчетата! Такива калдарънки као тебе гласуват за ППДБ...Апропо, ако не знаеш какво е калдарънка, виж в мрежата.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Всички, които имат инфо за престъпленията в съдебната система да подадат инфото един път в Прокуратурата и копие - в ИНЕТ. Тия пропадналяци в кривосъдието да се видят. Пуснаха престъпниците да обезкостяват България в договорки по кръчметата. Отврат! А здравеопазването?! А образованието?! А Армията?! .... А останалото....?!!!!!!

36

тъпомер

преди 2 месеца

До 34,една баба от пазара ми каза че те изтървали при ражденето ти по глава.

35

бакалавър

преди 2 месеца

Долната *** ивайла шокира парламентарната комисия. Според нея всички са корумпирани, без нея и плазмодия наречен неин мъж. Крайно време е да посети затвора в Сливен, за да рабере защо там краставиците ги дават нарязани. Аман от тъъпи долни ***!

34

Анонимен

преди 2 месеца

мъжът и лихвар с 12 000 000лв които дава кредити срещу големи лихви,тя ще раздава акъл на депутатите,потрес.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нотариуса е много добро дете! Не го корете! Накажете тези, които го клепат! Няма лошу проКУРори!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не ги покажете тез спецпрокорорчета ,нали много са учили да излезнат да кажат ядохме пихме хора играхме върху човешките съдби .Сега се скрили в СРП и не смеят да гаснат докато държавата ги храни ще се *** с хората дано не ги сполети мъката на делата който стоят на трупчета и някой хора не доживяха справедливост

31

Анонимен

преди 2 месеца

Направо съм потресена да извика Бакалова и мъжът и да приказват небивалици и по телевизиите ги дават потрес позор потъване

30

Анонимен

преди 2 месеца

Подобряването на системата полезно за всички, дори за хората с връзки!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Правата на нотариуса са дадени от човек с евроатлантически възгледи като Бойкиев Борисов или Пеевски те са мнозинство ако бе от другите щеше да е разкостен моментално

28

Анонимен

преди 2 месеца

Тази парламентарна комисия не трябваше ли да работи тайно, независимо и обективно? Какви са тези журналисти там, къде публикуват, и колко независима и обективна може да е парламентарната комисия, след като прочете това и коментарите отдолу?

27

ааааа

преди 2 месеца

да мутрите я избраха мисля че бяха СИК беше от ВИЗАЖ доколкот помня че беше отдавна 2001ва някъде ...но в случая е напълно права ! в БГ няма прокоратура а поръчково ОПГ .... чрез която почнаха да се крадат един друг разни "политици " и бизнесмени ...

26

Ивайла Кошаревска

преди 2 месеца

Много време е живяла сред мутри за да усвои занаята "Една жена от женския пазар ми каза". АКФ се занимава с поръчкови разследвания по журналистически жълтини. И имат претенции да оглавят прокуратурата.

25

Гражданин

преди 2 месеца

Тази женица да вземе да каже имена, защото показанията й са общи и не са свързани с нищо конкретно

24

Анонимен

преди 2 месеца

То все едно Боко да не си признава, че е мутра :))) Закъснели са тези неща от теб Бакалова, нищо че си права в случая :)))

23

Анонимен

преди 2 месеца

Тая жоеница освен свидетел друго не може да бъде. Поредните циркове на недомаслените политици и вързковати прокурори.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ивайла говори, но никой няма да е чуе.

21

тъпомер

преди 2 месеца

Как не ви е срам бре клавиатурни пъпчипковци,тя ви казва истината а вие бълвате простотий.Ей за това сме на тоя хал,от много умни анонимковци.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Доколкото знам, Бакалова е избраха мутрите за мис България, сега взе да се прави на светица :)))