505

Анонимен Алкохолик

преди 2 месеца

Маркетинга ни е добър от към говорене и пропаганда го докарваме. Но реалността е ,че Русия има 6000 ядрени оръжия от ,които 1500 бр са в бойна готовност и чакат само едно копче в едно куфърче. Разпределението на ядреното оръжие е 50% от всичкото ядрено оръжие е на руснаците другите 50% в останалите държаваи. Путин е едноличен диктатор без никаква опозиция и никакви силни военни , които да му протеворечат. Путин може да реши да сложи край на цивилизацията-ФАКТ... Ако лудне сме обречени -КОФТИ!!!

504

Освен

преди 2 месеца

Жужакът и Лъжливото Захарче било забременяло - наистина и с нетърпение очаква момента , когато ще изпрати отрочето на вакзал а с чемодан на фронта.

503

Путин=Хитлер

преди 2 месеца

с атомна бомба изодзаде

502

Анонимен

преди 2 месеца

До ЗабременяванеЮнако (каке) ти си направо за фронта. Нищо, че си неекаадърен за ходиш пеша...

501

Путинопикантропите

преди 2 месеца

Барабар с иранските лудиМолли много ще се радват да пуснат ядрени бомби по Рим, Париж, Берлин, Токио . Тея нямат акъл.

500

Анонимен

преди 2 месеца

Друго не му остава освен да дрънка за ядрено оръжие, което така или иначе няма да използва!!!!

499

Забременяване

преди 2 месеца

Кремълският Жужак е забременял и чака дете - ще го праща на фронта

498

С

преди 2 месеца

Путин: Раждайте деца, че трябват за фронта. Някои от вас може да умрат, но това е жертва, която съм склонен да преживея. И лично да обява в тази чест - минута мълчание за загиналите.

497

Фашисткото

преди 2 месеца

Жуже плаши с атомни бомби. Колективните кремълски жужаци пропускат факта , че и демократичните държави имат такива бомби и ако лудото Жуже използва Бомбата ще има отговор от Великобритания, Франция, САЩ , Израел

496

Анонимен

преди 2 месеца

Наполеон, ако можеше да се обади от Отвъдното, щеше да им препоръча на нахалниците да си сядат на дуупетата и да мируват. Но - политик на война не ходи. ЩЕ ВИ ПРАТЯТ ВАС, малооооооумници!

495

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно е прав. Русофобията, която ни залива е форма на фашизъм.

494

Анонимен

преди 2 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВЯВАТ БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ ! ВЗРИВИХА САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ ИЗСТРЕЛЯ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И МНОГО ДРУГИ СЛУЧАИ, КОГАТО ПСИХОПАТИТЕ ИСКАХА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ЩЕ СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ ! РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА ЗА ВСИЧКИ ЛУМПЕНпролетарски ГРАБЕЖИ И РАЗРУШЕНИЯ ПО СВЕТА !

493

Анонимен

преди 2 месеца

путин умря в 2022 МИТРОФАНОВА ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА УМРЕЛИЯ ПУТИН, ОТКОЛКОТО ТОЯ СИЛИКОН СУРАТ

492

Грозната истина

преди 2 месеца

Руснаците не са жертва на русофобия, а са жертва на робския си манталитет. Арестуват хора за плакат с надпис "МИР" или Нет Войне или за детска русинка, а масата руснаци не стават от дивана, па камо ли да напълнят някой площад. За хората , които помнят - през 1991ва когато Горбачов (или някой зад кулисите) опита да попречи с войска на Прибалтика да се отцепи от СССР по площадите излезнаха стотици хияди руснаци в подрепа на Прибалтика . Сега квото и да стане 10-20 души протестират

491

Анонимен

преди 2 месеца

Те измислиха атомната бомба, а вие тичахте след тях. Нищо ново под Слънцето. Западняците са в 21 век, а руснаците още в 20 век и се опияняват от военни паради и филми, в които изтребват фашистите на килограм. Руснаците да си стоят във филма и да не ни занимават с безумието на своя цар-батюшка.

490

Анонимен

преди 2 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка

489

тоти

преди 2 месеца

Явно запада САЩ,ЦРУ,ФБР и кви там се сетите чиновници,не разбраха какво готви Путин и как бавно методично и тактически проведе,,малка операция''която над 20% от Украйна вече е Руска и всичките им морски плажове са на Руския народ и каде освен у нас ще дойдат да се чипкат Украинките /много ми е чудно/Времето не работи за Украйна и Зеленски знае ,че милиярдите де потънаха в земшта не доведоха до никаде ...Спевно САЩ и ЕС да сядат и да се разбират да сложат край на тая безмислица!!

488

Ист.....

преди 2 месеца

Еиии точно тази завис и злоба ни съсипа държавата!!! Трябва да взимаме пример от този човек, как се управлява и се грижи за страната и народа си!!! Само детските са 150 $ на месец, на дете!!! А колко други помощи получава народа. Бедна ви е фантазията!!! Те били зле!? А ние къде сме??? В Европа!!! Всичко си произвеждат, а ние само или....гофрени.

487

Georgiev

преди 2 месеца

И кой може да вярва на диктатор, който обясняваше, че "само луд би си помислил, че ще нападнем Украйна". Дни преди да я нападне. добре, че не живея в тази блатна държавица русия. с малко р.

486

Анонимен

преди 2 месеца

Историята ще го запомни като-Жужи!