56

Анонимен

преди 6 месеца

На никой нормален човек не му се умира за ЛГБТ общностите в ЕС, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Великобритания, Южна Корея, Япония, Канада. Вместо тези страни да пращат оръжия и бомби време е да пращат армиите си там, а не да лъжат украинските войници, как руснаците били разстрелвали пленници!

55

OZZY

преди 6 месеца

Aзовци ,след Мариупол, вече не се вземат в плен!

54

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците плащат на трафиканти на хора,за да избягат от страната.Някои плащат хиляди долари на трафиканти,за да ги преведат през заобиколни пътища в съседни страни,съобщава The Irish Times.Това е най-мрачният час за Украйна.Държавата е изтощена.Не е необичайно да чуете украинци насаме да казват,че може би е по-добре да приемат загубата на част от територията,за да спасят животи".Според украински офицер резервът от доброволци е пресъхнал и наборниците,които не искат да служат,стават неефективни войници,които бързо биват убити.Русофоби,осъзнайте се!Украинските мъже и жени не искат да умират за

53

Анонимен

преди 6 месеца

УТРЕ ЛИ СА ГИ РАЗСТРЕЛЯЛИ ИЛИ В ДРУГИ ДЕН??!!!...

52

Анонимен

преди 6 месеца

Бой до последното укри! Седем по-малко... какво реве пак Зеленяшка?

51

Анонимен

преди 6 месеца

Киевският наркокартел изпадна в отчаяние заради мощта на ВС на РФ. Поблемът с липсата на огнева мощ на Украйна в сравнение с ВС на РФ е често срещана тема сред зомбитата на киевската хунта. Това каза командирът на разузнавателното подразделение на БЛА на киевската хунта. "Ние не разполагаме с достатъчно оръжие и техника, за да победим Русия", предава CNN думите на командира. Отбелязва се, че киевското ръководство планира да увеличи числеността на биомасата си с половин милион зомбита, за да балансира силите с ВС на РФ.

50

Анонимен

преди 6 месеца

В Донбас американец помага за унищожаването на зомбита на киевският наркокартел. "Вил" дойде да помогне на руснаците да защитят страната от агресията на НАТО. Самият той е служил в американските въоръжени сили и е видял как Съединените щати се бият в Афганистан. "Вил" участва в освобождаването на Авдеевка. Флагът на САЩ се вее над града в знак на солидарност. "Тези момчета са невероятни хора. Това, което правят всеки ден, си е тяхна работа. Това е невероятно! Горд съм, че съм тук, тук съм с прекрасни хора! Трябва да им помогнем."

49

АнонимеН

преди 6 месеца

НАЧАЛНИКА НА УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ БУДАЛАНОВ: НЕМА ДА ГОВОРИТЕ ЛОШО ЗА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО ЗЕМНО И САМО ДУМАТА ИМ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУША И НИКОЯ ДРУГА! ЗЕЛЕНСКИ Е ПРЕДАТЕЛ ОБЯВИ БУДАЛАНОВ!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Това е реакция на хунтата в Киев, заради зачестилите предавания на украински войници в плен, които не желаят да умират за Зеленски и бандата му, за Байдън и шайката му и за Урсула и вертепа й! Елементарна пропаганда в стил Гьобелс. Плашим нашите войници, че руснаците убиват пленници и те повече няма да се предават, но въпреки това украинските войници не се подават на тези евтини трикове и за да си запазят живота се предават. Използват и парола Волга на честота 149.200.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Ако са имали татуиран пречупен кръст какво очаквате да ги правят?

46

Пиян залян

преди 6 месеца

Ало , писачите , а евреите колко жени и деца застреляха ?! Защо нищо не драскате за този геноцит ? Май краварите са ви затворили зурлите ! Жалки сте !!!!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 6 месеца

В момента руснаците ги бият като маче у довар, и трябват страшилки, че току виж всечки се сдали в плен!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Руските терористи по нищо не се различават от отрядите за екзекуции на Хитлер! И техния час ще дойде, това че са убили други хора, няма да ги направи безсмъртни

43

можеби си имат

преди 6 месеца

право да ги чувалосат тея - колумбииски спец или азов . нетаняху изби над 40 заложници . 5 ги бумнаха войските му , защото се усъмнили . да . на фронта фашагите седят дрогирани в окопите . и заложниците от изрел пили за здраве каптагони . хахаха киев напада .

42

Анонимен

преди 6 месеца

Южнодонецко направление, Угледарски район. ВС на РФ окончателно се укрепиха в Победа и започнаха движение по трасето откъм страна на Константиновка. Движат се на юг от Победа. В Новомихайловка ситуацията се развива бавно. Руските бойци продължават да щурмуват позиции на зомбитата в населената зона, атакувайки от североизток, изток и югоизток. През последното денонощие няма сериозни подобрения. Зомбитата на киевската хунта също периодично атакуват, понякога дори с бронирани машини, но без резултат.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Направление Запорожие. ВС на РФ се окопават в централната част на Работино (доколкото е възможно в тези руини). Зомбитата на киевската хунта заемат позиции на север и използват FPV дронове и квадрокоптери с катапулт за хвърляне на боеприпас. Като цяло ВС на РФ упражняват натиск по цялата линия на бойно съприкосновение в Ореховския сектор и изтласкват зомбираната по натовски стандарт биомаса към Новоданиловка и Мала Токмачка.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Нямали са бяло знаме. Нали Зеленски им бил забранил да носят бяло бельо, щот укрите много го ползвали за "знаме на спасението" и по тази причина е станал инцидента...не било ясно що се движат с ръцете нагоре...все пак и Зеленски да вземе отношение

39

Анонимен

преди 6 месеца

До 22. А американците какво защитават по целия свят? Някой да ги е нападнал?

38

Анонимен

преди 6 месеца

E как трябва да се прашат украинците дето искат да се предадат в плен иначе войска няма да им остане, аз пък гредах запис където *** им помагат даже да изезат от окопите.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Артемовско направление. Продължават позиционните боеве в Богдановка - без напредване на ВС на РФ. Наблизо се водят битки за укрепен район, разположен между Богдановка и Валяновка. Освен това има напредък по жп линията и шосето от Бахмут до Часов Яр. Щурмът срещу Ивановское (Красное) продължава. Съобщава се, че под прикритието на артилерия и авиация руските бойци са си пробили път към центъра на селото и са се укрепили. Зомбитата на киевският наркокартел прехвърлят резерви и се готви за контраатака.