69

Анонимен

преди 3 месеца

И това трябва да ме обиди ? Имам си всичко , което ми трябва. САЩ и Англия направиха толкова много войни през годините ...... А да ви питам нещо, мама , мойта МАМА 1992 година рева и не ме пускаше в Унгария, знаеш ли защо ?????????????? Трябва да мина през Югославия, я кажете смешници какво направи нато с тях ???????? Знаете ли какво е хубавото, тагаренко ще ви гепи всичките да се биете за бай Дън , аз съм дърт, хехехе , смешници :)))))))))))))). До един ще умрете, и ще има мацки за мене :))

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Фигачев "Това се оказа новата модна тенденция в блатните територии." ------ ти не се радвай, че оловното натряване все още не е отменено и в блатните и извънблатните територии!

67

До Doom Metal

преди 3 месеца

Имам един стар хладилник мраз, ако искаш да ти го дам. Ще бъде добро начало за завръщането ти в сесесер.

66

Doom Metal

преди 3 месеца

Аз съм възрастен човек, около 50 вече. Помня когато падна комунизма, бях НАЙ-ГОЛЕМИЯ фен на запада. С времето разбрах какво е запада, и историята им от къде са им парите. Не съм гласувал от 20 години, но, сега ще се гласувам, и моето семейсвтво ще гласува против там разни хора. Ако някой иска да ме пропомотира , абе дай за разни рубли / копейки да си казвам това, което мисля !!!!!!! ФАШ и ЕС са по-голямо зло от СССР !!!

65

Фигачев

преди 3 месеца

Мурзилков не издържа на руския мир и си пусна един тромб във вената. Това се оказа новата модна тенденция в блатните територии.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е това дело?! Нещо е съградил с ръцете си ли?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Чака я съдбата на Съпруга и.Крадци и шпиони на Сащ.

62

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 3 месеца

Това жълто куче , още ли диша ? Ще я строя пред наказателните взводове.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Само да се вметне в коментарите, тя не е ли сред първите облагодетелствани от смъртта на съпруга си?

60

Анонимен

преди 3 месеца

А тая дали обещава като мъжо си, че ще организира цветна революция ако й дадат някое друго милионче?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Ще свърши и тя като него,безславно .

58

Не ни внушавайте

преди 3 месеца

отсега колко е сурова яростта на Юлия Навалная. Времето ще покаже. Пък ако не се окаже достатъчно сурова, може да я подсилят с отвъдокеански финикийски знаци.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам дали тази има деца, но първо за семейството си трябва да помисли! Тази веднага трябва да престане с глупостите, докато все още не е късно, видя как завърши мъжа И, няма нужда и тя да се набутва в калта! Добре си се разкарва из курортите с любовника си, живее си добре, няма нужда от повече, нито от политика!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Фатъй моме ранцат со такъмите и бегай да полежишвлайната на фронта, където укерутите срещу които Навални бе крайно и то доста яко анти украински настроен дори казвайки или по скоро повтаряйки че Криме е само Руски. Оди в Киев да белиш очи. Колко пъти отиде до затворите в които Навални бе засилен. Колко ***? Явно Сашко е бил глупаче да не зацепи с каква неверница се е обвързал. Та тая го следеше къде Сашко премята краденото за да одмъкне всички- изобщо сценарий за криминална лепоф

55

Анонимен

преди 3 месеца

Как да продължи - тя и любовника и са съсипани от смъртта на мъжа и и ще трябва да го преживеят някак. Някъде на почивка може би.

54

Анонимен

преди 3 месеца

На никой не му пука. Ние не сме американци и тук пропагандата има обратна реакция. А, Наволна от години не живее в Русия. Кой знае къде се ......бе, но си прави реклама.

53

Анонимен

преди 3 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

52

Анонимен

преди 3 месеца

Уж ЕС и САЩ говорят за демокрация а пък в Полша Арестували фермера протестиращ със плакат Путин да бил навел порядък във Полша и Брюксел след като свършел със Крайна. Всеки уж имал право на мнение. Бти и Диктатурата в ЕС и САЩ.

51

Ceляндурът

преди 3 месеца

888, боли ли истината, ограмотения/ ограмотената? Муахахахахаха..

50

Анонимен

преди 3 месеца

Каква сурова ярост?Всички видяха как нахално Нахална се усмихнваше когато разбра какво се е случило с мъжа й.Ще продължи делото на мъжа си като иска пари от западните балъци като им обещава да разруши Русия.Нещо като ало измамниците хаха.