137

HeinrichHimmler

преди 3 месеца

Русия щеше да фалира, сега обясняват колко нормално било да има растеж по време на война. Какво стана със санкциите палячовци от Запада?

136

Анонимен

преди 3 месеца

Едни костюмирани господинчовци, любезно и възпитано обясняват, какви нови инструменти за убиване са изобретили. Използват разни интелигентни термини за това. Тихичко сгъват едни бясни пачки в джоба.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Укрофашистите закономерно бяха разгромени при Авдеевка, руската армия Прпдължава на югоизток към Угледар.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Пишете си, писането е безплатно, както и въжделенията за победата на Украйна ! Керванът си върви, обръчът се затяга, ще се стигне и до липса на храна за великата украинска армия и самите й бойце ще се предават. Не знаете ли как колумбийските наемници при първите изстрели от реска страна са се панирали....И в свободното от писане време вижте в историята дали е побеждавана руска армия...

133

До135

преди 3 месеца

Няма никва нужда да ходят до Русия, могат просто да отидат да поживеят седмица в някое видинско село.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва и статия да се напише, как ЕС настъпа мотиката, няколко пъти.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече наближава избирането на Путин толкова повече чудеса ще ви засипват от Русия. След месец Русия ще е първата икономическа сила в света и всички хора търсещи спасение, справедливост и безкраен щастлив живот ща се струпат на руските граници. След избирането на Путин всичко в Русия ще си стане както по-рано че и много по зле.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Само за днес Украинските сили са загубили 560 войници в близост до Авдеевка.Нещата отиват към погром.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Какви ли не измишльотини се изписват в тоя сайт които нямат никаква връзка с действителността. В същото време се избягват факти и случки в любимата на русофилите Москва които позорат България. Делегация от продажници и предатели начело с представящият се за депутат Румен Петков и още три копейки депутати от партията на Копейкин са присъствали на конгрес (людоедското сборище) на джобната партия на Путин Единна Русия като депутатска делегация от България отишли да подмирисват руските си братя.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Въпросът който ни касае всички нас Е,не как Русия успя да се спаси а защо ЕС се накисна в тая кочиna Украйна и си засра бъдещето ?

127

анонимен

преди 3 месеца

На всички тук умиращи от умиление по повод Россия-мать им пожелаам не просто да отидат, но и да поживеят в някоя руска деревня от типа на Мухосранск. Просто на 100% гарантирам, че само след месец ще ронят крокодилски сълзи, тъгувайки по загниващият и омръзният Запад.

126

Анонимен

преди 3 месеца

До 124Има много държави сменяли си имената и Индия наскоро искаше но не знам какво стана))Еми стана, че я смени на Бхарат, но свето я отсвири и продължава да си я нарича Индия.Все пак не е цивилизована Нидерландия та да се съобразяват как иска да я наричат!

125

Анонимен

преди 3 месеца

Сега на 3 ти Март , ще видите колко хора ще носят освен български и руски знамена ! Това е знак и за управниците и за Русия !

124

Анонимен

преди 3 месеца

До 125Колегата пише самата истина.На територията на днешната европейска Русия са живели угро-фини и заселващи се славяни.Нещо подобно с траки и славяни.В повечето територии славянският елемент наделява като угро-фините са претопени. Остават карели, марийци, мордовци,и др. при които славянският елемент е претопен.

123

Анонимен

преди 3 месеца

До Георгиев - Къде са по- големи заплатите - вземи средната за русия и сравнявай .А по качеството на живот рашка е на 69 място което е най-важното .Гуряев е много прав правиш бомби убиваш хора и вдигнали БВП .

122

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 129. Че ого са ограбили ? Не знам да са имали колонии... ти кво ше кайш ?

121

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 126 По големи грабители от руснаците историята не познава.

120

Анонимен

преди 3 месеца

До напразно се радвате. Щом казваш...

119

напразно се радвате

преди 3 месеца

До Ехаа Някаква глуппава статия в някакъв глуппав сайт не означава че Русия се е спасила от нещо.

118

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 117. Абе вие тачите Чингис хан, Атила, Александър Македонски и т.н. които са се грабители и убийци а лицемери долни ?