19

Тъпите страдат!

преди 3 месеца

Българите сме с Турция! Те са ни дали шкембето, чалгата, кючека! А третополовите извратеняци само са ни вземали и убивали!

18

Шерлок

преди 3 месеца

Не знам дали Камерън е реален министър-председател. Но - много срещи прави - малко информация има за тях. Чий го дири Лорда не е ясно. Няма работа тук и да си заминава. Навремето имаше виц за Лорда, Форда и Шопа. И той завършваше "*** ти форда, узни си лорда ..." И дали театрото с прокурорчетата не е за отвличане вниманието от Лорда ?

17

Анонимен

преди 3 месеца

Този свършил,ли е през живота си работа за 2 лева?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Камерън беше тук за да прати български мат'рял от балканската коллония на фронта в Укрия! И на кучетата им стана ясно!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Я бягай,с 200,!

14

Дякон Игнатий

преди 3 месеца

Чуков да си публикува родословното дърво. От що се срамиш, бе другарю?

13

Magna Bulgaria

преди 3 месеца

Другарят Чуков уверено разпространява руската версия за ставащото по света и у нас, без да се досети, че поне малко би трябвало да позамаже очите на лековерните българи (за каквито по неизвестни имперски причини ни мислят в Москва).Т. напр. с глупостите за Вучич и за Сърбия постига точно обратния ефект:няма и един истински българин, който да поддържа великосръбския шовинист и руски прислужник Вучич!Русия и вярното й кутре Сърбия трябва да бъдат докарани до пълна капитулация,за да я има България!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Нито турците ни трябват, нито сърбите. Винаги са били врагове на България! Турското влияние и ислямизирането и наводняването с мигранти-мюсюлмани, аранжирано от Турция с ръцете на ЕС, трябва да бъде прекратено НЕЗАБАВНО!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Той е на мнение, че най-вероятно Тръмп отново ще стане президент на САЩ. Пълни глупости. Тръмп няма да бъде отново президент

10

Анонимен

преди 3 месеца

По некадърни анализатори от Чуковите братя не съм чел! Отново, брътвежи и бълнувания!

9

Много моля!

преди 3 месеца

Докога ще каните този и брат му? Единит гледа само руска телевизия, другият арабска и всяват ужаси. То по техните канали няма един нормален *** и независим канал. Намерете някакъв анализатор без да е промит от 50 г и с свежа глава!

8

Жиката

преди 3 месеца

Вярно казва.Ингилизите ,клатят Източна Европа.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Боян ДС Чуков няма ли да добави и нещо за съветското влияние у нас?

6

OOoха мамашааа

преди 3 месеца

тоа чуков путин ли е вееее???

5

нещо пак се объркал

преди 3 месеца

чук-ов от запада неможе и няма как да има пропаганда по простата причина че там всичко е свобосно както медиите така и хората да изразят мнението си, пропаганда може да има само от место където това е забранено със закон и всичко се определя от едно място както е русия, затова казеаме има руска пропаганда, западна няма как да има, ама нещо мозъчето ти промито от рашиззммаа няма как да го осъзнае това ми се струва

4

Анонимен

преди 3 месеца

Много грешна политика и страна за България, тези които са наблизо до нас и са сила Кати Русия и Турция трябва да са до нас, ако сме срещу тях ще ядем хуракта. САЩ и Англия са далеч и днес ни пазят утре баста !

3

Анонимен

преди 3 месеца

Като споменах за турското не дай боже един референдум в Кърджали и България ще се раздели с тия области естествено хората там знаем за кого ще гласуват референдума ще бъде признат от Европа няма кой да, се противопостави явно и такъв, сценарий се готви

2

Българин

преди 3 месеца

Тоя ДС другар каквото е казал, е познал на 18%...Та и сега. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да стане!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не на всичкки, на повечето е ясно, че е смешно. Само не е ясно що ни имат за *** и ни плашат като малки деца с торбалан. И разбиват освен икономики, и живота на хората.