11

До 2

преди 3 месеца

Дава си заплатата!? Да, но си е увеличил представителните разходи от 210 000 на 500 000 хиляди годишно, тоест дал си отгоре три пъти годишната заплата!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ей това е да спечелиш кметския пост, да си с най-голямата група в СОС, председателя на СОС да е от твоите хора ..и въпреки това да се оплакваш и да се държиш все едно си в опозиция... Типично за едно "мамино синче", свикнало всичко да му се дава наготово и да няма никакви проблеми в живота. Всичко което поиска да му се дава сега и веднага..

9

Майора

преди 3 месеца

Защо не искаш нови избори след като си убеден че ще ги спечелиш? Нищо не направи , освен с мис Бони да се оплаквате и даобвинявате другите за вашата некадърност!

8

Ха-ха

преди 3 месеца

Ще получи, ама друг път! Живеещите в София го видяха какво представлява и определено няма да се вържат втори път!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Комунист да даде властта, това НИКОГА не се е случвало и НЯМА да се случи

6

Сандо

преди 3 месеца

Боко как го клати низотзад след като изфалшивиха изборите ... та чак на мене ми станва кеф

5

Дедов внук

преди 3 месеца

Ощетен е, но не иска нов вот да го докаже. Ей, голям внук на дядо си е това момче.

4

Никола Стефанов

преди 3 месеца

"Той смята обаче, че ще получи повече гласове при вот" - след като е убеден значи няма причина да се страхува от едни нови избори. Даже напротив - ако успее да получи повече гласове ще настрие носовете на опонентите си.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Щом смята, че ще има повече гласове при едни нови избори, тогава защо не ги иска? Така ще има шанс за по-голямо мнозинство в СОС. Страннен човек.

2

Розовия

преди 3 месеца

Купи ли розови еднорози за новия гей парад? Бони щастлив ли е?

1

И кое е то?

преди 3 месеца

Какво правиш, че да те спират? Освен да си даваш заплатата и да обявяваш публично къде, не виждам да е свършено нещо. И реването, де. От теб и мис Бони. Половината ти екип с големите обещания и визии вече се отказа. Включително архитекта.