60

Анонимен

преди 3 месеца

Дания е една от най развитите икономики в Европа и с един от най високите стандарти на живот, така че бе ми казвай кво зависи и не зависи от тях, ти гледай от нас кво зависи, ми квот наредят от посолството.

59

до 22

преди 3 месеца

Мисля, че твоят основен проблем ти е ограмотяване там наблегни.нето

58

Анонимен

преди 3 месеца

Като цяло съм против еврото - няма голям смисъл от него, но нещата сега стоят така, че няма друг вариант. Положението ще стане много зле, защото ако се откажем от тази клауза лева ще удари дъно. Но съм много против и Копейкин - този човек е на някакви страшни синтетики и промишлени количества бяло, не е в час. Нямам вяра и в съпартийците му - големи некадърници

57

Германец

преди 3 месеца

Еврото идва, копейки. Шенген също. МOЧA и Альша си отиват. Вашият несбъднат русофилистичен живот тоже. Пак сте от грешната страна на историята :)

56

Анонимен

преди 3 месеца

До51. Дания се крепи на чужденците . А социалистите на премиерката Мете са тарикатите. Те се правят на патриоти но си живеят в измисления свят на социалните придобивки и авантите от тях. За германските фирми в автомобилостроенето ,корабостроенето . Живота им върви по друга писта е евро . Току що чух , че най високите заплати са в 3000лв в Кнежа и Пирдоп . И 2024 ще се дигна с още 2000 лв. Това е живота в комфорта

55

дедо ви

преди 3 месеца

имаше един сидеров и той така дигаше прах , сега е на тротоара :) е , копейкин и той се е запътил на там .

54

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 50- 120 млн. месечно, а не годишно. Годишно е 1,44млрд. лева. Това наистина е чудовищна сума за една бедна държава, като нашата. Чудно ли е тогава, че сме на това дередже!

53

Анонимен

преди 3 месеца

Тук някви олита постоянно говорят къв бил лева и сметките на кого били в евро, а това каво общо има със смяната, това не е просто замяна на валутата а са обвързващи договори с много задължения, то не случайно половината държави в ЕС не са го приели, като Дания, Швеция, Унгария, като е само една смяна що на вземем долара, та да видим кво ще кажат от европата.

52

Тенгри кан

преди 3 месеца

Правосъдната система се държи от ДПС, затова е това бавене на КС да реши дали да има референдум или не. Бавене е вид отказ, но това е противоконстутиционен отказ сиреч КС трябва да излезе с офиациално решение - "да" или "Не". Знаем, че арслан Аамедаа Доган не е фен на референдумите, защото той управлява еднолично Вилаета, но се пак и в Османлар халифата е имало кадии;))) Коста, ку иска да получи отговор, да атакува Сараят в "Росенец" като Христо Поборника от ДБ:)))

51

Анонимен

преди 3 месеца

Копейката е пич. Набара празната политическа ниша в точният момент, ориентира се бързо как да вади политически дивиденти от всяка криза, сега си топка топката, прави си кинти. Покрай него захлебват и още една камара хора. Бизнеса върви. Какво повече му трябва. Тия дето вярват че Възраждане има за цел да управлява държавата изобщо не са наясно за какво става въпрос. Хората правят пари бе. Пари.

50

604 000

преди 3 месеца

Са заблуждение шебеци ,а за 5 милиона българи *** и техните шизофрения идеи са не съществени и не значими.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Копейката щял да праща свои депутати в Европарламента за да борят еврото... Тоя е на някакви много тежки, руски наркотици.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Всички привилегии, които политическата Maфuя си гласува през тези 34 години ще бъдат премахнати и над 10 000 хрантутници няма да тежат на българският народ. Всеки един от тях струва на държавата ни по 12 000 лева месечно или 120 млн. годишно. Сами си направете сметката за какъв чудовищен ярем става въпрос, с който една шайка 6e3pogHuцu и предатели, държат народа!

47

Вызраждане

преди 3 месеца

Мольния!!! Пасольството ще дава по една щайга рубли!!! Парите стигат за един сандвич с тушонка и стакан боярищник!!! ЗАПочНА СЕ!!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Унгария е стара държава с евроинтеграция и е с евро . Словения , Хърватия, Гърция е с ЕВРО . Дания е слаба финансово и политически от страна в ЕС нищо не зависи от нея.Тя е финансово зависима от Германия , 80 % от фирмите са от ЕС и най голям процент от Германия . Заплатите на тия фирми се изплащат в евро . А пияндетата с колелетата са в крони. За тях евро не им трябват те са във времето на Шекспир.

45

Анонимен

преди 3 месеца

ВСИЧКИ ДА ИЗЛИЗАТ. ПОДКРЕПА ЗА РЕФЕРЕНДУМА.

44

Анонимен

преди 3 месеца

"Какво забъркваш Дания. Тази страна е в периферията на ЕС." - Това има нулево отношение ... но ти си вервай. И каква "периериферия". Лепнала се е за Германяи. ДОри в Гемрания има още села, говорят на датски.

43

Анонимен

преди 3 месеца

В КС един въпрос го мислят по 6 месеца.

42

Анонимен

преди 3 месеца

То за богатите, особенно милионерите не ги бърка евро или левж

41

Анонимен

преди 3 месеца

Тук става въпрос за Българския ЛЕВ . Който е против моля да не се изказва. Пишете си там в някой евроатлантически саит. И моля без възражения. Всичко което кажете ще бъде използвано срещу вас в съда. КОМЕНТАРИ САМО ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!