21

политически

преди 3 месеца

Цивилизацията е започнала от производството на храни и земеделието.Всички големи култури са земеделски- Египет, Вавилон, Гърция, Рим.Нямало ли е това нямало е как да се стигне до литература и религия, И духовност.Нямало е как без скотовъдство и земеделие да се издържат армии на фараони, цезари, да се строят пирамиди и да се прослявя Бога.Думата култура апропо означава обработка на площи и култивирането на растителните сортове в римската цивилизация.Няма как да има политика без да се нахраниш!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Нямате наяване....алчняри

19

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото и да ти говорят става дума за едни пари. В случая за парите на данъкоплатеца. Тези са толкова нагли, че искат държавата да им гарантира цени, каквито на тях им харесват и да им раздаде субсидии. Такова рекетьорство го е нямало и по времето на Вис и Сик. Една прослойка хора да искат държавата на всяка цена да им поддържа бизнеса и да премахва конкуренцията им. Но иначе на книга живеем в пазарна икономика и цените са борсови :))))

18

Анонимен

преди 3 месеца

Нямате подкрепата на народа, зърнари, защото искате народът да ви плати масрафа. А масрафът ви не е от евтините.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата и Пра сето изкараха пълначите на Чекмеджето да бутат Правителството.

16

Анонимен

преди 3 месеца

А акциз върху горивата плащат ли зърнарите ? Щото акциза подпумага само зърнарите които са милионери за сметка на другите . Само да питам де .

15

Боко Тиквата

преди 3 месеца

По-добре е Майбасите да дойдат !

14

Анонимен

преди 3 месеца

Затуй пък наште Гербави правителства беха особен пример за 'акъл" и за "топки".Акъла от вожда ни "Аз съм *** и вий сте прости", а топките от Главния мултак "Кото каже господин Борисов".

13

Анонимен

преди 3 месеца

Денков: Май добре е да дойдат танковете, Тагарев: Няма танкове всико пратихме в Украина

12

Анонимен

преди 3 месеца

Щели да блокират за 2 дена....Що не звеме правитеслтвото да им блокира "помощите" за примерно два сезона?Българите няма да го усетим по магазините, *** ще ни останат в бюджета пари за неща по-полезни от "подпомагането" на зърнари за закупуването на скъпи автомобили и други "земеделски" стоки.

11

Анонимен

преди 3 месеца

При положение, че доматите по магазините са от Турция, краставиците от Македония, крушите от.... не ми са вярва чак, ама от Холандия и т.н. са чудя за къв са ни на нас българите така наречените "наши земеделци"?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Сега е редно жандармерията да се намеси и да ги спре да блокират пътища. Всеки иска сигурност, не само хората, които отглеждат зърно. Но не всеки е тръгнал да иска от държавата с изнудване. Те са най-богатата прослойка и зад исканията им прозира желанието на Борисов за пореден път да дестабилизира, за да отклонява вниманието от себе си, а и за да се мъчи да тласка процесите към изгоден за него път. Да докажат, че имат загуби, като да го докажат с декларациите си - най-чистият начин да докажат, че са на загуба. Ама не искат, нали? Защото няма как да докажат това. Така че, полиция и жандармерия

9

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми се иска поне веднъж правителството да се противопостави на изнудване, но не ми се вярва, за съжаление, особено като се сетя, че половината от управляващото мнозинство е Борисов. Със зърнарите стана малко като в оная поговорка - храни куче да те лае.

8

Алчни копелета са

преди 3 месеца

Зърнарите. Настояват за пари които всички ние да им дадем, чрез политическите простИ туткИ, които също ще си приберат дивидента .!.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Денков как мрънкаше били печели на хората на вас пречат из.... од до.... лен и използвали момента кога се менкали с мутрата ужас

6

МВР са престъпници

преди 3 месеца

Откриха в България незаконни затвори за изтезания използвани от МВР и Министерство на Здравеопазването !

5

Ха-ха

преди 3 месеца

Някой да им плати масрафа. Иначе трябва да вадят свои пари

4

Анонимен

преди 3 месеца

Денков, позор, оставка и затвор!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Бентли и Майбах са вдогнали цените на новите модели с 30%. Затова и протестират зърнарите.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Българите май се пробуждат.политиците са в пълна паника