17

Анонимен

преди 3 месеца

Не думай, аз мислех пък че се редят на опашка да ходят в Путинова Расиа??? ХАХАХАХАХА

16

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 месеца

Дойдем ли, ще затворим границата и ще решим демографската криза и повече българчета няма да бъдат унижавани като треторазряден човешки материал в америка! Ще върнем и казармата да се научат младите на патриотичен дух и ценности! Не на американските перверзии, вредния фаст фууд. Съжалявам всички български семейства, които загубиха децата си, които ходиха да робуват на САЩ и на други дъжави! Ние ще спрем това! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Бе и ние работихме, каквото ни падне летните ваканции, това 90те. Всичкото ученик бачкаше. Къде за пари, къде, за да хващаш гаджета. После що спряха или пък не са

14

АМЕРИКА за БЪЛГРИЯ

преди 3 месеца

Пример от преди година. Канадска фирма иска концесията на българска мина за 30 г. Неин представител се обръща с молба към американски лобист с влияние в България,като му обещава 5% от печалбата. Разбира се американецът веднага ,,договаря" сделката с водещ политик,които в момента е на кормилото на държавата ни,като му обещава 10% от своята печалба. Разбира се сделката е направена и така с българските пари фирмата се облагодетелства с десетки милиони на година и една част от тях отива за подкупи и

13

Анонимен

преди 3 месеца

Първо да ви обясня как е в САЩ бил съм много пъти там децата от 16-17 г. започват да работят дори родителите им да са богати като сервитьори, миячи,бояджии, билетопродавачи и други такива нископлатени работи за да се научат на труд, та и нашите студенти които още не са завършили работят същите работи, а не като в България както *** научиха децата си да ги дондуркат в къщи до 40-45 г. възраст в САЩ след 21 г. никой не живее при мама и тати ако учи може и да му помогнат ако не на работа.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Дано пак я има тази програма, някой от предишните беше прав, нека децата видят свят от по малки.

11

До Иван

преди 3 месеца

Дано да ги изпревариш!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Абе копейки, що никой не ходи в Масква? А уж руплите се бяха вдигнали, няма ли го баш г-н Копейкин да разясни мистерията?

9

Анонимен

преди 3 месеца

Защо да ходят в Русия, на Русия не й трябва работна ръка. Имат си достатъчно.

8

Анонимен

преди 3 месеца

И кво? Вместо да чистят и сервитат в Англия, Италия и Гърция, го правят в САЩ. В началото се вадеха пари. По време на предишната криза, когато долара стигна левче някои студенти трябваше да работят на 2-3 места за да могат поне парите, които са вложили да си избият. Сега с този висок долар сигурно пак е добре. В крайна сметка някой трябва да върши нископлатената работа, която американците не искат да вършат.

7

Револвер

преди 3 месеца

Тая програма беше много популярна пред десетина години. Сумати братовчеди и познати заминаха. Момчетата се връщаха със спестени пари за кола, пък девойките направо си оставаха там, защото веднага се залюбваха за американци. Сега не знам как е с по-новото поколение, което отказва да работи.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ванка, какво е мохи. Ти със сигурност не си ходил на студентска бригада

5

Иван

преди 3 месеца

Това са предали. Това са едни мохи. Дано да се споминат тези предатели.

4

до Патриот

преди 3 месеца

Ето затова ви мразя от дъното на душата си русофилите ,защото веднага го обръщате на злоба ,какво лошо има ,че децата са отишли за 4-5 месеца да поработят не мога да разбера.

3

Патриот

преди 3 месеца

Краварска политика за привличани на българските деца. Съвременен колониализъм практикуван от десетилетия. То затова и в учебниците по история на България се размива патриотичното ,родолюбивото,а се налагат *** идеологията,която унищожава семейството,ценностната ни система,градена във вековете,тези качества на българите,които са ни запазили като народ през турското робство. Аз мисля,че това всичкото може да се промени единствено с радикални действия,но и това ще стане!

2

Анонимен

преди 3 месеца

И аз 2001 ходих в Орегон, а как съжалявам, че не останах там, а се върнах в гнусната България. Велика е американската нация. И в Азия съм работил после, в Европа, в Африка, но по велика от Америка, няма. България е дупка и дупка ще си остане.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на тия деца хем се научават на труд хем виждат свят хем с 50 бона в джоба си идват.