71

курвата Украйна

преди 7 месеца

Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

70

456

преди 7 месеца

Под всяка статия, 2-3 копейки копират едни и същи кремърски опорки, никаква мисъл, никаква креативност, просто ги преписват. Живота им бил скъп. Не е скъп живота, а изкарване малко пари и ако се чудите защо, защото не влагате мисъл, нямате критично мислене и сте спрели да се развивате, а чакате някой да ви оправи

69

Шелок Холмз

преди 7 месеца

Интересното е, че са ги гванали и средстата ще бъдат върнати в държавния бюджет, а краденето от България - НИКОГА. Незначителна разлика.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Чипове от перални t . me/governorgeneralN/1734

67

Сандо

преди 7 месеца

а, верно ли има корупция в Украйна

66

Опалски

преди 7 месеца

Няма толкова низша нация като рушнята. Гледах срещата на пуйлото с инвалиди от есвеото. Едно низше мобилизирано младо войниче му благодареше за протезата, но се оплака че докато било на есвеото, кредитните му задължени се увеличили много. Отвратилно направо.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна е в състояние на тотална война, Русия - на ниво военна операция. Украйна не е държава, няма бюджет, няма икономика, всичко зависи от това колко ще изпросят и какво ще им дадат. Изборите са отменени, населението няма право да напуска страната, вече мобилизрат жени и 17 годишни. В Русия няма тотална война, руснаците живеят нормално и знаят че там някъде се провежда военна операция. Русия се развива, Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия.

64

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

В Прага като чуеш думата украинец и нормалните чехи изръпваха в ужас. Говоря за години преди войната. Пристигаха на талази с някакви автобуси и бачкаха по строежите при температури -10 градуса. Един приятел издържа на един строеж с тях само един ден. Вика всички други украинци, само аз българин, в обедната почивка забиваха ножове в една врата. Живееха в така наречени "обитовни", нещо като казарма с по 40 50 украинеца спят в едно помещение. Бачкаха за минимално заплащане, често и без осигуровки.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Тука разни копейки и центчета война форумна водят, кой от кой по голяма п,р,о,с,т,о,т,и,я ще измисли, па през това време укрия у,м,ре, няма оръжие, няма хора, няма пари, факти кво да правиш, а вие си продължавайте креватната битка с надежда да промените нещо, нас дето не ни вълнуват тея неща си ви гледаме сиира.

62

мак

преди 7 месеца

Какво толкоз, пак ще ги пуснат предсрочно в ес, нато и където пожелаят. А зеления дали ще коментира, дали ще го поканят на всякакви срещи в чужбина, да му чуят мнението? Той нали е сладкодумен, когато моли и нарежда.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Я! Тоя арестуваха ли го вече?

60

Анонимен

преди 7 месеца

Румънски и унгарски политици направиха изявления, че и те искат парчета от Украйна, там били техни територии.

59

а бе

преди 7 месеца

А бе! А какво става с членството на Украйна в ЕС. Приеха ли я вече Украйна в ЕС?

58

Анонимен

преди 7 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

57

До 21 век

преди 7 месеца

Малко след това в Русия за пръв път пускат тоалетната хартия по магазините

56

Анонимен

преди 7 месеца

БАЦЕ ПРИСВОИ ТОЛКОВА ОТ 10 КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛА

55

До70

преди 7 месеца

Ми точно като типичния кравороб бе, що бягали на запад да бачкат, що карали западни таралясници и т.н. едни и същи оФце сте бе.

54

21 век

преди 7 месеца

В средата на 20 век, през 1957 година Русия пуска първият в историята спътник в Космоса. В първата четвърт на 21 век, 2024 години в САЩ разработват нови методи за екзекуция и душат 26 минути човек с нов метод за удушаване с газ.

53

КуКлус

преди 7 месеца

Страхотен бизнес върти Зеленски :) Осама Бен Ладен 2-ри номер ! Само да знае че един ден и той ще стане неудобен !

52

Анонимен

преди 7 месеца

Байдън сега изпитва трудности с отпускането на нов пакет помощ за Украйна, така че съюзниците на Киев "са в много критичен етап" - Шолц. Шолц призова европейските партньори да засилят финансовата и военната подкрепа за Украйна, съобщава Bild. Той възнамерява "да говори в Европа за това как всеки може да увеличи и разшири своя принос". Шолц смята, че в други европейски страни, за разлика от Германия, военната подкрепа често е "ограничена".