283

Напред, на нож

преди 4 месеца

В Украйна започнаха да се мобилизират цели футболни отбори, твърдят украински журналисти. Съобщава се, че групова призовка в териториалния наборен център (военна служба) е изпратена на 25 футболисти на киевския клуб Оболон, играещ в украинската Висша лига. Украинските медии уточняват, че груповата покана е дошла в момент, когато играчите на Оболон са били на почивка в ски курорта Буковел в Карпатите.

282

Анонимен

преди 4 месеца

82 -ОМБР.... и си оправи правописа....много грешки , неграмотността е първи признак на изкривени възприятия за действителността ...поне едно правилно конструирано изречение да имаш ..

281

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

След осем години гражданска война в Украйна населението на Донбас вече не иска да живее в една държава с националистите от Киев. Пътят към мира е в това Украйна, а също САЩ и ЕС да признаят референдумите, с които Крим и Донбас се отделиха от Украйна, така, както признаха референдума, с който Косово се отдели от Сърбия. Международното право значи нещо ако важи еднакво за всички, а не избирателно.

280

82-ОМБР

преди 4 месеца

...давам промер с Галилейо Галилей,когато е твърдял,че земята е кръгла,и при условия,че тогава е имало плюсчета и миноси на твърденията му,ти се замисли коло пъти минусите щяха да са повече от плюсовете,но тези минуси няма да направят земята плоска!

279

ДО 82-ОМБР

преди 4 месеца

Човече , извинявай , но когато си пиян на обяд си лягай .Не се излагай пред цяло село .

278

82-ОМБР

преди 4 месеца

Получените минуси,също и плюсове не потвърждават,и не отричат абсолютно нищо с исключение на едно единствено,олкото са повече(бес значение + или -,или от двете заедно)толкова повече хора са изпитали изострена чувствителност по тези коментари.

277

Анонимен

преди 4 месеца

82-ОМБР нещо не ти щрака коректно умът , получените минуси го потвърждават

276

Анонимен

преди 4 месеца

кой двойник по ред е 4-5 ....

275

82-ОМБР

преди 4 месеца

До 289 Според теб русия има право да ни "освободи".... Аз съм на противното мнение,и съм готов да защитавам моето мнение с оръжие бес значение резултата... РФ няма нито смелост нито възможност за успех в такова начинание и тя го знае добре! Сигорен съм,че в момента втори фронт би довел РФ до национална катастрофа,а само при мисълта за подобна вазможност на САЩ им текат лигите,ще имат законно право да пратят тук хиляди войници танкове и "пушки" от тея модели на който и на Украйна дори недават!

274

52847

преди 4 месеца

До 1 Нормално е.Само продажен фашист и дрогиран хохъл може да отиде да мре за интересите на ФАЩ.Укропите вече разбраха ,че воюват и *** като мухи за интересите на най-подлото племе-краварите.

273

82-ОМБР

преди 4 месеца

Както знаем САЩ не се церемони като ЕС с руските кофискацията на руските активи,които в америка са над 80 милиарда. Процедурата за иземане на тези активи мина трудната част(юридическа основа и законодателни промени). О.р.ки.те ще умрът от яд,че не от джоба на американеца,а от техния собствен излизат колсални суми зя Украйна и нейната армия!

272

2

преди 4 месеца

До до 286-Ако в Бургас наср.аните късо.пишковци от ПП-ГЕП-ДПС разположат ракети и самолети на ФАЩ ,то Русия има пълното право да ни освободи от новото краварско робство.Русия е единствения наш приятел и брат в този алчен и коварен краварски коптор.

271

82-ОМБР

преди 4 месеца

Руските войски не страдат от психически заболявания,имат имун(психиката им е увредена генетично от вермахта),и са неспособни да направят разлика(преди-сега),защото такава не съществува.

270

до 286

преди 4 месеца

Кажи ми какво ще напишеш ако утре Путин реши да има бургаска народна република?

269

до 278

преди 4 месеца

Чиповете на AMD се произвеждат от TSMC. За другите не знам.

268

неверник

преди 4 месеца

Тоя освободил село,оня град. Добре,къде са щастливите освободени? Там всичко е в руини и хора няма останали!Следващите векове там ще тлее партизанска война. И мир няма да има! Украинците няма да оставят там нито един жив руснак.Ще има само руски бази и който излезе от базата ще е мъртъв за минути!Украйна ще е новият Афганистан.

267

ИСТОРИЯ

преди 4 месеца

Тази ВОЙНА прилича на ВСВ - всеки ден има освободени населени места от Нацистките Завоеватели .Слава на Руската Армия Освободител .

266

2

преди 4 месеца

казва доброволецът Елена Толкачева. В материала, цитиран от Министерството на здравеопазването на Украйна, се отбелязва, че от 3 до 4 милиона военни и цивилни ще се нуждаят от лечение след претърпяна психологическа травма по време на войната.

265

1

преди 4 месеца

20-30% от войниците на ВСУ на фронта страдат от остри психични разстройства, - The Times. Авторите на материала разговаряха с украински войници и доброволци. "За 10 месеца единствената ми победа беше, че ръцете ми спряха да треперят, а сега това започна отново. Борбата за собственото ви психическо здраве е една от най-трудните битки на бойното поле", цитира изданието един от войниците. "ГЩ разбира естеството на проблема, но не и неговия мащаб. Имаме безпрецедентен брой ранени войници и трябва да сме подготвени за тях",

264

Анонимен

преди 4 месеца

47-Ma дивизия на въоръжените сили на Руската федерация освободи село Табаевка в посока Сватовски, надграждайки успеха след освобождаването на Крахмалное. Това вече е територията на Харковска област.